برد
-
سید حسین حسینی 0 ممنونم🌸
Sara_R
خواهشمندم. -
Farhan Honar
Mr Unknown XD
ممنونم🌸🌸 -
Mr Unknown XD در برد گفته است:
اینم یک راه دیگه مثل همون مشتق هست دو سه خط اول اثباتشو نوشتم اما این نکته استثنا زیاد داره من راستش سر ازمونا زیاد اعتنا نمیکنم اما اگر وقت تنگ بود خوبهیه سوال
اینکه انگاری همون دقیقا خود مشتقس
چرا اشتباه در میاد بعضی وقتا؟ -
سلام دوباره
راه اولی مشتق میگیری
فقط صورتو برابر صفر میذاری
میبینی ایکسی پیدا نمیشه
پس باید بازم به تقارنش فکر بشهMr Unknown XD در برد گفته است:
سلام دوباره
راه اولی مشتق میگیری
میبینی ایکسی پیدا نمیشه
پس باید بازم به تقارنش فکر بشهاین تابع زوجم نفهمیدم
اصن تابع زوج چی هس😁 -
اینم یک راه دیگه مثل همون مشتق هست دو سه خط اول اثباتشو نوشتم اما این نکته استثنا زیاد داره من راستش سر ازمونا زیاد اعتنا نمیکنم اما اگر وقت تنگ بود خوبهیه سوال
چرا اشتباه در میاد بعضی وقتا؟Mr Unknown XD در برد گفته است:
چرا اشتباه در میاد بعضی وقتا؟نه ببین خود مشتق نیست در واقع همونه ها😂😅 معلم کنکورا میگن اون نیست به نظر منم همونه
یک سری اشتباه داره دلیل اشتباه بودنش این هست که به مخرج ها و عواملی که صفر میکنه دقت نمیشه تا شب مثال نقضاشو میذارم زیاد ارزش نداره صرفاً برای دونستنش گفتم -
چرا اشتباه در میاد بعضی وقتا؟نه ببین خود مشتق نیست در واقع همونه ها😂😅 معلم کنکورا میگن اون نیست به نظر منم همونه
یک سری اشتباه داره دلیل اشتباه بودنش این هست که به مخرج ها و عواملی که صفر میکنه دقت نمیشه تا شب مثال نقضاشو میذارم زیاد ارزش نداره صرفاً برای دونستنش گفتمMr Unknown XD نه نمیخواد به زحمت بیفتید
همینطوری قبول میکنم یه جاهایی اشتباه میشه😁
ممنونم -
سلام دوباره
راه اولی مشتق میگیری
میبینی ایکسی پیدا نمیشه
اصن تابع زوج چی هس😁Mr Unknown XD در برد گفته است:
سلام دوباره
راه اولی مشتق میگیری
میبینی ایکسی پیدا نمیشه
اصن تابع زوج چی هس😁ببین خیلی قشنگه
تابع زوج یعنی f(x)=f(-x) یعنی اگر به جای ایکس بنویسی -ایکس حاصل همون میشه
خب اینا همشون یعنی چی؟؟
یعنی تایع در همه چی تقارن داره مثلا در دامنه چرا اصلا تقارن چرا داره؟؟ ببین وقتی F(a) تعریف بشه خب منطقا f(-a) هم میتونه تعریف بشه یعنی برای تابع فرقی نمیکنه چه چیزی واردش بشه میگه من هر چیزی یهم دادی منفیشو هم بدی اوکی هستم ( متقارن هست)
حالا خاصیت هاش زیاد سود میرسونه
تابع زوج یک به یک نیست
اگر یک جوابشو پیدا کنی میتونی زود بگی اون یکی کواب هم برعکسشه
معادلات درجه چهار که اینطوری هستن
ax⁴+bx²+c مگه تابع زوج نیست ؟؟ مگه اگر یک ریشه داشته باشه همون عدد قرینش هم ریشه نیست؟؟ پس جمع ریشه ها میشه ۰
خیلی خاصیت داره😅
الان سوال تو ببین
مییگ تابع زوج هست پس اگر یک طرفو بررسی کنم اون طرفم همینه
خب تابعت هی اندازش داره زیاد تر میشه ( چرا؟؟ چون صورت عددای بیشتری داره رادیکال نداره در نتیجه سنگین تره) خب پس شکلش میشه مثل v یا U نقطه تقارنش هم معلومه دیگه -

چون آقای ثابتی هم داخل ویدیو ها از این روش برابر با هوپیتال گذاشتن استفاده کردن اما یک سری اشکالات به این روش هست
این تکمیل شدش هست چون مشکل پذیره 👆🏻👆🏻 (راه از استاد سید حسین سید موسوی)
در اسرع وقت خواستی بخونش -
سلام دوباره
راه اولی مشتق میگیری
میبینی ایکسی پیدا نمیشه
اصن تابع زوج چی هس😁ببین خیلی قشنگه
تابع زوج یعنی f(x)=f(-x) یعنی اگر به جای ایکس بنویسی -ایکس حاصل همون میشه
خب اینا همشون یعنی چی؟؟
یعنی تایع در همه چی تقارن داره مثلا در دامنه چرا اصلا تقارن چرا داره؟؟ ببین وقتی F(a) تعریف بشه خب منطقا f(-a) هم میتونه تعریف بشه یعنی برای تابع فرقی نمیکنه چه چیزی واردش بشه میگه من هر چیزی یهم دادی منفیشو هم بدی اوکی هستم ( متقارن هست)
حالا خاصیت هاش زیاد سود میرسونه
تابع زوج یک به یک نیست
اگر یک جوابشو پیدا کنی میتونی زود بگی اون یکی کواب هم برعکسشه
معادلات درجه چهار که اینطوری هستن
ax⁴+bx²+c مگه تابع زوج نیست ؟؟ مگه اگر یک ریشه داشته باشه همون عدد قرینش هم ریشه نیست؟؟ پس جمع ریشه ها میشه ۰
خیلی خاصیت داره😅
الان سوال تو ببین
مییگ تابع زوج هست پس اگر یک طرفو بررسی کنم اون طرفم همینه
خب تابعت هی اندازش داره زیاد تر میشه ( چرا؟؟ چون صورت عددای بیشتری داره رادیکال نداره در نتیجه سنگین تره) خب پس شکلش میشه مثل v یا U نقطه تقارنش هم معلومه دیگهMr Unknown XD اها ممنونم زحمت کشیدید🌸🌸
-
Sara_R
سلام .....جسارت نباشه عذرخواهم...اگه روی پروفایلم کلیک کنید توی بهترین پست ها دو مین پست رو بخونید شاید کمکتون کنه. -
Sara_R
سلام .....جسارت نباشه عذرخواهم...اگه روی پروفایلم کلیک کنید توی بهترین پست ها دو مین پست رو بخونید شاید کمکتون کنه.سید حسین حسینی 0
چشم ممنونم