7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
بچه ها تست هایی که خودتون طرح میکنید رو بزارید ( فصل ۱ و۲و ۳زیست سال دوم )
-
zahra1303 در بچه ها تست هایی که خودتون طرح میکنید رو بزارید ( فصل ۱ و۲و ۳زیست سال دوم ) گفته است:
@پروفسور اره اگه میشد دوم رو تدریس میکردن دوباره خیلی بهتر میشد
درسته
و البته استاد پازوکی .
من خیلی دوسشون دارم در حد بی نهایت -
zahra1303 در بچه ها تست هایی که خودتون طرح میکنید رو بزارید ( فصل ۱ و۲و ۳زیست سال دوم ) گفته است:
@پروفسور این پست رو مینویسم زود بخونید تا ادمین ها پاک نکردن !
استاد پازوکی پیش رو تو سایت گزینه 2 کامل تدریس کردن میتونین استفاده کنیدعععععع راس میگید من نمیدونستم
خیلی خوشحال شدم
البته الان این پستو خودمم پاک میکنم
خیلیییی ممنونم که گفتید
یعنی دارم بال درمیارم
خیلی خوشحال شدم -
بذارین باشه بقیه هم استفاده کنن . اگه تشخیص دادن تبلیغه پاک کنید
بالاخره دکتر پازوکی یکی از دبیرای الا هستنباشه
ولی خوب تبلیغ نیس که . -
فشار اسمزی تو توضیح میدین ؟
ببینید زهرا خانم نیروی کشش محیط ی غلیظ نسبت به اب رو فشار اسمزی میگن
توجه داشته باشید که محیط غلیظ دارای فشار اسمزی بالا و پتانسیل آب پایین میباشد -
کاملا شیرفهم شدم !
همینو ی ساعت باید تجزیه تحلیل کنم !
الان ی سلول رو در نظر بگیرین ..داخلش اب زیاد باشه .. فشار اسمزی داخل سلول بیشتره یا خارج سلول ؟اگه خارج سلول یه اب نمک در نظر بگید بله فشا ر اسمزی خارج سلول بیشتر هست
چون غلظت اب نمک که در خارج سلول است بیشتر از داخل سلول میباشد -
تست1 : چند مورد درست است ؟
1- عنکبوت در مقایسه با انسان، رفتار غذایابی بهینه ای دارد .
2- عنکبوت برای تنیدن تار به کلسیم و آدنوزین تری فسفات نیاز دارد .
3- پادتن ها در خون عنکبوت نا محلول هستند .
4- رفتار عنکبوت در تنیدن تار همانند رفتار نخستی ها در پیچیده ترین نوع یادگیری است . -
بررسی تست1:
1- جانورایی ک از ی نوع منبع غذایی استفاده میکنند (مثل عنکبوت ک گوشت خواره ) وقتی ک یک نوع منبع غذایی فراوون تر باشه موفق ترن اما وقتی هیچکدوم از منابع غذایی فراوون تر نباشه همه چیز خواران ( مثل انسان ) غذای بیشتری برای خوردن پیدا میکنند چون امتیاز اینو دارن که از منابع غذایی بیشتری استفاده کنند . غذایابی بهینه : جانوران تمایل دارند که "بیشترین" انرژی رو به ازای "کمترین" زمان به دست بیارن ... پس انسان امتیازی بیشتری نسبت به عنکبوت برای استفاده از منابع غذایی داره و رفتار غذایابی بهینه در انسان بیشتر از عنکبوت هستش ..
2- تار عنکبوت توسط غده های برون ریز که زیر سطح شکمی جانور قرار داره طی فرایند اگزوسیتوز از سلول سازندش خارج میشه و ما میدونیم ک اگزوسیتوز به کلسیم و ATP احتیاج داره
3- اولا پادتن در خون محلوله ولی دلیل اشتباه بودن این گزینه موضوع مهم تریه اونم اینکه عنکبوت بی مهره است و اصلا دفاع اختصاصی نداره ک بخواد پادتن داشته باشه
4- اول اینکه باید بدونیم نوع پیچیده تری از یادگیری رفتار حل مسئله است ک توی نخستی ها دیده میشه .. عنکبوت رو چ ب رفتار حل مسئه! رفتار تنیدن تار در عنکبوت "غریزی" است . -
تست2 : چند مورد صحیح است ؟
1- انسولین با اثر بر غشای سلول های ماهیچه ای باعث افزایش غلظت میشود .
2- از اتصال دو ریبوز یک دی ساکارید ساخته میشود .
3- ریبولوزبیس فسفات یکی از مهم ترین پنتوز هاست .
4- در ساختار اسیدهای چرب سیر شده پیوند دوگانه وجود ندارد .
5- هورمونی که از فولیکول های در حال رشد ترشح و باعث رشد بیشتر فولیکول میشود دارای اسیدچرب سیرنشده است .
6- سانتیول ها در سازماندهی و سنتز میکروتوبول نقش دارد .