یه سایت خفن
-
سلام، وقتتون بخیر.
یک سایت کاربردی برای کنکور طراحی کردم که در زمان دانش آموزها صرفه جویی میکنه
https://study-analyzer-one.vercel.app/
4 صفحه مهم داره:- برنامهریزی تست: تقسیم بهینه تستهای دروس مختلف در یک بازه زمانی مشخص مثلا دو هفته. الگوریتم بازه های تست رو دریافت میکنه مثلا قراره توی 10 روز از تست n تا m برای فلان درس رو حل کنم. و همینطور برای همه درس ها. بعد از اون، خیلی عالی پخش میکنه توی هفته
- نمایش برنامه مطالعه: نمایش منظم و قابلپیگیری برنامه تستزنی روزانه، برای مشاهده حجم کار هر روز و پیگیری انجام آن.
- تحلیل مطالعه: دریافت دادههای برنامه ManicTime و بررسی جزئی روند مطالعه دانشآموز؛ از جمله ساعات مطالعه، روند پیشرفت، توزیع زمانی فعالیتها و آمارهای تحلیلی.
- تمرین جدول تناوبی: تمرین فعال به روش بازیابی (Active Recall) برای تقویت یادگیری و ماندگاری مطالب.

برنامه ریز: وارد کردن بازه ها
برنامه ریز: اولویت دروس
نمایش برنامه
تحلیل روند مطالعه
ورودی از برنامه ManicTime دریافت میشه -
نظرتون چیه؟
-
برای خروجی گرفتن از صفحه برنامه ریزی باید دکمه "ارسال به نمایشگر" رو بزنید
-
دوپامین
متشکرم 💐
توی عکس اول پایین صفحه میتونی هر درسی با هر اسمی اضافه کنیاینطوری

-
دوپامین
متشکرم 💐
توی عکس اول پایین صفحه میتونی هر درسی با هر اسمی اضافه کنیاینطوری

Mohammad Moziri تایمر هم داره؟!
-
Mohammad Moziri تایمر هم داره؟!
دوپامین
میتونم یه صفحه تایمر هم اضافه کنم -
دوپامین
میتونم یه صفحه تایمر هم اضافه کنمMohammad Moziri وای چقد جالب
میشه مثلا یه گربه کنار تایمر ها در حال درس خوندن باشه !؟ یا نمیدونم کلا یه چیز خاص کیوت -
Mohammad Moziri وای چقد جالب
میشه مثلا یه گربه کنار تایمر ها در حال درس خوندن باشه !؟ یا نمیدونم کلا یه چیز خاص کیوتدوپامین آره الان اماده میشه
-
Mohammad Moziri وای چقد جالب
میشه مثلا یه گربه کنار تایمر ها در حال درس خوندن باشه !؟ یا نمیدونم کلا یه چیز خاص کیوت -
Mohammad Moziri بی نهایت شکیل و عالی شددد🤩
واقعا تحسین برانگیزه -
Mohammad Moziri بی نهایت شکیل و عالی شددد🤩
واقعا تحسین برانگیزهدوپامین خدا رو شکر
ممنونم -
اگه نمیتونید با الگوریتم برنامه ریز برنامه دلخواهتون رو بسازید مشکلتون رو بگید تا حل کنیم و بقیه هم بفهممیا اینکه بهم بگید تا یه آموزش ویدیویی ضبط کنم