عقب از آزمون
-
اولا به همه توصیه می کنم توی یه آزمونی شرکت کنن چون خودم ترم اول شرکت نکردم و الآن واقعا پشیمونم.....
به نظر من در حال حاضر گزینه ۲ بهترین برنامه رو داره
در واقع به نظرم برنامش یه جوریه که اگه کسی تا الآن هیچی نخونده باشه می تونه خودشو حتی به دانشگاه های تاپ برسونه !
https://tva.tv/series/g2_m_97_98_97/g2_m_97_98_97/g2_m_97_98_97_10_28
این فیلم و بعضی از فیلم های دیگه رو نگاه کنید شاید کمکتون کنه در ضمن برنامه گزینه ۲ روی سایتشون وجود داره.
موفق باشید -
اولا به همه توصیه می کنم توی یه آزمونی شرکت کنن چون خودم ترم اول شرکت نکردم و الآن واقعا پشیمونم.....
به نظر من در حال حاضر گزینه ۲ بهترین برنامه رو داره
در واقع به نظرم برنامش یه جوریه که اگه کسی تا الآن هیچی نخونده باشه می تونه خودشو حتی به دانشگاه های تاپ برسونه !
https://tva.tv/series/g2_m_97_98_97/g2_m_97_98_97/g2_m_97_98_97_10_28
این فیلم و بعضی از فیلم های دیگه رو نگاه کنید شاید کمکتون کنه در ضمن برنامه گزینه ۲ روی سایتشون وجود داره.
موفق باشیدmoein_alizadeh
من تو کنکور قبلیم میرفتم گزینه دو و اصلا از برنامه ریزیش راضی نبودم!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیدونم چرا هی میگن خوبه منم اون سال همین حرفارا شنیدم -
من با برنامه ی خودم آزمونا رو تو خونه از خودم میگیرم
برای من فعلا خوب بوده
-
@پیکاسو
نه اینطوری فکر نکنید.من بابرنامه قلمچی پیش میرم
۱۲تا آزمون دیگه مونده.اگر مباحثتون پایه ای نیست یعنی مربوط ب هم نیست از این آزمون شروع کنید اونایی راهم که عقبید به امید خدا فروردین جبرانی میزارن و میشه جبران کردابتهاج در عقب از آزمون گفته است:
@پیکاسو
۱۲تا آزمون دیگه مونده.اگر مباحثتون پایه ای نیست یعنی مربوط ب هم نیست از این آزمون شروع کنید اونایی راهم که عقبید به امید خدا فروردین جبرانی میزارن و میشه جبران کرداخه شنیدم که برنامش بهم ریخته،دوستام همه پشیمون شدن از ثبت نام..
-
moein_alizadeh
من تو کنکور قبلیم میرفتم گزینه دو و اصلا از برنامه ریزیش راضی نبودم!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیدونم چرا هی میگن خوبه منم اون سال همین حرفارا شنیدمابتهاج در عقب از آزمون گفته است:
moein_alizadeh
من تو کنکور قبلیم میرفتم گزینه دو و اصلا از برنامه ریزیش راضی نبودم!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیدونم چرا هی میگن خوبه منم اون سال همین حرفارا شنیدمچرا راضی نبودید؟میشه یخورده توضیح بدین
-
ابتهاج در عقب از آزمون گفته است:
@پیکاسو
۱۲تا آزمون دیگه مونده.اگر مباحثتون پایه ای نیست یعنی مربوط ب هم نیست از این آزمون شروع کنید اونایی راهم که عقبید به امید خدا فروردین جبرانی میزارن و میشه جبران کرداخه شنیدم که برنامش بهم ریخته،دوستام همه پشیمون شدن از ثبت نام..
@پیکاسو
ازمون جمع بندیش یکم سنگین بود...
خود منم نرسیدم
ولی خب میشه نصفشا خوند نصفشم انداخت برا بعد
ولی از نظر من قلمچی بهتره .من قبلا گزینه دو بودم اصلااا راضی نبودم.شمارا نمیدونم.من بابرنامش مشکل داشتم.تازه جامعه آماری بالا نداره و ادم الکی دلخوش میشه.واقعااا برای من اینطوری بود
یکی از دوستامم پارسال دندان پزشکی قبول شد اونم سال اول گزینه دو بود سال بعد قلمچی من از اون پرسیدم و رفتم قلمچی.اون میگفت بهتره
دیگه خوددانید. -
@پیکاسو
ازمون جمع بندیش یکم سنگین بود...
خود منم نرسیدم
ولی خب میشه نصفشا خوند نصفشم انداخت برا بعد
ولی از نظر من قلمچی بهتره .من قبلا گزینه دو بودم اصلااا راضی نبودم.شمارا نمیدونم.من بابرنامش مشکل داشتم.تازه جامعه آماری بالا نداره و ادم الکی دلخوش میشه.واقعااا برای من اینطوری بود
یکی از دوستامم پارسال دندان پزشکی قبول شد اونم سال اول گزینه دو بود سال بعد قلمچی من از اون پرسیدم و رفتم قلمچی.اون میگفت بهتره
دیگه خوددانید.@پیکاسو
رسیدگیش کمتره.فقط تنها چیزیش که خوبه هزینش کمتره.که اونم مهم نیست.آدم یک بار میخاد بره آزمون
سوالاش سادس خیلی
جامعه آماری پایینی داره
هر سه هفته یک باره و آدم پرت میشه از درس.مخصوصا ماک فارغ التحصیلیم سه هفته که فاصله بیفته خیلی بد میشه واسمون.
پشتیبان و ایناهم نداره اصلا براشون مهم نیست که تو چکار کردی و ازمونت چطوره.اون زمان برای ماحتی سایتمنداشت که بریم کارناممون را ببینیم.باید میرفتیم کارناممون را میگرفتیم
جمع بندیش به نظر من افتضااااحه.
و ادم به خود باوری کاذب میرسه.
اینا همش تجربه شخصیه .چون منم به حرف دوستام رفتم و پشیمون شدم... -
romisa در عقب از آزمون گفته است:
@پیکاسو
به نظرم ازمون شرکت کنید اما با دیدن نتایجش ناامید نشید
برنامه ازمون رو با توجه به خودتون شخصی سازی کنید همه جا رو نخونید و بعضی جاها رو که متناسب با برنامتون هست مطالعه کنید و فقط هم همونا رو جواب بدین
در اینصورت به درصدای ازمون زیاد توجه کنید و موقع تحلیل ازمون ببینید مباحثی که خوندین رو چقد درست جواب دادینآخه چندتا ازمون بیشتر نمونده و بعدشم میشه جامع ها..
قلم چیم که میگن نرید برنامش خراب شده..
نظرتون چیه آزمونا رو تو خونه بزنم؟@پیکاسو
به نظرم این کارم میشه ولی به شرط اینکه حتما توو خونه و به صورت زماندار مثل شرایط ازمون حل کنید
بعد هم اینکه مباحثی رو که خوندین از بین ازمونای مختلف انتخاب کنید و توو خونه اونا رو ازمون بدید
مثلا تابع خوندین اما توو برنامه ابان ماهه اونو جدا کنید از برنامه ابان و واسه خودتون کنار بقیه درسا حل کنید -
@پیکاسو
رسیدگیش کمتره.فقط تنها چیزیش که خوبه هزینش کمتره.که اونم مهم نیست.آدم یک بار میخاد بره آزمون
سوالاش سادس خیلی
جامعه آماری پایینی داره
هر سه هفته یک باره و آدم پرت میشه از درس.مخصوصا ماک فارغ التحصیلیم سه هفته که فاصله بیفته خیلی بد میشه واسمون.
پشتیبان و ایناهم نداره اصلا براشون مهم نیست که تو چکار کردی و ازمونت چطوره.اون زمان برای ماحتی سایتمنداشت که بریم کارناممون را ببینیم.باید میرفتیم کارناممون را میگرفتیم
جمع بندیش به نظر من افتضااااحه.
و ادم به خود باوری کاذب میرسه.
اینا همش تجربه شخصیه .چون منم به حرف دوستام رفتم و پشیمون شدم...ابتهاج
البته این نظر شخصی شماست و اون حرف هایی هم که من زدم نظر شخصی من بود والآن اصلا نمی خوام بحث کنم چون فایده ای نداره....
در مورد پشتیبان به نظر من همون بهتر که نداره چون بعضی از دوستام که قلم چی میرن بعضی اوقات چیزهایی می گن که ....
در عوض گزینه دو مشاور هوشمند داره که خیلی خیلی باحاله و ۱۰ تا پشتیبان هم نمی تونن این جوری آزمون رو تحلیل کنن
در هر صورت من که راضی ام
موفق باشید