کاربرد مشتق / هندسه هرون
-
سلام سلام
یه سوال دارم ازتون. اینو اگر میتونین / بلدین ، با کاربرد مشتق حل کنین و جوابشو فقط بگین. راه حل مهم نیست
بعدش اگر هرون (رشته ریاضی) بلدین ، با هرون هم حل کنین
اصل کار سوال 155 هستش. خود استاد اینو گ1 به دست اوردن. ولی من یکم فکر کردم تونستم گ3 به دست اوردم
حس میکنم با کاربرد مشتق معلوم بشه جواب اصلی کدومه.
ممنون میشم جواب بدین ولی بعید میدونم
-
سلام من اینطوری حل کردم با کاربرد مشتق هم بعد سعیمو میکنم ولی طولانی میشه
-
اینم با کاربرد مشتق بازم همون ۲۱ میشه
-
یک سوال زبان های گزینه دو رو چند میزنی؟ البته اگر با آقای چیذری میخونی بی زحمت بگو
-
خب ببین اینجارو
اگر a بین 1 و 10 باشه میشه 21
ولی اگر کمتر از 1 باشه اونجوری میشه که اگر a=5 باشه میشه 19
چرا اینجوری شده؟
-
یک سوال زبان های گزینه دو رو چند میزنی؟ البته اگر با آقای چیذری میخونی بی زحمت بگو
نه خودم میخونم
-
سلام دوباره به نظرم اشتباه محاسباتی کردی a=5 بذار دوباره امتحان کن ، این راهی که داری میری رو هم پایین تر گذاشتم یعنی از طریق فصل دوم هندسه با کاربرد انتقال اول چهار واحد آوردم پایین بعد حل کردم فرقی نمیکنه به هرحال
-
سلام دوباره به نظرم اشتباه محاسباتی کردی a=5 بذار دوباره امتحان کن ، این راهی که داری میری رو هم پایین تر گذاشتم یعنی از طریق فصل دوم هندسه با کاربرد انتقال اول چهار واحد آوردم پایین بعد حل کردم فرقی نمیکنه به هرحال
نه فهمیدم اصن
طبق شکل a باید کمتر از 1 باشه که اونجا a=5 قبول نیست
ولی یه چیزی خب.
از کجا بدونم (توی مسئله های دیگه) که اون خط x=a وضعیتش نسبت به بقیه چیه؟
بینشونه؟ یا بیرونشون؟
-
-
در اصل سوالات ذکر میکنن اگر خواستی بگو فکر میکنم یکی دو مدل همین جور سوالا دارم بعضیاشونم ذکر نمیکنن چون کتاب با مشتق حل نکرده واسه همین معمولاً باید با همون روشای فصل ۲ بریم
-
در اصل سوالات ذکر میکنن اگر خواستی بگو فکر میکنم یکی دو مدل همین جور سوالا دارم بعضیاشونم ذکر نمیکنن چون کتاب با مشتق حل نکرده واسه همین معمولاً باید با همون روشای فصل ۲ بریم
Mr Unknown XD همین دوتا سوال
فقط این مدل تست همینارو دیدم که تستای کنکورم بودن اتفاقا