امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ابریشم گذرونی کنیم ؟
-
M.an در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
reyhane nakhei در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
اگه راه ابریشم عمومی هم باشه که محشره ولی چون دروس عمومی خود خوانه به نظر من تدریس نمیخواد اصول شو بگن مثلا چطوری تست های قرابت بزنیم یا موقع تست های درک متن عربی باید چیکار کنیم
بچه ها به نظرتون دروس عمومی تدریس لازم دارن یا نه ؟
رابطه شما با دروس عمومی چطوره ؟
@دانش-آموزان-آلاءبنظرم توش بیشتر تست حل بشه تا درسنامه
-
بچه ها سلام !
خیلی خوشحالم از این که اینجا کنار شما هستم
همه نظرات ، پیشنهادات ، انتقادات و... رو خوندم و سعی میکنیم بهترین هاشو اجرا کنیم.
اگه سوالی دارید میتونید بپرسید
اما قبلش بیاید یکم راجع به آپدیت امسال صحبت کنیم
پیشنهاداتون رو که گفتید
حالا نوبت پیش بینیه
بنظرتون به آپدیت امسال چه چیزایی اضافه شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Arshia Yazdian در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
بچه ها سلام !
خیلی خوشحالم از این که اینجا کنار شما هستم
همه نظرات ، پیشنهادات ، انتقادات و... رو خوندم و سعی میکنیم بهترین هاشو اجرا کنیم.
اگه سوالی دارید میتونید بپرسید
اما قبلش بیاید یکم راجع به آپدیت امسال صحبت کنیم
پیشنهاداتون رو که گفتید
حالا نوبت پیش بینیه
بنظرتون به آپدیت امسال چه چیزایی اضافه شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشممشاور طول سال؟
-
Arshia Yazdian دروس عمومی که اضافه شدهاره؟
-
Abolfazl Sattari مشاور عرض سال چی؟
-
Abolfazl Sattari مشاور عرض سال چی؟
هرچی صلاح دونستید اصن
-
Abolfazl Sattarireplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
0-0ftm اضافه بشه؟
بشه ولی بیشتر تست حل بشه چون صفر تا صدا بهترین درسنامن (البته ممکنه بعضی دوستان ارتباطی با بعضی دبیرای صفر تا صد نگیرن)
-
M.an
کنکورچه ها تکمیل بشنمهم: در داشبورد راه ابریشم (اینجا) آخرین بار که رشته و درس و فرسنگ موردنظرمون رو انتخاب کردیم در حافظه بصورت کش بمونه و نیازی نباشه هر دفعه رشته/درس/فرسنگ رو انتخاب کنیم و انگار به هر رشته/درس/فرسنگ لینک داخلی اختصاص بدید تا این مشکل رفع شه(بیشتر منظورتون این باشه بنظرم)
یه صفحه که کل فیلما و فرسنگ ها توش معلوم باشه و قابلیت تیک زدن داشته باشه تا بتونیم اونایی رو که دانلود کردیم سیو کنیم
-
Arshia Yazdian نشه؟
بشه که عالیه
ولی ی صفر تا صد زبان با آقای چیذری نیازه بنظرم جدا از بحثه البته -
M.an در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
0-0ftm در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
M.an تست هوش بود
الان پیداش میکنمببینم چیکار می کنی
قبلا همایش زمین با استاد چلاجور داشتید
فک کنم یدونه صفر تا صد زمین با ایشون برید بد نباشه (البته استاد چلاجور الان از دبیرای مطرح زمین شناسین)
شاید یکی بخواد زمین شناسیو بخونه و تستشو به قول آقا موقاری روز کنکور بغل کنه -
M.an سلام از ما که تا حدودی گذشت اما دوره های صفر تا صد که کامل به معنای واقعی هستن یه دوره زبان آموزش باشه که افرادی که با یه معلم ارتباط برقرار نکردند از دبیر دیگه استفاده کنن و راه ابریشم درسنامه و تست نیاز نیست یه دوره باشه فقط تحلیل قلمچی گزینه یا هر آزمون آزمایشی که خودتون صلاح دونستین کافیه و اینطور باشه هزینه ها هم کمتر میشه
-
یه چیزی راجع به کلیدای تستا ...
همونطر که خودتونم پیشنهاد میدادین بهتره اول تستا رو خودمون حل کنیم ، اونایی که متوجه نشدیم مراجعه کنیم به کلیپش
الان مثلا تستای مورد شماری رو ممکنه شانسی درست بزنیم با مورد اشتباه ، مثلا الف و ج درسته ما فک کنیم د و ب درسته ... خب کلید رو میبینیم و فک میکنیم درست زدیم و به فیلم مراجعه نمیکنیم ....
خلاصه اینکه ، تو کلید تستا ، مورد شماری ها هم مشخص بشن کدوم موارد جوابن -
دوستان یه چیزی گفتن جالب بود
راجب پرینت جزوه ها که گفته بودن اگه مقدور باشه نسخه فیزیکی جزوه رو هم بشه خرید یا هم که طرف نخواست همون PDF رو برداره استفاده کنه -
0-0ftm باید روش فکر کنم
بقیه بچه ها نظرشون چیه ؟
با عمومیا چه کنیم ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Arshia Yazdian فک میکنم تقریبا همه درخواست راه ابریشم عمومی داشتن