جزوه ابریشم ریاضی
-
سلام
نه
گفتن از نظر محتوایی فرقی ندارن(جدیدا حذفیات توشون اعمال شده و دیزاین تغییر کرده) -
Hhh Hh , ولی من دارم تفاوتو حس میکنم درسنامه جزوش با تورق فرق دارههههههه
ریاضی پیرم کرد خدایا عجلم چی بود یه تومن پول چاپ دادمم
-
من تمام جزوات تورق و تو خرداد چاپ کردم خب؟
الان علاوه بر تورق درسنامه هم اضافه شده (درسنامه ریاضیات تجربی(کنکور 1401) ) حالا این درسنامه ای که اضافه شده و نیاز به صفرتاصدد نداره مطالبش با مطالب تورق فرق داره.
دوباره برم پرینت بگیرم؟؟؟؟؟
-
Hhh Hh انگار توی تورق تست بیشتر حل شد تا اپدیت فرسنگ 1 چراا؟؟
-
Hhh Hh , ولی من دارم تفاوتو حس میکنم درسنامه جزوش با تورق فرق دارههههههه
ریاضی پیرم کرد خدایا عجلم چی بود یه تومن پول چاپ دادمم
mahsaaa rezaeee
آها
من جزوه جدید رو ندیدم
من چون خودم چاپ میکنم و با فونت قبلی که بزرگ تر بود راحت ترم و جا بیشتر داره . همون دیزاین قدیم رو چاپ کردم(با اینکه تعداد صفحاتش زیاد تر میشه) -
Hhh Hh انگار توی تورق تست بیشتر حل شد تا اپدیت فرسنگ 1 چراا؟؟
mahsaaa rezaeee
نمیدونم -
من تمام جزوات تورق و تو خرداد چاپ کردم خب؟
الان علاوه بر تورق درسنامه هم اضافه شده (درسنامه ریاضیات تجربی(کنکور 1401) ) حالا این درسنامه ای که اضافه شده و نیاز به صفرتاصدد نداره مطالبش با مطالب تورق فرق داره.
دوباره برم پرینت بگیرم؟؟؟؟؟
mahsaaa rezaeee مطالبش با تورق فرق داره ولی زیاد نیست میتونی توی برگه بنویسید بعد به جزوه تورق منگنه کنید
-
mahsaaa rezaeee
آها
من جزوه جدید رو ندیدم
من چون خودم چاپ میکنم و با فونت قبلی که بزرگ تر بود راحت ترم و جا بیشتر داره . همون دیزاین قدیم رو چاپ کردم(با اینکه تعداد صفحاتش زیاد تر میشه)Hhh Hh اره منم فونتشو دوس دارم
-
mahsaaa rezaeee مطالبش با تورق فرق داره ولی زیاد نیست میتونی توی برگه بنویسید بعد به جزوه تورق منگنه کنید
Mohammad Lotfi 0 نظرت اینه الان درسنامه رو ببینم و با جزوه تورق پیش برم؟
میتونم مطالبو پیدا کنم و بقیه رو وارد کنم؟
-
mahsaaa rezaeee
آها
من جزوه جدید رو ندیدم
من چون خودم چاپ میکنم و با فونت قبلی که بزرگ تر بود راحت ترم و جا بیشتر داره . همون دیزاین قدیم رو چاپ کردم(با اینکه تعداد صفحاتش زیاد تر میشه)Hhh Hh تورق میبینی؟ یا درسنامه؟
-
Hhh Hh تورق میبینی؟ یا درسنامه؟
mahsaaa rezaeee
اول درسنامه رو میبینم. بعدش اگه وقت شد تورق هم میبینم -
mahsaaa rezaeee
اول درسنامه رو میبینم. بعدش اگه وقت شد تورق هم میبینمHhh Hh اگه قلمچی هستی یکم سخت میشه وقت نمیشه.
من بالاخره تصمیممو گرفتم قرار شد درسنامه اپدیت جدیدو ببینم با تستایی ک بینش استاد حل میکنه و از تورق هم فقط از تستاش استفاده کنم ن درسنامش.
جزوه های فرسنگارو هم تیکه تیکه مجبورم پرینت بگیرم.
-
Hhh Hh اگه قلمچی هستی یکم سخت میشه وقت نمیشه.
من بالاخره تصمیممو گرفتم قرار شد درسنامه اپدیت جدیدو ببینم با تستایی ک بینش استاد حل میکنه و از تورق هم فقط از تستاش استفاده کنم ن درسنامش.
جزوه های فرسنگارو هم تیکه تیکه مجبورم پرینت بگیرم.
mahsaaa rezaeee
درسته . سخت میشه. ولی شدنیه
من یکم جلوام و بعضی درسا(مثل فصل یک زیست1 و قسمتی از فصل یک شیمی1) قبلا خوندم و فقط مرور لازم داشت. و درروز فقط ی باکس رو براشون درنظر گرفتم. وباکس بعدی رو برای ریاضی گذاشتم
حساب کردم. 4 روز اول هر هفته روزی 2 فیلم ریاضی رو ببینم و روز های تعطیل 3 تا که در آخر . 3 روز برای تست باقی میمونه
البته این برای فرسنگ اوله . برای فرسنگای بعدی امیدوارم برنامه ای بدن که فیلمای ریاضیش بیشتر باشه که نخواد این دردسر ها رو بکشیم -
Mohammad Lotfi 0 نظرت اینه الان درسنامه رو ببینم و با جزوه تورق پیش برم؟
میتونم مطالبو پیدا کنم و بقیه رو وارد کنم؟
mahsaaa rezaeee بله
-
mahsaaa rezaeee
درسته . سخت میشه. ولی شدنیه
من یکم جلوام و بعضی درسا(مثل فصل یک زیست1 و قسمتی از فصل یک شیمی1) قبلا خوندم و فقط مرور لازم داشت. و درروز فقط ی باکس رو براشون درنظر گرفتم. وباکس بعدی رو برای ریاضی گذاشتم
حساب کردم. 4 روز اول هر هفته روزی 2 فیلم ریاضی رو ببینم و روز های تعطیل 3 تا که در آخر . 3 روز برای تست باقی میمونه
البته این برای فرسنگ اوله . برای فرسنگای بعدی امیدوارم برنامه ای بدن که فیلمای ریاضیش بیشتر باشه که نخواد این دردسر ها رو بکشیمHhh Hh درسته .موفق باشی عزیزم
-
Hhh Hh درسته .موفق باشی عزیزم
mahsaaa rezaeee
ممنون عزیز
همچنین:folded_hands_light_skin_tone: -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد