Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
سوال زیست شناسی فصل شیش یازدهم
-
(/storage/emulated/0/Download/1625675441804.jpg)
سوال ۴۷
منو دوستم گزینه ۳ رو انتخاب کردیم ولی توی پاسخنامه نوشته گزینه ۲ درسته
در توضیحش هم نوشته که از ادغام چند یاخته تک هسته ای ، یاخته ماهیچه ای تشکیل میشه ( در دوران جنینی )اما یاخته های درون دانه ی مایع نارگیل در دوران جنینی نیست و به همین علت «برخلاف» هم درسته
اما هم دبیر زیست خودم و هم جناب موقاری گفته بودن که یاخته های ماهیچهای از میتوز پی در پی و بدون تقسیم سیتوپلاسم تشکیل شدن و برای این من فکر میکنم گزینه سه درسته ( چون ادغام با این فرق داره و ادغام یعنی پس از تقسیم سیتو پلاسم بعدش لاهم یکی بشن )
اگر کسی میتونه دلیل درست بیاره لطفا راهنمایی کنید ممنون
تجربی @دانش-آموزان-آلاء -
Sepahbod Sh عکستون آپلود نشده ولی تقسیم هسته بدون تقسیم سیتوپلاسم در مورد ماهیچه اسکلتی،غلطه.تستش رو هم توی خیلی سبز دیدم.
درستش توی فصل ۳ یازدهم گفتار ۲ گفته شده که از به هم پیوستن چند یاخته در دوران جنینی،این یاخته های ماهیچه ای اسکلتی به وجود میان و به همین دلیل چند هسته دارن. -
سلام من فکر میکنم استاد موقاری فرمودن که تقیسم میشن ولی سیتوکینز نمی دن و اینکه ندادن سیتو کینز با ادغام خیلی متفاوته .ولی اینکه دوست عزیز مون میگن غلطه نمی دونم بر چه پایه و اساسیه.
-
Sepahbod Sh سلام
عکستون آپلود نشده
ولی در کل دو نوع چند هسته ای شدن داریم
یکیش اینه که تقسیم میتوز پی در پی بدن و سیتوکینز ندن
دوم این که چند یاخته با هم ادغام بشن
راستش من واسه یاخته های قلب که اغلب دو هسته ای هستن،شنیدم که حاصل میتوز بدون سیتوکینزن
ولی واسه ماهیچه اسکلتی،شنیدم که حاصل ادغام شدن این یاخته ها تو دوران جنینی ان
بعدا عکسو آپلود کنید و همیار رو تگ کنیدSepahbod Sh در سوال زیست شناسی فصل شیش یازدهم گفته است:
(/storage/emulated/0/Download/1625675441804.jpg)
سوال ۴۷
منو دوستم گزینه ۳ رو انتخاب کردیم ولی توی پاسخنامه نوشته گزینه ۲ درسته
در توضیحش هم نوشته که از ادغام چند یاخته تک هسته ای ، یاخته ماهیچه ای تشکیل میشه ( در دوران جنینی )اما یاخته های درون دانه ی مایع نارگیل در دوران جنینی نیست و به همین علت «برخلاف» هم درسته
اما هم دبیر زیست خودم و هم جناب موقاری گفته بودن که یاخته های ماهیچهای از میتوز پی در پی و بدون تقسیم سیتوپلاسم تشکیل شدن و برای این من فکر میکنم گزینه سه درسته ( چون ادغام با این فرق داره و ادغام یعنی پس از تقسیم سیتو پلاسم بعدش لاهم یکی بشن )
اگر کسی میتونه دلیل درست بیاره لطفا راهنمایی کنید ممنون
تجربی @دانش-آموزان-آلاء -
sina bigdeli سلام،تا جایی که من اطلاع دارم در نظام قدیم میگفتن تقسیم بدون سایتوکین ولی در نظام جدید کتاب نوشته از ادعام چند یاخته در جنینی،
-
mobin esmailpour الان برای کنکور کدوم ملاک هستش؟
-
mobin esmailpourreplied to sina bigdeli on آخرین ویرایش توسط mobin esmailpour انجام شده
sina bigdeli من تو هر تستی که دیدم ادغام شدن چند یاخته در دوران جنینی را ملاک گرفته،متن کتاب هم همین رو نوشته
-
سلام...
سلول های ماهیچه اسکلتی همه چند هسته ای هستن و این نتیجه ادغام سلول های تک هسته ای در دوران جنینی است و بعد از تولد به ندرت دیده میشه که این سلول ها تقسیم شوند اصطلاحا وارد مرحله G0 میشوند و فقط رشد دارند
و این با اندوسپرم نارگیل متفاوت است چون این بافت پس از تشکلیل تقسیم هایی دارد که در آنها سیتوکینز انجام نمیشون و باعث میشود حالت مایع داشته باشند. -
Amoo Sepi ممنون
-
Mansoureh Kordinejad ممنون
-
خب پس یعنی اینکه توی ماهیچه اسکلتی چند تا یاخته قبلا میتوز دادن سیتوکینز هم داشتن بعد به قول کتاب بهم پیوستن؟