سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از z Gheibi و M.ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
سلام به بچه های عزیز آلا🌻
خب دوستان تو این تاپیک قراره که تجربه هامون رو از دانشجویی بگیم
نحوه درس خوندن، نحوه ارتباطات،خوابگاه و... هر صحبتی که تو ذهن تون هست
که ورودی های امسال مون بتونن استفاده کنن😊
ممکنه حتی یه سری نکات و صحبت ها بگیم که خودمون هم ندونیم و بهمون کمک بشه😅
و اینکه بچه های جدید حتما سوالات شون رو بپرسن
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@همیار
سلام.
تا حالا فک کردین به یه سیستم عامل دیگه مهاجرت کنین؟ گاهی اوقات حس نکردین از ویندوز خسته شدین؟
خب من درمانش رو دارم بیاین لینوکس بریزیم، همه!
اصلا لینوکس چیه؟
خب اینه: "لینوکس (Linux) یک سیستم عامل رایگان و متن باز است که بر پایه هسته Linux (کرنل) توسعه داده شده است. هسته لینوکس مسئولیت مدیریت منابع سختافزاری و ارتباط بین نرمافزار و سختافزار در سیستم را بر عهده دارد."
متن بازی (open source ) یعنی چی؟ یعنی کد هاش برای همه آزاد و همه می تونن بیاین لینوکس رو تغییر بدن، (گویی انگولش کنن) اما ویندوز این شکل نیست کدهای توسعه ویندوز، رو فقط خود مایکروسافت داره. (واسه همین ویندوز گرونه 199 دلار ویندوز 11 پرو 😲 )
خلاصه اش اقا اینکه لینوکس یه هسته ی اصلی داره حالا می رسیم به توزیع های لینوکس.
اینم تاریخچه ش :در سال 1991 فردی با نام لینوس توروالدز (Linus Torvalds)، دانشجوی رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه هلسینکی فنلاند، تصمیم گرفت یک سیستم عامل جدید بر اساس یونیکس (Unix) طراحی کند. او نیازمند یک سیستم عامل برای استفاده شخصی و توسعه برنامههای خود بود. لینوس کد منبع سیستم عامل خود را در اینترنت منتشر کرد و خواستار کمک و بازخورد از جامعه برنامهنویسی شد. این کد با عنوان “هسته لینوکس” شناخته میشد.
گروهی از برنامهنویسان از سراسر جهان به لینوس پیوستند و شروع به توسعه و بهبود هسته لینوکس کردند. این جامعه برنامهنویسی فعال با همکاری بینالمللی سایر برنامه نویسان باعث شد هسته لینوکس به سرعت رشد کند. در سال 1994، نسخه اولیه رسمی Linux با ورژن 1.0 منتشر شد. این نسخه اولیه شامل امکانات اساسی سیستم عامل شبیه به یونیکس بود و از آن پس، توسعه و بهبودهای بیشتری در هسته لینوکس صورت گرفت.
(اینجاش مهمه)
با گذر زمان، جامعه برنامهنویسی Linux رشد کرد و شرکتها و سازمانها نیز به توسعه و پیشرفت لینوکس کمک کردند. این شرکتها شامل ردهت (RedHat)، اینتل (Intel)، آیبیام (IBM) و بسیاری دیگر بودند. به مرور و با گذشت زمان، Linux به عنوان یک سیستم عامل پرکاربرد، به ویژه در سرورها و دستگاههای همراه، شناخته شد. همچنین، توزیعهای لینوکس محبوبی مانند اوبونتو (Ubuntu)، فدورا (Fedora) و دبیان (Debian) با امکانات و رابط کاربری متنوعی ارائه شدند.
از آن زمان تا به امروز، Linux به یکی از قدرتمندترین و پرطرفدارترین سیستم عاملها تبدیل شده است و در بسیاری از زمینهها از توزیع های مختلف Linux استفاده میشود، از جمله سرورها، دستگاههای هوشمند و رایانههای شخصی.
اگه به میخواین در آینده مهندسی نرم افزار، کامپیوتر، ای تی، شبکه و هزاران چیز دیگه مربوط به علوم کامپیوتر و کامپیوتر بخونین پیشنهاد می کنم همین الان لینوکس رو نصب کنید.
حالا چه توزیعی بریزیم؟
من نزدیک 1.5 ساله از ویندوز مهاجرت کردم به لینوکس و تاحالا سه تا توزیع مختلف روی ماشین مجازی ریختم و تست کردم. عملا انچنان تفاوت خاصی با هم ندارند ولی
برای شروع پیشنهاد می کنم (یعنی خیلی نوبی) : اوبونتو (ubuntu) یا linux mint یا manjaro ، این توزیع های خوبن
من در حال حاضر از manjaro استفاده می کنم که واقعا توزیع مناسبیه، ولی اگه اصلا لینوکس کار نکردین ubuntu یا linux mint بریزین.
حالا چجوری لینوکس بریزیم؟
مثلا برای نصب ubuntu میرم تو گل سرچ می کنیم download ubuntu و وبسایت رسمی ubuntu نسخه اخرین نسخه LTS اوبنتو رو بریزین ( در حال حاضر اخرین نسخه Ubuntu 24.04.1 LTS) هستش
[LTS یعنی چه مخفف long-term support یعنی ما معنی پنج سال به روز رسانی رایگان امنیتی میدیم که یعنی توزیع پایدار و با ثباتی واسه همین برای تازه کارا مناسبه]
یه فایلی به پسوند iso. دانلود میشه.
با نرم افزار refus این فایل رو روی یه فلش یا سی دی بوت می کنیم ( آموزش هاش داخل آقای گوگل هست و می تونین سی دی اوبونتو رو بخرید که بوت شده)
فلش رو وصل می کنیم، سیستم یه ریستارت می زنیم بعد قبل اینکه سیستم بالا بیاد یکی از دکه های f12 یا f10 یا del یا ... ( با توجه به نوع مادربرد، لپتاپ و ... احتمال 99 درصد f12 هستش) از منو بوت فلش رو انتخاب می کنیم و تامام وارد پنجره نصب اوبونتو میشیم که به شدت ساده هستش، داخل اینترنت میلیون ها آموزش نصب اوبنتو و بقیه توزیع ها هستش)
▶️| #معرفی_رشته
بریم برای یه معرفی رشته ی جداب
#مهندسی_پزشکی
☁️رشته ی مهندسی پزشکی چیه؟
ساخت تجهیزات پزشکی یکی از کارهایی هست که بچه های این رشته انجام میدن
این علم تلاش می کنه تا مهندسین پزشکی بتونن از ایده های پزشکی استفاده کنن
🌥کسی که این رشته رو خونده باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
خلاقیت و نو اوری داشته باشه
مسلط به زبان انگلیسی باشه
نرم افزار های تخصصی طراحی رو بلد باشه
قادر به تحلیل نیاز های مشتریان و بیماران باشه
ریاضی، فیزیک، زیست و شیمی اش قوی باشه
⛅️ تهش چی میشه؟
کار در شرکت های تخصصی تجهیزات پزشکی
کار در شرکت های دانش بنیان در حوزه ی مهندسی پزشکی
نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش تجهیزات پزشکی وارداتی
طراحی و ساخت دستگاه های تشخیص مشکلات پزشکی و بیماری ها
کار و تحقیق در جنبه های فنی و مهندسی مربوط به سیستم های بیولوژیکی انسان ها و حیوانات
نصب، تنظیم و نگهداری، تعمیر یا پشتیبانی فنی تجهیزات پزشکی با عنوان متخصص تجهیزات پزشکی بیمارستانی
🌤 مسیر تحصیلی اش چیه؟
کارشناسی: مهندسی پزشکی
کارشناسی ارشد: بیوالکتریک، بیومکانیک، بیومتریال
دکتری: مهندسی بافت، رباتیک پزشکی، پردازش سیگنال ها با تصاویر پزشکی، ابزار دقیق پزشکی، مهندسی ورزش، بیوالکتریک، بیومکانیک، بیومتریال
منبع یک کاناله امیدوارم اطلاعات درست باشند. باز هم خودتون بررسی کنید
@ida-shateri
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@ریاضیا
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یلدای گذشته مبارکتون 🙂❄️🌸
یه سوال داشتم از دانشجو های آلایی
روش خاصی برای جزوه نویسی دارین ؟
اون دسته دروسی که علاوه بر فایل ، صحبتای استاد هم مهمن رو چیکار میکنین ؟
من خودم نکات اضافه ی گفته شده سر کلاس و فایل خود استاد ( در صورتی که استاد فایلشو بده 🙄 ) رو با هم تو جزوه پاک نویس میکنم ولی خب آخر ترم با حجم بالای نکات چرکنویس و فایلای نوشته نشده روبرو میشم😐💔
و از طرفی خوندن و تسلط روی مطالب نسبت به جزوه نویسی مهم تره ، مخصوصا الان که نزدیک به امتحانات ترم هستیم
ممنون میشم تجربیاتتون در این زمینه رو به اشتراک بذارین 🙏🌸
شاید یکی از نقاط عطف زندگیتون در دوران دانشجویی،فارغ از اینک چی میخونید یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید،با توانایی ساخت اپلکیشن،میتونید هم به درآمدی برسید هم مشکلات زیادی رو که پیش میاد واستون رفع کنید...پیشنهاد من این از بیسیک فور اندروید شروع کنید(b4a),ساده ،روان ،قوی
کل چیزی که نیاز دارید؛
۱)ی سیستم ساده کامپوتری
۲)ی گوشی
۳) سه ماه وقت گذاشتن و تمرین
هر سوالی هم در این زمینه داشتید میتونید اینجا بپرسید،از مراحل نصب و ساخت تا انتشار در مارکت ها..
چه رشته ای رو انتخاب کنم؟
-
سلام خدمت همه اعضا و ادمین عزیز ، من قبل از کنکورم از انجمن آلا واقعا استفاده بردم . الان بعد از انتخاب رشته میخام در مورد انتخاب رشته مطلبی بگذارم که راهنمای شما عزیزان باشه.
قبل از انتخاب رشته سعی کنید این چند سوال رو از خودتون بپرسید :سؤال 1: آيا ميدانيد ميخواهيد کدام رشته(ها)ي دانشگاهي را انتخاب کنيد؟
آيا شما جزء افرادي هستيد که فقط و فقط يک رشته را مد نظر داريد؟ آيا دو رشته را انتخاب ميکنيد؟ شايد سه رشته مد نظرتان باشد؛ اين سه رشته به ترتيب اولويت چگونه هستند؟ آيا علايق متنوعي داريد؟ آيا رشتههاي مختلف براي شما چندان تفاوتي با هم ندارند؟ آيا ترديد داريد و دقيقاً نميدانيد که کدام رشته(ها) را ترجيح ميدهيد؟
اگر دو يا چند رشته را انتخاب ميکنيد بايد به انتخاب شهر و دانشگاه هم فکر کنيد. آيا فقط در شهر خودتان انتخاب رشته خواهيد کرد؟ آيا فقط ميخواهيد در شهر خودتان ادامهي تحصيل دهيد يا شهرهاي ديگر را هم مد نظر قرار خواهيد داد.
توصيهي من اين است که تا جايي که ميتوانيد در شهر خودتان و در کنار خانوادهتان بمانيد. به ويژه اگر در تهران و کلانشهرها و شهرهاي دانشگاهي زندگي ميکنيد شهر خود را بر شهرهاي ديگر ترجيح دهيد.
به جز رشته و شهر، به دانشگاه هم فکر کنيد. آيا ميدانيد کدام دانشگاهها را ترجيح ميدهيد؟ اولويتهاي شما در مورد انتخاب دانشگاهها چيست؟ اگر ميخواهيد اولويت دانشگاهها را بدانيد يک راه اين است که به متوسط نمرهي قبولي يا به نمرهي آخرين افراد قبولشده در رشتههاي مختلف توجه کنيد. اين اطلاعات را ميتوانيد در سايت کانون هم به دست آوريد.
نکتهي مهم در مورد رشته و شهر و دانشگاه اين است: ميخواهيد با کدام الگو، رشتهها را پشت سر هم بچينيد و اولويتبندي کنيد؟
در ادامه چند الگو را به شما معرفي ميکنم. شما بايد الگوي خود را با تفکر و دقت و مشورت با خانواده و دوستان انتخاب کنيد.
معرفي چند الگو با يک مثال ساده:
در مثالي که خواهم گفت ميتوانيد نام شهر و رشتهها را متناسب با وضعيت خود تغيير دهيد. مثلاً اگر در رشتهي تجربي هستيد دو يا سه رشتهي تجربي و اگر در رشتهي انساني يا هنر هستيد دو يا سه رشته از گروه خودتان را مثال بزنيد.
فرض کنيد دانشآموزي تهراني است و ميخواهد فقط رشتههاي عمران و مکانيک را انتخاب کند. ابتدا بايد مشخص کند که کداميک از اين دو رشته را ترجيح ميدهد. بسياري از دانشآموزان اولويت خود را بر مبناي اقبال عمومي و سطح نمرهي هر رشته مشخص ميکنند؛ اما دانشآموزانِ عميقتر، به خواستهها و ترجيحهاي خود توجه ميکنند؛ زيرا ممکن است نمرهي يک رشته بالاتر باشد ولي دانشآموز آن رشته را کمتر ترجيح بدهد. روش درستتر اين است که علايق و ترجيحهاي خود را در نظر بگيريد؛ اما اگر واقعاً نميدانيد کداميک را بيشتر ترجيح ميدهيد و اگر چند رشته برايتان از اهميت يکساني برخوردارند ميتوانيد بر مبناي نظر عمومي انتخاب رشته کنيد. اگر به رستوران ميرويد ميدانيد چه غذايي از آن رستوران را دوست داريد، خودتان سفارش غذا ميدهيد اما اگر غذاها را نميشناسيد يا برايتان فرقي ندارند آنگاه ميتوانيد به نظر ديگران توجه کنيد که چه غذايي را بيشتر ترجيح ميدهند يا از ميزبان راهنمايي بخواهيد. در مورد انتخاب رشته هم به همين صورت است. کساني که خودشان ميدانند کدام رشته را ترجيح ميدهند افراد مصممتر و موفقتري خواهند بود. پس از آنکه مشخص کرديد کدام رشته را ترجيح ميدهيد اکنون بايد رشتههاي مورد نظرتان را به ترتيب اولويت مشخص کنيد.
دوباره به سراغ دانشآموز فرضي و مثالي خود بازميگرديم. او ممکن است يکي از اين الگوها را انتخاب کند. شما کدام الگو را انتخاب ميکنيد؟ يکي از اين سه الگو يا الگويي که ميتواند متفاوت باشد؟
الگوي اول: او عمران را ترجيح ميدهد؛ بنابراين عمران را در دانشگاههاي شهر تهران پشت سر هم انتخاب ميکند و سپس رشتهي مکانيک را در شهر تهران در همهي دانشگاهها به ترتيب مينويسد.
عمرانِ دانشگاه 1، شهر تهران
عمرانِ دانشگاه 2، شهر تهران
عمرانِ دانشگاه 3، شهر تهران
..............
...............
مکانيکِ دانشگاه 1، شهر تهران
مکانيکِ دانشگاه 2، شهر تهران
مکانيکِ دانشگاه 3، شهر تهران
................
................
الگوي دوم: او هر دو رشتهي عمران و مکانيک را در تک تک دانشگاهها مينويسد؛ زيرا يا اختلاف چنداني بين اين دو رشته قائل نيست يا اينکه اعتبار دانشگاهها برايش اهميت بيشتري دارد.
عمرانِ دانشگاه 1، شهر تهران
مکانيکِ دانشگاه 1، شهر تهران
عمرانِ دانشگاه 2، شهر تهران
مکانيکِ دانشگاه 2، شهر تهران
عمرانِ دانشگاه 3، شهر تهران
مکانيکِ دانشگاه 3، شهر تهران
...............
الگوي سوم: او رشتهي اول خود را علاوه بر شهر خودش (تهران) در بقيهي شهرها هم ادامه ميدهد و سپس به سراغ رشتهي دوم ميرود.
عمرانِ دانشگاه 1، شهر تهران
عمرانِ دانشگاه 2، شهر تهران
عمرانِ دانشگاه 3، شهر تهران
عمرانِ دانشگاه 4، شهر تهران
عمرانِ شهر «الف»
عمرانِ شهر «ب»
عمرانِ شهر «ج»
...
الگوهاي ديگر:
الگوهاي ترکيبي/ اکنون که با اين سه الگو آشنا شديد خودتان ميتوانيد الگوي ديگري را انتخاب کنيد. آيا يک رشته را در شهر خودتان و دو سه شهر ديگر پشت سر هم مينويسيد يا اينکه آن رشته را در چندين شهر مينويسيد؟ آيا همهي شهرها را انتخاب ميکنيد يا فقط در شهر خودتان ميمانيد؟
کدام الگو بهتر است؟ درست اين است که شما رشته را نسبت به دانشگاه در اولويت قرار دهيد؛ ولي برخي دانشآموزان تصميم ميگيرند که دانشگاه معتبرتر را در اولويت قرار دهند. بايد خودتان فکر کنيد و الگوي خود را داشته باشيد. اين سؤالات از سؤالات متداول داوطلبان است که به الگوي انتخاب مربوط ميشود. داوطلبان برخي از اين سؤالات را در پايان شهريور و پس از اعلام نتايج قبوليهاي کنکور سراسري و آزاد ميپرسند و برخي را قبل از انتخاب رشته.
آيا رشتهي دلخواه را در شهر ديگر انتخاب کنم يا رشتهي ديگر را در شهر خودم؟
آيا رشتهي ديگر را در دانشگاه سراسري انتخاب کنم يا رشتهي دلخواه را در دانشگاه آزاد؟
آيا اين رشته را در دانشگاه آزاد انتخاب کنم يا آن رشته را در دانشگاه غير انتفاعي؟
و سؤالهايي از اين قبيل.
سؤال 2: آيا ميدانيد شغل آيندهي شما چيست؟ آيا هنگام انتخاب رشته به شغل آيندهي خود نيز فکر ميکنيد؟
آيا امکانات شغلي موجود در خانوادهي خود را هم در نظر گرفتهايد؟ آيا ميخواهيد بعداً در زمينههاي شغلي پدر و مادر يا بستگان و فاميل خود کار کنيد؟ اگر اين گونه است رشتهاي که انتخاب ميکنيد تا چه حد با زمينههاي شغلي موجود در خانوادهتان هماهنگ است؟
نکتهي جالب توجه اين است که برخي دانشآموزان هنگام انتخاب رشته به شغل آيندهي خود و به امکانات شغلي که در خانواده و اطرافيانشان وجود دارد توجه نميکنند. البته قرار نيست همهي افراد، مشاغل موجود در خانوادهي خود را ادامه دهند؛ به هر حال امکان بسيار خوب و مهم، استفاده از موقعيتهاي موجود شغلي در ميان خانواده و اطرافيان است. در انتخاب رشتهي خود حتماً به شغل آيندهتان نيز فکر کنيد.
سؤال 3: آيا نظر شما در مورد انتخاب رشته با نظر خانوادهتان هماهنگ است؟
تصميم نهايي با شماست؛ اما به دو دليل بهترين مشاوران شما براي انتخاب رشته، خانواده به ويژه پدر و مادرتان هستند. ( آموزش برنامه نویسی اندروید )
دليل اول: پدر و مادر شما بيش از همه شما را دوست دارند.
دليل دوم: پدر و مادر و خانوادهتان بيش از ديگران از روحيات و خصوصيات شما آگاه هستند.
علاوه بر خانواده با دوستان خود نيز گفتوگو کنيد. با اينکه هر کس با ديگري متفاوت است اما گفتوگو با دوستان سبب تمرکز و تفکر بيشتر خواهد شد.
پشتيبان شما به مدت يک سال در جريان امور آموزشي شما بوده است و پس از خانواده، تنها کسي است که شما را بهتر ميشناسد و با خلق و خو و اهداف و نيازهاي شما آشناست؛ بنابراين با پشتيبان خود نيز مشورت کنيد.
وقتي با دوستان و مشاوران و معلمان و پشتيبان خود گفتوگو ميکنيد همواره به خاطر داشته باشيد که بهترين مشاور براي شما خانوادهتان است.
سؤال 4: آيا فقط در شهر خود ميمانيد يا به شهر ديگر هم ميرويد؟
آيا غير از شهر خودتان ميتوانيد به شهرهاي نزديک هم برويد؟ آيا در شهرهايي که بستگان يا فاميل نزديکتان در آنجا زندگي ميکنند نيز انتخاب رشته ميکنيد؟ آيا با رفتن به شهر ديگر موافق هستيد؟ نظر خانوادهتان دربارهي رفتن شما به شهرهاي ديگر چيست؟ آيا کلانشهرها جزء انتخابهاي شما هستند؟
توصيهي ما اين است که حتيالامکان در شهر خودتان بمانيد. به ويژه اگر شهر شما يک شهر دانشگاهي است، تحصيل در شهر خودتان را به شهرهاي ديگر ترجيح دهيد. هماکنون اکثر دانشآموزان کلانشهرها ترجيح ميدهند که در دانشگاههاي شهرهاي خودشان درس بخوانند و مثلاً در رشتهي پزشکي، تحصيل در دانشگاه شهر خود را حتي به دانشگاههاي تهران ترجيح ميدهند.
در مورد تحصيل در شهرهاي ديگر حتماً با پدر و مادرتان مشورت کنيد و به راحتي در مورد رفتن به شهرهاي ديگر تصميم نگيريد. امتيازات زندگي در کنار خانواده و مشکلات رفتن به شهرهاي ديگر را دقيق بررسي کنيد و با دانشجوياني که اين مورد را تجربه کردهاند گفتوگو کنيد و آگاهانه تصميم بگيريد.
-