IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
سلام وقتتون بخیر 🌷
چند تا سوال داشتم.
۱. میتونیم بگیم لایه عنکبوتیه از هر دو طرف با مایع مغزی_نخاعی در تماس هست؟ پاسخنامه یک تستی گفته بود که از بخش خارجی با مایع مغزی_نخاعی و از قسمت داخلی با بافت مغز در تماس هست.
۲. چرا دندریت نورون های حرکتی و رابط حتما فاقد غلاف میلین هستند؟
۳. وقتی ناقل عصبی توسط شبکه آندوپلاسمی زبر ساخته میشه، دستگاه گلژی میاد اون رو در ریزکیسه ها بسته بندی میکنه و بعد اون ها با فرآیند برون رانی به خارج از جسم یاختهای ترشح میشن. طبق شکل کتاب زیست دهم فصل اول در خصوص فرآیند برون رانی، با پیوستن غشای وزیکول به غشای یاخته، شاهد افزایش مساحت غشا هستیم. الان در یاخته عصبی هم قاعدتاً باید همچین اتفاقی بیوفته. زمانی که ناقل های عصبی با فرآیند آندوسیتوز از یاخته خارج میشن یعنی دیگه داخل ریزکیسه قرار ندارن؟ طبق شکل کتاب در طول آکسون، ناقل های عصبی درون وزیکول قرار دارند.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
من از پشت کنکور نشستن خسته شدم و کلی رو این انجمن حساب کرده بودم ، الان که نصف سال گذشته درس اشتباه تحویل می دین اونم با این سرعت ،،،،، کسی نگه خب حالا ی اشتباهي پیش آومده چون با تاکید میگه حرفش رو ، و معلومه خودش هنوز یاد نگرفته ،
-
شایان نه برام ثابت شد که شما دنبال حاشیه هستید و دنبال درس نیستید! مطمئن هستم دانش آموزان آلاء اینقدر بزرگ شدند که اسیر حرف های مغرضانه ی شما نشن.
در ضمن اگه استاد پازوکی رو بیشتر دوست دارید، فیلم هاش تو سایت هست و می تونید استفاده کنید کتاب که تغییر نکرده!
هر چند مطمئن هستم که هدف تخریب دبیر رو دارید، نمی دونم آلاء چرا رزومه ی دبیران رو منتشر نمی کنه که پاسخ کوبنده ای به کسایی چون شما باشه -
شایان
"واقعا عالی بود
خیلی خوب بود ، من که لذت بردم ، لذت یادگیری
ايشالاه همیشه سایه شما بالا سر ما بمونه
ممنون استاد
کاش صفر تا صد کنکور رو ارائه می دادید ، الان که این فیلم رو دیدم احساس ی خلأ بزرگ برای زیست پیش ميکنم
یعنی هیچ راهی نداره استادی بکنید و کل 0 تا 100 کنکور زیست رو بگيد"
این کامنت رو قبلا خود ِ شما داده بودین اگه اشتباه نکنم!:| -
من یه خواهش از آلاء دارم، برادر آقای امینی توی ریاضی بعد از هر فصل تست های 10 سال کنکور داخل و خارج ( با حذف تکراری ها) رو حل می کنند و به همه این اطمینان رو میدن که با دیدن فیلم های ایشون و یادگیری مفاهیم می تونند به همه ی تست های کنکور پاسخ بدن و احتیاجی به نکات عجیب و من در آوردنی بعضی دبیران بهتر بگم بعضی کاسب ها که فقط به فکر جیبشون هستند ندارند.
اگر براتون مقدوره و استاد وقت می کنند، این لطف رو توی زیست سوم هم بکنید.
-
pourya در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
من یه خواهش از آلاء دارم، برادر آقای امینی توی ریاضی بعد از هر فصل تست های 10 سال کنکور داخل و خارج ( با حذف تکراری ها) رو حل می کنند و به همه این اطمینان رو میدن که با دیدن فیلم های ایشون و یادگیری مفاهیم می تونند به همه ی تست های کنکور پاسخ بدن و احتیاجی به نکات عجیب و من در آوردنی بعضی دبیران بهتر بگم بعضی کاسب ها که فقط به فکر جیبشون هستند ندارند.
اگر براتون مقدوره و استاد وقت می کنند، این لطف رو توی زیست سوم هم بکنید.
برای آقای امینی ارسال کردم، پاسخشون رو اینجا قرار میدم.
-
شایان سلام
دوست عزیزچون شما ازسرعت اپلود شدن فیلم ها راضی نیستی دلیلی نمیشه که دبیر وسابقه تدریسشون وسطح علمیشونو زیر سوال ببرید دراینکه تمام دبیران الا خوبن شکی نیست ولی خود من هم فیلم کلاسهای استاد پازوکیو دیدم وهم استاد ارشی ولی هیچکدومشون به اندازه استاد امینی راد خوب کارنکردن بنظرم شما جزوه های سال دوم ایشونومقایسه کنید بسیارجامع وعالی هستن .
درضمن ما برای استفاده ازفیلم کلاسها کسیو اجبارنکردیم شده الا باهاتون تماس بگیره که تورو خدابیا ازفیلم های ما استفاده کن خیر چون آلا انقدر ازنظر علمی پر هست که بچه هایی که قدرت تدبیردارند میان وازش استفاده میکنن واینکه شما برنامه ریزیتونو برپایه تدریس الا گذاشتین باعث افتخار الاست چون واقعا به این سطح علمی رسیده که حتی برنامه ریزی دانش آموزان بااونه واین یه موفقیت دیگه است .
دوست عزیز شما مجبورنیستی ازاین فیلم ها استفاده کنی وسطح علمی وسواد دبیرو ببری زیرسوال .
موفق باشید -
شایان در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
خانم فاطمه شما چرا به بحث رو به حاشیه میبرید
من نه قصدبه حاشیه کشیدن بحث دارم ونه توهین به کسی فقط گفتم ما مجبورنیستیم که ازفیلم ها استفاده کنیم شما اومدی یه نکته روگوش زد کردین دستتون دردنکنه مدیر بادبیر صحبت میکنن ودرست یا غلط بودن نکته رو اعلام میکنن دیگه این همه بحث کردن نداره .
موفق باشید -
سلام من اعتقاد دارم آلایی ها می تونند آزادانه در مورد دبیرانشون حرف بزنند و با هم بحث کنند، برای همین تا حالا وارد بحثتون نشدم، تا اینکه این جمله رو نوشتین:
شایان در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
من مطمئنم کسی داره پارتی بازی میکنه وگرنه این آلا نيست
واقعا من دارم آتیش میگیرماین رو یه جورایی توهین به آلاء و دبیر برداشت می کنم، چون:
دبیری در آلاء تدریس می کنه که رزومه ی قویی داره و مورد تایید کارشناسان علمی و مشاوران دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف هستاز طرفی آلاء این سیاست رو داره که تدریس دبیران مختلف و سبک های آموزشی مختلف در آلاء وجود داشته باشه و دانش آموزان خودشون یا با پیشنهاد مشاورشون یکی رو برای استفاده انتخاب کنند.
بنابراین خیلی راحت می تونی از فیلم دبیری که دوست داری استفاده کنی، نظرت رو هم یه بار با منطق به دیگران بیان کنی ولی پا فشاری روی یه موضوع بحث رو از منطق خارج می کنه.
یه نکته ی دیگه: آلاء هیچ وقت این سیاست رو نداشته که یه دبیر چند بار تو آلاء تدریس کنه، مگر بار بعدی تغییری قابل قبول از دید کارشناسان آلاء داشته باشه و آلاء این حق رو برای خودش محفوظ می دونه که معیارهاش رو با هدف افزایش کیفیت منتشر نکنه و محرمانه باقی بمونه
به اعتقاد ما دانش آموزان خودشون فیلم های دبیران مختلف و یا پک های مختلف یه دبیر رو می تونند با هم مقایسه کنند و یکی رو انتخاب کنند و همچینی می تونند دلیل انتخابشون رو به دیگران هم بگند ولی این مدل متن ها جایز نیست.
-
فضولی تو کار مدیرا نباشه
اما در پاسخ به اون فردی که به معلمای الا ایراد گرفته باید بگم که اگه مشکلی داری میتونی معلم خصوصی که باهاش حال میکنی بگیری .
الا همیشه لایکی
حواشیو بیخی -
دوستان چقدر علاقه به فرافکنی دارند
من میگم اشتباهي که در تدریس آقای امینی راد بوده به این دلايله( پایین دقیق گفتم در کامنتها ) ،،،، حالا به جای رد یا تائید موضوع با ذکر دلیل و منطق سعی در محکوم کردن من دارید ،،،،
یکی میگه بحث رو به حاشیه نبرید
یکی میگه استاد آدم باحالیه
یکی میگه توهین مجاز نیست
یکی میگه مدرکش تائید شده ست
یکی میگه آلا از معلم تکراری استفاده نمی کنه
حالا من دارم بحث رو به حاشیه میبرم یا شما ؟
بحث سر ایمنی غیره اختصاصيه لطفا حاشیه نبافين و با دلیل این موضوع رو رد کنید با دلیل یا با من همراه بشید که حرفمون رو به گوش عزیزان مسؤل آلا برسونيم که ما آلا رو دوست داریم و نگرانیم و به شدت نیاز به یک معلم و استاد مثل جناب دکتر پازوکی داريم -
سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز چرا گرهی رو که با دست باز میشه رو دارین با دندون میپیچونین!؟
راجع به اشتباهی که رخ داده خیلی راحت میشه از آقای امینیراد درخواست بدیم توضیح بدن!
ضمنأ من به شخصه هنوز تعریفی برای اینهمه محبت و زحمت بیمنت که آلا داره برای تمام دانشآموزان ایران انجام میده پیدا نکردم.
پارتیبازی واژهی مناسبی نیست و پراست از بیانصافی. -
ریزمباحث جلسه پنجم زیست سال سوم باتدریس م امینی راد
️ادامه فصل1سال سوم مبحث ایمنی تخصصی
بحث های:
لنفوسیت B
لنفوسیت T
ایمنی هومورال--لنفوسیتB
هرکدوم گیرنده های خاصی از آنتی ژن دارن، درون خون با آنتی ژن های خاصی برخورد میکنند ک این آنتی ژن ها در نوع خاصی از گیرنده ها ک از نظر شکل 3بعدی با اون ها یکی باشد machمیشه
لنفوسیتB:
پس از تغییراتی رشد میکنه،تقسیم میشه 2نوع سلول تولید میکنه
️پلاسموسیتها:کارشون تولید پادتن است
️پادتن خیلی شبیه گیرنده های آنتی ژنه
توضیح چرخه سلولی سال سوم فصل 6
تعریف تمایز
️لنفوسیتT:پس از اتصال ب آنتی ژن های خاص تکثیر پیدا میکنند و انواعی از سلول های T از جمله:
تعدادی سلول Tکشنده
سلول Tخاطره ب وجود می اید
️ .پاسخ فعالیت 1-1+توضیح هرکدوم از سوالات
️پاسخ فعالیت 1-2+توضیح هرکدوم از سوالات
️پاسخ فعالیت 1-3+توضیح هرکدوم از سوالات
ایمنی شامل دو دسته س:
1.فعالایجاد مکانیسم های پاسخ ایمنی توسط دستگاه ایمنی
مثال:واکسن
2.غیر فعالواردات مکانیسم پاسخ ایمنی بدن
مثال:سرم
پایان....!
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5495 -
فدات
وظیفه س -
شایان
سلام
بنده رشتم ریاضی بوده ولی الان دارم جربی میخونم زیست رو با استاد امینی شروع کردم و واقعا حس میکنم که عالی درس دادن (ببینید آدم بعد از یک مدت حرف زدن و تدریس کردن ممکنه که یک چیزی رو به اشتباه تدریس کنند و اون میتونه یک قید خیلی مهم توی زیست باشه وقتی دانش آموز سر کلاس باشه استاد از اون یکنواختی بیرون میاد و اگر احیانا اشتباهی رخ بده دانش آموز ممکنه گوشزد کنه این اتفاق که حتی برای بهترین اساتید دانشگاهی هم رخ میده)
چون من هنوز سوم رو نخوندم نمیدونم که استاد واقعا اشتباه کردن یا خیر ولی اگر اشتباه هم بوده باشه (ما فرض رو بر این میگریم) یعنی واقعا منطق منطق شما میگه یک استاد نمیتونن که یک اشتباه اون هم بر اثر تداوم و تکرار زیاد و بیش از حد یک چیز اتفاق بیافته؟!!!
واقعا بی انصافی در حق ایشون مصداق کامل ثواب کردن و کباب شدن....
و برای پاسخ دادن به سوال ها من خودم ازشون سوال پرسیدم و ایشون جوواب هم دادن حالا بنده که ازشون طلبکار نیستم که تا بهشون پیام دادن ایشون جواب بدن همینکه لطف میکنن نگاه به پیام هاشون میکنن خودش خیلیه حالا جواب هم که میدن دیگه هیچ (شما فرض کن اصلا حتی اگر بعد از یک ماه جواب بدن که حقیقتا اینطور نیست)...
استاد واقعا از شما ممنونم و متشکرم که همچنان قبول کردید و در آلا و دبیرستان صنعتی شریف تدرس میکنید و ما رو هم بهرهمند میکنین ان شاالله اجرتون با خود خدا -
royaaa در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
ریزمباحث جلسه پنجم زیست سال سوم باتدریس م امینی راد
سلام ممنونم از شما بابت کمکتون
اجرتون با خانم فاطمه زهرا
-
بهترین استاد زیست و تک و تک و تک توی ایران استاد امینی راد
-
alireza_ysf75
خواهش میکنم اقا علیرضا
من ممنونم بخاطر تمام زحمات شما و تیم پرتلاش آلا -
royaaa در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
alireza_ysf75
خواهش میکنم اقا علیرضا
من ممنونم بخاطر تمام زحمات شما و تیم پرتلاش آلالطف دارید به ما دوست عزیز
زحمت های شمارو فراموش نمیکنیم