Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
#تدریس #فیزیک جلسه 56 - امواج مکانیکی (قسمت 6)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5688
@physicsss100
-
Dr.Saraaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Hanie.b در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید مشخص نیست استاد تدریس دینامیک رو دقیقا کی شروع میکنن؟
بعد از موووج
یه حس درونی بهم میگه روزشو میخاس خخخخ تاریخ میخست ینی -
DR.PeRshIA در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Hanie.b در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید مشخص نیست استاد تدریس دینامیک رو دقیقا کی شروع میکنن؟
بعد از موووج
یه حس درونی بهم میگه روزشو میخاس خخخخ تاریخ میخست ینیوقتی (زمانی ؛ هنگامی) که موج ب اتمام برسد
-
ریز مباحث جلسه 056 (امواج مکانیکی قسمت 6) :
مدت زمان: 27 دقیقه و 21 ثانیه.●نقاط هم فاز: وضعیت ارتعاشی یا نوسانی یکسانی دارند.
●نقاط در فاز متقابل(مخالف): وضعیت ارتعاشی(نوسانی) قرینه دارند.(کلیه کمیتهایشان با هم قرینه اند)●تحلیل کامل نقاط هم فاز و نقاط در فاز متقابل از روی شکل.
●ارائه اختلاف فاز و اختلاف زمان و اختلاف راه نقاط هم فاز و نقاط در فاز متقابل به صورت جدول با استفاده ار تکنیک هم ارزی طلایی.
● نکته: روی خط تعادل هر نقطه ای که میبینیم یا هم فازند یا در فاز مقابل.
●نکته: فاصله بین دو نقطه هم فاز متوالی همواره=طول موج.
●نکته: فاصله بین دو نقطه در فاز متقابل متوالی همواره= نصف طول موج.
تست1)نقش موج عرضی طنابی در یک لحظه مشابق شکل است.کدام یک از نقاط داده شده با B در فاز مخالفند؟(سراسری ریاضی 90)
این تست با استفاده از نکات گفته شده براحتی قابل حل می باشد.
نکته: در تست هایی که جهت انتشار به هیچ عنوان داده نشده خودمان یک جهت دلخواه را در نظر می گیریم.تست 2)تابع موجی در SI بصورت (x=A Sin (ωt-πx است.حداقل فاصله دو نقطه در فاز متقابل چند متر است؟
نکته حل: کمترین فاصله در فاز متقابل نصف طول موج است پس باید طول موج را از طریق عدد موج بدست بیاوریم.
جواب:1 متر.تست3) منبع o با بسامد 50 هرتز نوسان می کند و موج حاصل با سرعت 20 متر بر ثانیه در یک بعد و در یک جهت منتشر می شود.اگر M چهارمین نقطه هم فاز با o و N ششمین نقطه در فاز مخالف با O باشد.فاصله MN چقدر است؟(آزمایشی سنجش 91)
نکته حل: طول موج را با استفاده از اطلاعات داده شده بدست می آوریم.فاصله M تا چشمه 4 تا طول موج و فاصله N تا چشمه 5.5 تا طول موج و فاصله MN میشود 1.5 طول موج.
//هم با فرمول و هم با رسم شکل توضیح داده شده.
جواب:0.6مشق شب) موجی با معادله (U=0.3 Sin (120πt-kx در محیط همگن با سرعت 180 متر بر ثانیه از نقطه A به طرف نقطه B در حال پیشروی است.اگر فاصله بین دو نقطه A و B برابر 9.2 متر باشدچند نقطه هم فاز و چند نقطه در فاز مخالف با نقطه A بین این دو نقطه وجود دارد؟
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5688
@ادمین -
سرعت استاد طلوعی عاااااااالیه(: . امیداروم ریاضی و زیست و شیمی هم زودتر و بیشتر ضبط کنن
-
جواب مشق شب میشود 3 هم فاز و 3 فاز متقابل عایا؟
-
سلام خدمت آلایی ها خسته نباشید میخواستم بپرسم استاد چ زمانی فیزیک دوم و ادامه ی سوم رو تدریس میکنن؟؟ یعنی تا عید تموم میشه؟ چون واقعا بهترین استاد هستند و تدریسشون خیلی فیزیک رو برامون راحت کرده و من فقط با تدریس ایشون فیزیک رو بهتر میفهمم
-
zahra_75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت آلایی ها خسته نباشید میخواستم بپرسم استاد چ زمانی فیزیک دوم و ادامه ی سوم رو تدریس میکنن؟؟ یعنی تا عید تموم میشه؟ چون واقعا بهترین استاد هستند و تدریسشون خیلی فیزیک رو برامون راحت کرده و من فقط با تدریس ایشون فیزیک رو بهتر میفهمم
اره تا عید تموم میشه
فقط دینامیک طولانی هستشز بقیه فصول راحت تره وسریع تر پیش میره -
به نظرم جواب مشق شب میشه 3 تا هم فاز و 2 تا فاز متفابل
-
خیلی عالی هستین/همتون ایول دارین
-
somayeh pghz فک کنم تعداد هر دو فاز میشه 3تا
-
از همه ی اساتید محترم و ارزشمند و تمامی عوامل و زحمت کشان کمال تقدیر و تشکر را دارم .ارزوی سلامتی برای این عزیزان و خانواده هایشان و هم چنین همه دانش اموزان انشالااا.............