شکل 13_الف فصل 2 دهم
-
سلام توی این شکل در قسمت غده روده 3 مدل سلول میبینیم(سلول پوششی دارای ریزپرز. سلول ترشح کننده ماده مخاطی. سلول ترشح کننده هورمون سکرتین)
ترتیب فراوانی این سلول ها چجوریه؟
ایا سلول های ترشح کننده هورمون فقط همون 3 عدد هست که تو مربع مشخص کرده؟
من کلاس زیست شرکت میکنم و گفتن که در غده فراوان ترین سلول پوششی ریز پرز دار هست و کمیاب ترین سلول ترشح کننده هورمون (گفتن همون 3 تای پایینی که مشخص شده)
اما بنظرم تعداد پوششی ریز پرز دار و ترشح کننده هورمون تقریبا یکسانه و ترشح کننده ماده مخاطی کمترین هستنظر شما چیه؟
@دانش-آموزان-آلاء
Bio
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
سلام توی این شکل در قسمت غده روده 3 مدل سلول میبینیم(سلول پوششی دارای ریزپرز. سلول ترشح کننده ماده مخاطی. سلول ترشح کننده هورمون سکرتین)
من کلاس زیست شرکت میکنم و گفتن که در غده فراوان ترین سلول پوششی ریز پرز دار هست و کمیاب ترین سلول ترشح کننده هورمون (گفتن همون 3 تای پایینی که مشخص شده)
اما بنظرم تعداد پوششی ریز پرز دار و ترشح کننده هورمون تقریبا یکسانه و ترشح کننده ماده مخاطی کمترین هستنظر شما چیه؟
@دانش-آموزان-آلاء
Bio
@راه-ابریشمی-ها-زیستNrjs D کسی نمیدونه؟؟؟
اگر میدونید بگید ممنون میشم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
Nrjs D کسی نمیدونه؟؟؟
اگر میدونید بگید ممنون میشم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیستNrjs D تو شکلم مشخص شده که ترشح کننده هورمون کمتره و همونطور که خودت گفتی پوششی بیشتر سلول رو تشکیل میده
-
Nrjs D تو شکلم مشخص شده که ترشح کننده هورمون کمتره و همونطور که خودت گفتی پوششی بیشتر سلول رو تشکیل میده
mahdis_0016 فقط قسمت غده رو منظورم بودا
بدون در نظر گرفتن پرز -
mahdis_0016 فقط قسمت غده رو منظورم بودا
بدون در نظر گرفتن پرزNrjs D غده مال معده بودا
این رودس
-
Nrjs D غده مال معده بودا
این رودس
mahdis_0016 روده هم غده داره
تو شکل هم مشخصه -
M monirs marked this topic as a question on
-
@دانش-آموزان-آلاء
Bio
@راه-ابریشمی-ها-زیستNrjs D فراوان ترین یاخته های پوششی . بعد ترشح کننده مخاط کمترینشم هورمون ساز که بیشتر تو اون حفره هاست
-
Nrjs D فراوان ترین یاخته های پوششی . بعد ترشح کننده مخاط کمترینشم هورمون ساز که بیشتر تو اون حفره هاست
fateme Akhoondi سلام ممنون
اما شما غده و پرز رو باهم در نظر گرفتید
من فقط درمورد غده بود سوالم