سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
خلاصه
-
سلام وقتتون بخیر
ببینید خلاصه نویسی بستگی به خودتون داره مثلا شاید شما ریز ترین نکات رو اصلا یادتون نره اما نکات سر فصلی رو یادتون بره خب اینجاس که باید شما نکات سرفصلی و اصلی رو نوت برداری شاید من برعکس شما باشم باید ببینی خودت چطوری هستی
کلا هم نکاتی که بیشتر مورد سوال قرار گرفته بود این چند سال مثلا مشتقات اینجور چیزا رو بیشتر باید نوت برداشت
و دقت کنید که نوت برداری جزوه نویسی نیست که تموم چیزا رو نوشت تنها چیزایی که مهمن
این نظر منه و تخصصی هم نیست
شاید بتونه مشکلتون رو حل کنه
موفق باشید
-
zeinab.kh برا هر درسی فرق داره خب فیزیک فرمولا و مینویسی زبان نکات تستی رو ادبیات کلا تاریخ ادبیات و کلمات ایهام دار و...
زیست و دینی جعبه لایتنر داشته باش اگه نمیتونی حفظ کنی روش استفاده ش هم هست اگه سرچ کنی تو نت ریاضی بنظرم نمیشه
شیمی هم ترکیبات الی و کلا جزوه جدا داشته باش اسم و فرمول و ساختار... شیمی کلا اسم و فرمول و واکنش زیاده که باید حفظ شن میتونی جدا داشته باشیشون
نظر شخصیم بود -
zeinab.kh سلام اول اینکه واقعا خلاصه نویسی برای همه ی اشخاص و برای همه ی دروس الزامی نیست اول اینکه بستگی به فرد داره و دوم بستگی به درس!باید دقت کرد خلاصه نویسی خط به خط نویسی نشه خلاصه نویسی یعنی چکیده مطالب مهم و فرار یک مبحث که توصیه میشه اگر جز افرادی هستید که وسواس مطالعاتی دارن و همش فک میکنن همه ی خطوط مهمه کلا دور خلاصه نویسی رو خط بکشید چون هم وقتتون رو میگیره هم بازدهی نخواهد داشت اما در کل این شیوه از نظر من خوبه:برای دروس محاسباتی مثل ریاضی و فیزیک برای هر فصل فرمولا رو بنویسید و برای هر فرمول یک مثال زیرش بیارید نمودارها و جداولی ام که نکات رو بصورت خلاصه در درسنامه ها اوردن خوبه به خلاصتون اضافه کنید برای درس شیمی واکنش های حفظی،نکات مهم و فرمولا و برخی کادرای کوتاه خلاصه ی انتهای بعضی درسنامه ها،جدول تناوبی و... رو بنویسید برای زیست عملا خلاصه نویسی جواب نمیده چون حجم مطالب و نکات بالاست و وقت گیر اما میتونید از هر فصل یک نمودار تهیه کنید تا مطالب بطور ناخودآگاه با توجه به سر تیترها در ذهنتون یادواری شه همچنین برای هر جانداری که ذکر شده یک صفحه قرار بدید و نکات مربوط به اون جاندار رو بصورت ترکیبی بنویسید و اینکه میتونید برای قیدها هم از کتاب لقمه استفاده کنید هم خاصیت مروری داره و هم قیدها رو تثبیت میکنه اگرم لقمه رو نداشتید خودتون میتونید این کارو انجان بدید و جمله هایی که قید دارن رو بعنوان قیدنامه جمع اوری کنید ولی لقمه خیلی در وقتتون صرفه جویی میکنه برای دروس عمومی معمولا خلاصه های موجود در کتب تستی و کتب لقمه کفایت میکنه مثلا در ادبیات حقیقتا خلاصه ای به اون شکل وجود نداره و شما میتونید از کتابای تاریخ ادبیات و واژگانی که وجود داره بعنوان خلاصه استفاده کنید اما اگر ندارید هم میتونید از بخشای واژگان و تاریخ ادبیات خود کتاب استفاده کنید برای دینی ام آیات خیلی مهم هستن که میتونید یه دفترچه بذارید و آیات رو با معنا بنویسید یا از خلاصه ی دروس و کتب آیات لقمه استفاده کنید برای زبان هم گرامرای اصلی رو همراه یه مثال بنویسید چون حجم گرامر کم چندان وقت گیر نیست نیست برای عربی هم قوائد رو بصورت جدول و نمودار حتما بنویسید واژگان عربی و زبان رو هم هر چند وقت مرور کنید