لطفا برای بچه هایی که به المپیاد زیست شناسی یک دوره صفر تا صد آموزشی یعنی مثل فیلم های المپیادی ریاضی آقای لکستانی آقای موقاری هم یک دوره صفر تا صد ویژه بچه های المپیادی بزارن که ما هم که می خواهیم المپیاد زیست شرکت کنیم بتونیم از اینجور آموزش ها استفاده کنیم خیلی واقعا از تک تک آلایی ها بابت زحماتشون ممنونم
سلام بچه ها من میخوام ی اپلیکیشن بسازم و به امید خدا کارش تموم شه بذارمش بازار،که همه استفاده کنیم..
چه ایده آلی تو ذهنتون هست،هرچیزی حتی فضایی تزین ایده ای هم ک دارید بگید که مثلا این اپلیکیشن واستون بتونه انجام بده،من مشکلی واسه کدنویسیش ندارم فقط میخوام کاربردی باشه واسه هممون هم کنکوری هم دانشجو،(مثلا یکی گفت تعداد ساعت ک هر فرد هر درس میخونه بگیره آنالیز کنه نمودار بکشه و....)یه همچین ایده های،هرچیزی ک انتظار دارید و واسه شما نیازه،من خودم دوست دارم بشه هدف گذاشت و تعداد ساعت مورد نیاز بدی و بصورت پروگسس بار راه مانده رو بگه بخش های مثل سختی مسیر ،امید دهی و... داشته باشه
متناسب با تجربه و گذشته شما ،چی نیازتون
Kourosh Mousavi در اپلود عکس واسه ثبت نام تیر گفته است:
@Valicheki
برای من 280(عرض) در 380(طول) هستش و حجمش 62 کیلوبایت ولی هی آپلود می کنم می گه
fae934f5-c0da-4b46-a508-2bfa2a5a4943-image.pngچه کنم بچه ها
@دانش-آموزان-آلاء
آقا نگا کن
همین متنی که نوشتم
فایل jpeg هستش
من پارسال ثبت نام کردم همه اطلاعات و عکسم بود
می خوام عکس مو عوض کنم (مو هام پارسال بلند بود😂)
ولی این اروری که عکسش رو دادم می ده
چه کنم؟
آرمین عنصرپور
آرمین عنصرپور بچه های ریاضی کنکور 1402
حدود یک ساعت از حال
سلام دوستان به یکی از دوستان قول دادم که این آموزش رو بزارم ولی اگه مشکلی از نظر قانونی یا شرعی هست بگین پاک میکنم
دو تا روش آسون داره با کامپیوتر
1- استفاده از نرم افزار IDM (دانلود منیجر خودمون) خب اینو نصب کنین بعدش یه افزونه ایی هم روی مرورگرتون نصب کنید وقتی که نصب کردین برین سایت دانا
Screenshot (544).jpg
خب این دکمه فعال میشه دیگه تموم شد
2-با استفاده از Inspect خب این روش هم توی اکثر مرورگرا با دکمه F12 فعال میشه
اقا این این مدلیه که میرین سایتی که دوست دارین F12 رو میزنین از توی منو چپ یا بالا خلاصه گزینه network رو بزنین اگه دکمه ریلود نیاز داشت
Screenshot (545).png
اونم بزنین سایت رفرش میشه بعد فیلم رو پلی کنید
با همچین صفحه ایی رو به رو میشید
Screenshot (546).png
به اسم دامنه کنید ugcbe.danaapp.ir هست و به initiator نگاه کنید مدیا نوشته خب این فیلم ما هست و با دابل کلیک کردن روش میشه دانلود کرد
Screenshot (549).png
روش 2 سخت تره ولی امید وارم کمکتون کرده باشه راستی کسایی هم که با گوشی میبینن میشه با روش 2 دانلود کنن من تست نکردم ولی میشه زیاد وارد نیستم توی گوشی اما اونم همچین پزینه هایی داره
و راستی در مورد قانونی بودن و حلال بودنش اقا من که الان نگاه میکنم برای سرور قفل نزاشته برای اون مدیا برای یکسری چیزا گذاشته اما برای اون نذاشته احتمالا مشکلی نداره دانلود کردنش
سلام بر شما ای آلاخونه ای های عزیز
بدونه معطل کردن وقت بریم سر اصل مطلب اون تحریم گذری که به یکی از دوستان کفته بودم برای کامپیوتر دیگه زجر میده آدمو وصل بشه بعضی اوقات هم وصل میشه ولی کار نمی کنه حالا نمی دونم قضیه چیه یه سری از تحریم گذر های گوشی که از کار افتاده بودند شروع کردند کار کنند (از سرعت اینترنت خودتون هم بیشره این اولی😐)
rostam vpn
https://uploadb.me/direct/emt8847d3sjv/base[1].apk.html
1672239576688.jpg
vpnify
در حال آپلود...
open SSTP client
در حال آپلود...
خب تا دارند بقیه آپلود میشن این یکی رو استفاده کنید تا حدود یک سایت یا کمتر این پست تکمیل میشه 😁 نحوه استفادشون هم براتون میزارم
پاسخ: تحریم گذر یا همون vpn (فقط گوشی 😕 )
خب ببینید وقتی وارد سایت شدید و موفق به وصل کردن تحریم گذر شدید ( تفاوتی نداره بایکی به هر حال متصل بشید ) باید به این لینک برید
https://www.vpngate.net/en/mail.aspx
بعد از ورود 1672245884813.jpg
اینطوری بعد هر چند ساعت چند تا لینک بدونه فیلتر براتون توی ایمیل ارسال میشه که توی شرایطی که هیچی جواب نمیده بتونید به تحریم گذر متصل بشید 😁
سلام خدمت شما دیده بودم که بیشتر افرادی که تحریم گذر یا vpn استفاده میکنن یا به اشتراک میزارن برای یوتوبه ( بیشترشون نه همه ) پس گفتم این تاپیک رو براشون بزنم کمکشون میکنه خب ،
این وب سایت رو میتونید ذخیره کنید یا توی همین تاپیک با این لینک هر موقع به این سایت برید ، کارش چیه ؟ دقیقا همون یوتوبه ولی بدونه نیاز به وی پی ان با سرعت بالا حتی از آپارات هم بالاتره معمولا سرعتش
لینک وبسایت : https://invidious.nerdvpn.de/
نمای داخلی : موضوعهای تازه _ آلاخونه — Mozilla Firefox 2022_12_18 08_12_10 عـصـر.png
طریقه استفاده : خب فقط باید وارد وبسایت بشید و توی اون بخش جستوجو چیزی که دنبالش هستید وارد کنید برای مثالموضوعهای تازه _ آلاخونه — Mozilla Firefox 2022_12_18 08_14_25 عـصـر.png
موضوعهای تازه _ آلاخونه — Mozilla Firefox 2022_12_18 08_16_02 عـصـر.png موضوعهای تازه _ آلاخونه — Mozilla Firefox 2022_12_18 08_17_33 عـصـر.png
البته یه نکته اگه توی اون بخش نوشتین و دکمه enter رو زدید و جواب نداد روی گزینهtriending بزنید بعد توی اون کار کوچیک عکس 2 دوباره بنویسید
و دوتا نکته عالی داره این سایت یکی سرعت بالا هستش و اون یکی امکان دانلود فیلم ها ( و البته که به افزونه خاصی برای ورود احتیاج نداره )
Kourosh Mousavi
سلام به همگی 😁✋
درواقع کار این افزونه اینکه شما وقتی کلیک چپ رو نگه میدارید روی متن میتونید خیلی سریع اونو ترجمه کنید و به صورت خوانا ببنید که دیگه وقتتون هدر نره
به این شکل 👇
test impt - جستجوی Google — Mozilla Firefox 2022_11_11 11_59_22 عـصـر.png
اون دایره ی کوچولو رو میبینید ؟ به محض اینکه روش کلیک کنید ترجمه شما آمادست تازه به صورت صوتی هم میتونه متن رو بخونه
test impt - جستجوی Google — Mozilla Firefox 2022_11_11 11_59_43 عـصـر.png
خودم یه مدت بود درگیرش بودم ولی بالاخره تونستم یه افزونه عالی پیدا کنم که توی کشور ما در دسترس باشه و برای همه مرور گر ها کار کنه افزونه های دیگه برای مرورگر کروم هستند ولی توی کشور ما از کار افتادند و مشکل اینجاست که بیشترشون توی مرور گر های دیگه مثل فایر فاکس کار نمیکنند😑 خب دیگه وقتو نگیرم برم سراغ آموزش
کافیه شما توی مرور گرتون واژه imtranslator for رو بنویسید و اسم مرور گرتون رو به انگلیسی آخرش بنویسید مثلا من که مرور گر فایر فاکس دارم اینطور مینویسم 👇
imtranslator for firefox - جستجوی Google — Mozilla Firefox 2022_11_12 12_05_02 صـبـح.png
imtranslator for firefox - جستجوی Google — Mozilla Firefox 2022_11_12 12_11_52 صـبـح.jpg
بعد که توی سایت رفتید روی این گزینه کلیک میکنید(از من چون قبلا اضافه کردم نوشته remove ) و تمام برید لذت ببرید اگر هم مشکلی بود بپرسین تا جای ممکن سعی میکنم حلش کنم 😁
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@انسانیا
@تجربیا
ارتقاء اپ آلاء و تخته خاک
-
سلام من soheil95s95 هستم کسی میتونه این ایمیاپلو دعوت کنه کار واجب دارم
sedayezouzeh@gmail.com -
در ارتقاء اپ آلاء و تخته خاک گفته است:
سلام من soheil95s95 هستم کسی میتونه این ایمیاپلو دعوت کنه کار واجب دارم
sedayezouzeh@gmail.comحساب خودم مسدود شده
-
سلام
من میخوام وارد شم ولی می نویسه(اجازه ورود شما تمام شده است، لطفا دوباره وارد شوید)
یعنی چی این؟!
باید دوباره نام نویسی کنم؟!
Dr.saraaa#
@دانش-آموزان-آلاء -
قسمت اینه ک برید سر درستون
-
در ارتقاء اپ آلاء و تخته خاک گفته است:
یعنی باید از اول ثبت نام کنم @administrators M.an
به ایمیل قبلی دسترسی ندارم مال یکی دیگه بود
@romisa1234سلام، من این مشکل رو گزارش کردم.
لازم به ثبت نام دوباره نیست.
لطفا تحمل کنید این مشکل بعد وقتی که فروم خوابید طبیعیه.. -
alisoltany در ارتقاء اپ آلاء و تخته خاک گفته است:
قسمت اینه ک برید سر درستون