b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
nsrin79 در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
سلام
من چیزیو نفهمیدم هنوز
پرتو آلفا
1/چهار برابر جرم اتم هیدروژنِ
2/برابر با جرم اتم هلیوم
3/برابر با جرم هسته هلیوم
ینی چی؟!میدونم سوال اسونیه :| ببخشید
سلام ،خواهش می کنم
پرتو آلفا از جنس دو تا پرتون ودوتا نوترون
واز جنس هسته هلیومه و وذره ی با بار مثبته ومثل هسته یون هلیوم دوباره مثبت هست
درمورد جرمش برابر هسته هلیوم (ما تو هسته هلیوم دو تا پرتون ودوتا نوترون داریم ) وبه تقریب میشه گفت برابر جرم اتم هلیوم (چون که جرم الکترون ناچیزه واون دوتا الکترون اونقدر اختلاف ایجاد نمی کنن)
وهمین طور به تقریب (اون یه دونی الکترون هیدروژن چندان تاثیری نداره )۴برابر اتم هیدروژن ( هیدروژن یه دونه پرتون داره جرم پرتون ونوترون هم تقریبا برابره پس الفای که دوتا پرتون ودوتا نوترون داره جرمش چهار برابر هیدروژن هست )
موفق باشید -
این پست پاک شده!
-
PH محلول -7 ** 10 مولار اسید HCl در آب چقدر است؟
1)6
2)7
3) 6/99
4) 6/79 -
میدونم سواله نسبتا اسونیه ولی چون خودم غلط زدم گفتم شاید کسی باشه که به نکتش دقت نکرده باشه(: -
@m__sadra__b در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
PH محلول -7 ** 10 مولار اسید HCl در آب چقدر است؟
1)6
2)7
3) 6/99
4) 6/79اون ده به توان هفته !!(?)
-
یه سوال داشتم تو ذهنم خودم ولی اصلا به درس مربوط نیست
ولی پرسیدنش بهتره
با اجازه:میگیم انتروپی جهان در حال زیاد شدنه و عملا هر لحظه که میگذره انتروپی یا همون بی نظمی تو جهان بیشتر میشه.
سوال اینه: انتروپی بیشتر میشه و خواص همه چی قاعدتا باید به همراه اون تغییر کنن خب؟
پس چرا ما دنبال قانون هایی هستیم که خواص رو برای ما ثابت نگه میدارن؟
مثلا حالا میخوام از قوانین نیوتون بگم یا خواص خود ماده ها. اگه انتروپی در حال افزایشه و خواص همه چی در حال تغییر چرا متر بندی های ما(یعنی همون قوانین که ما داریم هر روز بیان میکنیم) ثابت ان ؟ مثلا بحث عمل و عکس العمل رو در نظر بگیرین. ممکنه که توی یه مدت زمان زیاد این تعریف به خاطر تغییر خواص قابل تعریف نباشه؟ مثلا بگیم که عمل بدون عکس العمل و این چیزا؟ مثلا دانشمندا میان یه چیز جدید یه بعضی خواص جدید کشف میکنن و میگن با نظریه های قبلی نمیشه اثباتشون کرد پس نظریات قبلی پر!این یه سوال بود برام همینطوری داشت تو ذهنم میچرخید گفتم بپرسم بلکه به ایده ای رسیدم
-
23 گرم گاز با چگالی 2/05 گرم بر لیتر در شرایط STP , چهل و چهار گرم کربن دی اکسید و 27g اب تولید میکند
فرمول ساختاری گاز را رسم کنید