خداحافظ کنکور؟؟؟؟؟
-
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
-
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
hassan tireh کنکور سال آینده ینی 99 دیگه؟
-
@tajrobi-nil نه 98
-
@tajrobi-nil بله
-
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
hassan tireh مگه برای رشته های پرطرفدار مثل تجربی کنکور برگذارنمیشه؟این فکر کنم برای رشته های کم طرفداره مثل ریاضی باشه
-
hassan tireh مگه برای رشته های پرطرفدار مثل تجربی کنکور برگذارنمیشه؟این فکر کنم برای رشته های کم طرفداره مثل ریاضی باشه
@saraa-66 شاید رشته های تاپ تجربی با کنکور و ابکیاش بدون کنکور
-
@saraa-66 نمیدونم دیدمش رنگم پرید
-
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
-
@tajrobi-nil من برا ۹۹ میدونم این خبرو
-
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
hassan tireh بیخیال بابا برید سراغ درسسس..اینا حاشیه هستن
-
اینجوری باشه از الان باید قید همه چیو بزنم پس؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
-
hassan tireh بیخیال بابا برید سراغ درسسس..اینا حاشیه هستن
@tajrobi-nil نه جدیه خبر
-
@saraa-66 شاید رشته های تاپ تجربی با کنکور و ابکیاش بدون کنکور
@Shayan-Saeedi چون خیلی وقته اعلام شده وگفتن برای رشته های کم طرفدار و فکر نکنم تجربی جزء اونا باشه
-
@Shayan-Saeedi چون خیلی وقته اعلام شده وگفتن برای رشته های کم طرفدار و فکر نکنم تجربی جزء اونا باشه
@saraa-66 احتمالا منظورش رشته های دانشگاهیه ینی مثلا حسابداری چیه که حالا براش کنکور بدن
-
نه اخه من چند روز پیشم مدرسه بودم مدیر مدرسه گفت بخش نامه کردن که ورود به دانشگاه ها رو شرط معدل کردن
-
@saraa-66 احتمالا منظورش رشته های دانشگاهیه ینی مثلا حسابداری چیه که حالا براش کنکور بدن
@Shayan-Saeedi اره حتما اگه برا تجربی هم حذف بشه بازم یک ازمون ورودی چیزی میزارن
دوستان باجدیت به درس خوندن ادامه بدین -
نه اخه من چند روز پیشم مدرسه بودم مدیر مدرسه گفت بخش نامه کردن که ورود به دانشگاه ها رو شرط معدل کردن
hassan tireh مثل اینکه دانشگاه فرهنگیان کنکورش رو برداشتن وشرط معدل شده البته با شرایطی
-
-
hassan tireh اینو بخونید ببینید چی میگه