نمی تونم درس بخونم چراااا
-
mhilda من در این مواقع یا چند تا نفس عمیق میکشم میرم پا درس یا کتابو میبندم میگم جهنم حالا بد بدم چی میشه؟؟؟و میرم میخابم با خیال راحت و خندان:slightly_smiling_face: در اکثر مواقع حالت دوم پیش مباد برام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
mhilda من در این مواقع یا چند تا نفس عمیق میکشم میرم پا درس یا کتابو میبندم میگم جهنم حالا بد بدم چی میشه؟؟؟و میرم میخابم با خیال راحت و خندان:slightly_smiling_face: در اکثر مواقع حالت دوم پیش مباد برام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
mhilda من وقتی اینجوری میشم میرم یه دفتر میگیرم واسه فردام برنامه ریزی میکنم که استرسم کم بشه و به خودم قول میدم اجراش کنم
الانم واسه این که وقتت هدر نره برو لغت دو تا درس بخون یه کم آروم تر بشی
استرس داریممم هممون میفهممت دقیقا :( -
mhilda من وقتی اینجوری میشم میرم یه دفتر میگیرم واسه فردام برنامه ریزی میکنم که استرسم کم بشه و به خودم قول میدم اجراش کنم
الانم واسه این که وقتت هدر نره برو لغت دو تا درس بخون یه کم آروم تر بشی
استرس داریممم هممون میفهممت دقیقا :( -
من 100محلول هارو خریدم وسط دانلود نت پرید فردا باید زنگ بزنم
-
من همش فکر میکنم دیره حتی وقتی سوم دبیرستان بودم فکر کنم باید تااخر عمرم با حسرت زندگی کنم
-
زندگی خیلی تلخ میشه وقتی می بینی دوستات رقیبات همه با لباس سفید عکس میزارن حسود نیستم اما اینطوری شکست خوردن حق من نبود!!!
-
mhilda منم دقیقا ولی اشتباه میکنیم اگه قدر ثانیه هامونو بدونیم خیلی خوب میشه ازشون استفاده کرد
-
اروووم باش دفتر کتابتو ببند پلی لیست سندی رو پلی کن و برقص...جلو ایینه دیوونه بازی دربیار :|
یا تست قرابت بزن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سندی رو خوب اومدین :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
زندگی خیلی تلخ میشه وقتی می بینی دوستات رقیبات همه با لباس سفید عکس میزارن حسود نیستم اما اینطوری شکست خوردن حق من نبود!!!
من قشنگ میفهمم چی میگی خب؟
حق خیلیا نبود :)
بگو تسلیم تقدیر نمیشی
خودت زندگیتو میسازی و براش میخندی
فک میکنی واسه من سخت نیست وقتی مثلا رفیقام عکس کارت دانشجویی شون رو استوری میکردن و اینا؟ یا روز دانشجو جشن داشتن و اینا؟
من و تو اگه موندیم پشت کنکور چون نخواستیم تسلیم بشیم :)
ما موندیم که بجنگیم
تسلیم نشو
لطفا