انحلال پذیری
-
سلام
فکر کنم به این صورت هست که چون نمودار A زیر ش هست و خب داخل هر دمایی که با اون چک می کنیم
محلول آ زودتر سیر ( به انحلال پذیرش رسیده) شده ولی محلولی که اشاره کرده هنوز سیر نشده
برای مثال در دمای 10
محلول آ انحلال پذیریش حدود 10 هست ولی در همین دما محلول pb
10 تای دیگه می خواد یعنی انحلال پذیرش 20 هست
خب اگر ما بیایم در همین دما یعنی در دما 10
بیایم 10 گرم از pb بریزیم چون گفته شرایط محلول آ
خب محول آ شرایط ش در دمای 10 10 تا رو حل می کنهحالا اگر ما همین شرایط رو برای پی بی پیاده کنیم
محلولش سیر نشده هست
چون در دمای 10 اون 20 تا رو حل می کنه و انحلال پذیرش 20
پس با ده تا سیر نشده هستهمین طور برای دما ها بعدی
امیدوارم اشتباه نکرده باشم این محبث رو خیلی وقت نخوندم
باز نظر بقیه رو هم برسی کنید -
الان پاسخ تشریحی استاد مرادی رو دیدم
نوشتند شیب نمودار آ کمتر از pbمی باشد -
ممکنه گزینه ۴ رو توضیح بدید؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@دوازدهمپرستو بابایی خب نسترن من اینجوری گفتم با خودم
ببین همیشه نمودار ترکیب گزینه ۴ بالای نموار A هست پس سیر نشده هست. -
سلام
فکر کنم منظورش از محلولی در شرایط A، محلول هایی از بقیه مواده که مقدار حل شونده شون با مقدار حل شونده در محلول فعلی A برابر باشه
شما در هر دمایی، اگه بخواین محلول سیر نشده ای از K2Cr2O7 داشته باشید، باید زیر خط مربوط به این ماده باشید
پس با توجه به اینکه مقدار حل شونده مورد نیاز برای تولید محلول سیر شده ترکیب گزینه 4، همیشه کمتر از مقدار K2Cr2O7 هست(تماما نمودار اون بالاتره) پس در هر حالتی، هر عددی رو انتخاب کنیم که در محلول A سیر نشده باشه، در محلول ثانویه هم سیر نشده است
امیدوارم خوب رسونده باشم -
سلام
فکر کنم منظورش از محلولی در شرایط A، محلول هایی از بقیه مواده که مقدار حل شونده شون با مقدار حل شونده در محلول فعلی A برابر باشه
شما در هر دمایی، اگه بخواین محلول سیر نشده ای از K2Cr2O7 داشته باشید، باید زیر خط مربوط به این ماده باشید
پس با توجه به اینکه مقدار حل شونده مورد نیاز برای تولید محلول سیر شده ترکیب گزینه 4، همیشه کمتر از مقدار K2Cr2O7 هست(تماما نمودار اون بالاتره) پس در هر حالتی، هر عددی رو انتخاب کنیم که در محلول A سیر نشده باشه، در محلول ثانویه هم سیر نشده است
امیدوارم خوب رسونده باشم -
پرستو بابایی
خواهش می کنم -
پرستو بابایی خواهش میکنم.