تخفیف همایش ها برای راه ابریشم
-
سلام ، من کل پکیج راه ابریشم رو خریدم و الان نیاز به یه جمع بندی کلی از دهم و یازدهم دارم
توی توضیحات اولیه راه ابریشم گفتید که ۵ پکیج دیگر روی پکیج راه ابریشم به طور ۳۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف به دانش اموز داده میشه
من الان به چند درس همایش تفتان احتیاج دارم ، الان چه تخفیفی به منی که پکیج های راه ابریشم شون هم خریدم تعلق میگیره -
سلام ، من کل پکیج راه ابریشم رو خریدم و الان نیاز به یه جمع بندی کلی از دهم و یازدهم دارم
توی توضیحات اولیه راه ابریشم گفتید که ۵ پکیج دیگر روی پکیج راه ابریشم به طور ۳۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف به دانش اموز داده میشه
من الان به چند درس همایش تفتان احتیاج دارم ، الان چه تخفیفی به منی که پکیج های راه ابریشم شون هم خریدم تعلق میگیرهامیر رضا فتح اللهی سلام
این تخفیف ها بعد از اتمام ۷ مرحله آزمون ( سه آ ) و بر اساس نتایج آزمون ها و عملکردمون در طول سال داده میشه ( از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد )
الان فکر نمیکنم امکانش باشه و احتمالاً باید با قیمت اصلی و مثل یه فرد عادی تهیه کنیدمدیر-محصول-ابریشم بهتر میتونن کمک کنن
-
امیر رضا فتح اللهی سلام
این تخفیف ها بعد از اتمام ۷ مرحله آزمون ( سه آ ) و بر اساس نتایج آزمون ها و عملکردمون در طول سال داده میشه ( از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد )
الان فکر نمیکنم امکانش باشه و احتمالاً باید با قیمت اصلی و مثل یه فرد عادی تهیه کنیدمدیر-محصول-ابریشم بهتر میتونن کمک کنن
Reza Panahi خب بعد هفت مرحله جمع بندی دهم و یازدهم (تفتان) به چه درد من میخوره اخه
الان تو تابستان و قبل ورود به دوازدهم این همایش به درد من میخوره -
Reza Panahi خب بعد هفت مرحله جمع بندی دهم و یازدهم (تفتان) به چه درد من میخوره اخه
الان تو تابستان و قبل ورود به دوازدهم این همایش به درد من میخورهامیر رضا فتح اللهی
تو سال کنکور همه جا روال کار اینطوریه که توی ایام عید جمعبندی دهم و یازدهم رو انجام میدن
همایش تفتان آلا هم برای ایام عیدِ سالِ کنکوره
خودِ آلا هر سال این همایش رو در ایام عید برگزار میکنه
پس قاعدتاً تا اون موقع بر اساس نتایج آزمون ها تخفیف ها رو میدن و الان نمیان به کسی تخفیف بدن !
باز هم مطمئن نیستم ، آقای یزدیان باید بگن -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد