شیمی نظام قدیم.. دوم
-
سلام.. اگه میشه سؤال ۱۸۵_۱۸۹_۱۹۰_۱۹۲_۱۹۳،۱۹۴_روواسم خل کن.. ممنون
-
@Mahed در شیمی نظام قدیم.. دوم گفته است:
-
@negin-78
-
romisa سلام..خوبی؟؟؛؛ ببخشیدسؤال به آزمونی روازکسی که اون آزمون رومیده پرسیدم.. هرکاری میکنم عکس سؤال داره فرستاده نمیشه... سعی میکنم بفرستم تاشما هم کمک کنید.. ممنون بابت راهنمایی همیشگیت.. موفق باشین
-
@negin-78
-
@Mahed با کامپیوتر یه آپشن هست که نوشته بارگزاری عکس
گوشیو نمیدونم داره یا نه ولی با اون آپشن میشه راحت آپلود کرد -
romisa ببخشید... یه سؤال شما ادبیات روخودت خوندی یابا آلا پیش رفتی؟؟!! چه طورمیخوندی و همچنین عربی
@Mahed
من ادبیات رو مبحثی می خوندم فقط برای آرایه از فیلمای استاد سبطی استفاده کردم
به این صورت که یه مدت یه ماه تا چهل روز هر شب بین 20 تا 40 تست قرابت کار می کردم بعدش رفتم سراغ آرایه و بعدش جاهای مهمتر و تست خیزتر زبان فارسی
تاریخ ادبیات و لغت رو هم همراه آزمون پیش میرفتم و هی مرور می کردم
توو آرایه و قرابت و زبان فارسی تست زیاد خیلی مهمه البته برای املا و لغت هم باید تست کار کرد اما مرور بیشتر مهمه -
@Mahed
من ادبیات رو مبحثی می خوندم فقط برای آرایه از فیلمای استاد سبطی استفاده کردم
به این صورت که یه مدت یه ماه تا چهل روز هر شب بین 20 تا 40 تست قرابت کار می کردم بعدش رفتم سراغ آرایه و بعدش جاهای مهمتر و تست خیزتر زبان فارسی
تاریخ ادبیات و لغت رو هم همراه آزمون پیش میرفتم و هی مرور می کردم
توو آرایه و قرابت و زبان فارسی تست زیاد خیلی مهمه البته برای املا و لغت هم باید تست کار کرد اما مرور بیشتر مهمه -
@Mahed
185 : ص 45 شیمی دوم شکل پایین ص میبینم که انرژی نخستین یونش از چپ به راست زیاد میشه اما دو عنصر گوگرد و آلمینیوم انرژی نخستین یونششون کم شده...
مورد سومم دقت کن که گفته یون عنصر مورد نظر که کاتیونم هست 28 تا الکترون داره پس خود عنصر 29 تا الکترون داره و مال گروه 11 هستش نه 10
پس اولی و دومی درستن و سومی و چارمی غلط... -
@Mahed
185 : ص 45 شیمی دوم شکل پایین ص میبینم که انرژی نخستین یونش از چپ به راست زیاد میشه اما دو عنصر گوگرد و آلمینیوم انرژی نخستین یونششون کم شده...
مورد سومم دقت کن که گفته یون عنصر مورد نظر که کاتیونم هست 28 تا الکترون داره پس خود عنصر 29 تا الکترون داره و مال گروه 11 هستش نه 10
پس اولی و دومی درستن و سومی و چارمی غلط...@negin-78 ممنون...اگه میشه بقیه سؤالاتی که گفتم هم واسم حلشون بکن...