هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 اونم حل میشه به امید خدا نگران نباشید. بعد برکناری آقای معاون وزیر ، آقای وزیر گفتن که در حال تلاشیم ساعات دروس رو کم کنیم.
mohammadhassan خدا کنه مخممون میپوکه کلا مدرسه باشیم اگه معلما خوب بودن ادم نمیسوخت ما معلمی داریم ک ب بار ازمون ک مثبته میگه منفی و قاعده دست راستو کلا اشتب تدریس کرده و...
-
روز برنامه نویس رو به مهندس های کامپیوتری که تو خاندان بعنوان نصابِ ماهواره و رایترِ سیدیِ شاد میشناسنشون هم تبریک میگیم !

اگه تعریف برنامه نویس اینه این روزو در درجه اول به خودم تبریک میگم

بعد @M-an عزیزدل بهار
و آقا سهراب نازنین
و یه آقا معین هم بودن البته آی دیشونو یادم نمیاد
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
روز برنامه نویس رو به مهندس های کامپیوتری که تو خاندان بعنوان نصابِ ماهواره و رایترِ سیدیِ شاد میشناسنشون هم تبریک میگیم !

بعد @M-an عزیزدل بهار
و آقا سهراب نازنین
ممنونم ک رفیق گل خودم

-

بعد @M-an عزیزدل بهار
و آقا سهراب نازنین
بهاره مبارکه

-
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

بعد @M-an عزیزدل بهار
و آقا سهراب نازنین
ممنونم ک رفیق گل خودم

@M-an واییییییی تو مهندسی کامپیوتر میخونی؟؟؟؟
-
@فاطمه23 مدرسه رفتن واقعا هم اونطوری بد نیست. ما ها همیشه میخواستیم مدرسه رو بپیچونیم ولی الان میفهمیم همون سر کلاس میبودیم و حتی معلم تشریحی هم میگفت به نفعمون بود. تا اینکه سر خودمونو با این مدرسه نرفتنا و نخوندنا گول بمالیم (99 درصد بچه ها همینن مطمئن باشید)
mohammadhassan من نمیگم مدرسه بده خیلیم خوبه ب شرطی ک خستمون نکنن باورت میشه ما امسال یک شنبه ها تا 2:30 مدرسه بودیم و کل ساعات تخصصی داشتیم وقتی هم امتحان میگرفتن دو تا تخصصی یا گاهی 3 تا رو باهم میدادیم ظلم میشد در حالی ک شنبه اش تا 4 مدرسه بودیم
-
بهاره مبارکه

-
تغییرات جدید مبارک

فقط کاش میشد افراد انلاین توی هر تاپیکم نشون داده میشد #ستاد جلوگیری از زیر آبی

-
mohammadhassan من نمیگم مدرسه بده خیلیم خوبه ب شرطی ک خستمون نکنن باورت میشه ما امسال یک شنبه ها تا 2:30 مدرسه بودیم و کل ساعات تخصصی داشتیم وقتی هم امتحان میگرفتن دو تا تخصصی یا گاهی 3 تا رو باهم میدادیم ظلم میشد در حالی ک شنبه اش تا 4 مدرسه بودیم
@فاطمه23
بله ظالمانست
-
ولی برید خداتونو شکر کنید
درساتون راحت تر شده انقدر ناله نکنید با منم بحث نکنید
-
خوشتون میاد از این لبخندا

میذارین؟

شاید باورتون نشه به روزایی نمیام انحمن با این لبخند مواجه نشم
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نکنه میخوای بگی دانشگاه از کنکور راحت تره؟!
-
@فاطمه23
بله ظالمانست
mohammadhassan
اهوم حالا اگه معلم خوب داشتیم میشد کنار امد اما هر چی معلم خوبه تو مدارس شاهد درس میدن و بی سوادا رو واس مدارس عادی میفرسن میری شاهد ثبت نام کنی قبولم نمکنن مگن جا پره -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نکنه میخوای بگی دانشگاه از کنکور راحت تره؟!
بهاره دارم درباره نظام جدیدیا حرف میزنم
-
mohammadhassan
باشه اما ب ما ظلم شده -
mohammadhassan
اهوم حالا اگه معلم خوب داشتیم میشد کنار امد اما هر چی معلم خوبه تو مدارس شاهد درس میدن و بی سوادا رو واس مدارس عادی میفرسن میری شاهد ثبت نام کنی قبولم نمکنن مگن جا پره@فاطمه23 مدرسه شاهدم زیاد آش دهن سوزی نیست من خودم شاهد میخوندم.
شاید یه لول بالاتر باشه.
بقیش همش به تلاش خود فرده.
ردپا

️