جزوه شیمی دوم دبیرستان
-
پشمک در جزوه شیمی دوم دبیرستان گفته است:
@Mahed جزوه ی اقاجانی خامِ و باید با فیلماشون پر بشه ولی من جزوه ی اموزشی میخوام
سلام
فکر میکنم همچین جزوه ای بهتر باشه چون مجبور میشی خودت پر کنی نه صرفا اینکه یه سری مطالب رو همون جور بخونی و حفظ کنی این که گفتم تجربه شخصی خودم ه موفق باشید -
@Mahed جزوه ی اقاجانی خامِ و باید با فیلماشون پر بشه ولی من جزوه ی اموزشی میخوام
سلام
فکر میکنم همچین جزوه ای بهتر باشه چون مجبور میشی خودت پر کنی نه صرفا اینکه یه سری مطالب رو همون جور بخونی و حفظ کنی این که گفتم تجربه شخصی خودم ه موفق باشید@MM-zahed سلام.. شما چه رشته ایی هستین،
-
@Mahed ریاضی بودم چطور؟
-
@MM-zahed ببخشید.. امکانش هستش سؤالات فیزیک روجواب بدین؟؟؛
-
@Mahed تاجایی که بتونم این کار رو میکنم اما الان حدودا ۵ ماهه از درس دورم یه چیزایی یادم رفته
-
@Mahed تاجایی که بتونم این کار رو میکنم اما الان حدودا ۵ ماهه از درس دورم یه چیزایی یادم رفته
@MM-zahed ممنون.. ببخشیداگه امکانش هستش میشه برین قسمت دروس ، درس فیزیک سؤالاتی کع بنده باعنوان فیزیک قدیم حرکت گذاشتم روجواب بدین... هرکدومش که بلدین!! ممنون
-
سلام
فکر میکنم همچین جزوه ای بهتر باشه چون مجبور میشی خودت پر کنی نه صرفا اینکه یه سری مطالب رو همون جور بخونی و حفظ کنی این که گفتم تجربه شخصی خودم ه موفق باشید -
-
@Dr-P-A-f چه قدرهم خوب..
-
پشمک
اشکال نداره حداقل میتونید جزوه ای پیدا کنید که این ویژگی رو داشته باشه -
@MM-zahed ببخشید..روی سؤال فیزیک فکرکردین..
-
@Mahed
دوتا براتون فرستادم -
@MM-zahed متشکر.. اگه بلدین دیگه هم بفرستین لطفا