7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
گزاره تنفسی
-
سلام
گزینه الف یه کوچولو برام نامفهومه کسی میتونه یه توضیح بده که چرا الف درسته؟
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
reyhane karimi 0. سلام حجم هوای مرده در اصل به عمق و شدت تنفس بستگی نداره و فقط به تعداد تنفس بستگی داره ولی وقتی توی یک زمان مشخص"مثل یک دقیقه"، بخوایم میزان حجم هوای مرده رو حساب کنیم،"عمق تنفس "تاثیر گذار هست چون هرچی عمق تنفس بیشتر باشه باعث میشه توی یک دیقه تعداد تنفسی که انجام میدیم کمتر باشه و وقتی تعداد تنفس کمتر باشه حجم هوای مرده ای که در کل به مجاری تنفسی وارد کردیم کمتر میشه.
-
Arefe Heydari آخه میدونید عمق تنفس بیشتره که یعنی بیشتر وارد ریه هامون میکنیم از طرفی تعداد کمتر میشه چون ین اتفاق افتاده گیج شدم و ما دقیقا باید بر مبنای کدوم بگیم
با مثال عددی مثلا میتونید بهم توضیح بدید؟ -
reyhane karimi 0 بزار اینجوری توضیح بدم..گفتیم حجم مرده ربطی به عمق تنفس نداره وفقط به تعداد تنفس بستگی داره یعنی اگه تو یک دیقه 20 بار نفس بکشی،حجم مرده کمتره از وقتی که توی یک دیقه 30بار نفس بکشی. خب تا اینجا که مشکلی نیس هرچی تو یه دیقه تعداد تنفس کمتر،حجم مرده کمتر.
حالا میدونیم که نفس عمیق از نفس عادی زمان بیشتری طول میکشه..یعنی توی یک دیقه میتونی 20بار نفس عمیق بکشی (یعنی 20تا حجم مرده وارد بدنت کنی) ولی توی یک دیقه میتونی 30تا نفس عادی بکشی(یعنی 30بار حجم مرده وارد بدنت کنی)
پس درنتیجه اگه توی یک دیقه نفس عمیق بکشیم چون نفس عمیق زمان بیشتری طول میکشه،تعداد نفس کشیدنمون کمتره و هرچی تعداد تنفس کمتر حجم مرده کمتر
الان متوجه شدی؟ -
reyhane karimi 0 و دقت کن عمق تنفس هر چی زیاد باشه حجم هوای مرده تغییری نمیکنه...یعنی اگه 3000mlهوا وارد دستگاه تنفسی بکنی با وقتی که 500mlهوا وارد دستگاه تنفسی بکنی، حجم مردت همون 150mlباقی میمونه وتغییر نمیکنه...توی این سوال چیزی که مهمه زمانه یعنی اینکه با کدوم تنفس میتونیم تو یک دیقه تعداد نفس کشیدن بیشتری داشته باشیم که معلومه با تنفس عادی و هرچی نفس عمیق بکشیم چون زمان بیشتری میخواد تعداد تنفسمون هم کم میشه وتعداد حجم مرده ای که وارد کردیم هم کم میشه
-
reyhane karimi 0 سلام اگه ابهامی هست بفرمایید
-
Arefe Heydari بله بله
متوجه شدم مرسی -
reyhane karimi 0 خداروشکر موفق باشید
-
Arefe Heydari مرسی عزیزم شما هم
-
reyhane karimi 0
سلام چون گفته شديدتروعميق تر يعني بازدم هم شامل ميشه الان خب وقتي بازدمت عميقه هواي مرده كمي درون بخش هادي مي ماند و وقتي بازدمت عاديه هواي مرده به حجم 150ميلي ليتر ميماند
اميدوارم مفيد باشه -
Arman Khodei مرسی