برنامه ۴ماهه کنکور
-
@Mojtaba230478 در برنامه ۴ماهه کنکور گفته است:
@Amir-Bernousi حذف شده
کل تاپیکو میگم! 5 صفحه هستش که کلی روش برای برنامه ریزی گفته شده توش
@Amir-Bernousi من برنامه ریزیم خوبه ازهمه چیخودمم اطلاع دارم فقط یه کم تومروروسواس دارم میترسم اگه دیرمرورکنم دوباره برسم به خونه ی اول وهیچی یادم نیاد
-
فاطمه بوشهر در برنامه ۴ماهه کنکور گفته است:
مثلا این شاید برای یه فرد خاصی تنظیم شده باشه
به شخصه برای موکول های زیستی وقتی برای مطالعش نمیذارم و همچنین برای فصل دو تستای بیشتری کار خواهم کرد.
پس بهتره تواناییا و شرایط خودتونو بسنجین و با این معیارا برنامه ی خودتونو بریزین.
@Amir-Bernousi
سلام
اره برنامه ها متفاوته
مشاور منم میگفت فصل ۱تا ۳ قبل گیاهیو فقط تست بزن و از فصل ۴ شروع کن
البته این برنامه ۳ماهس بخوای تغییراتم ایجاد بدی فوقش بشه ۴ماه وتا قبل کنکور بسته میشه
@mojtaba230478
نه خودم که ننوشتم دوا برنامه اماده است
و اجرا هم نکردم ولی خب اگه یه نفر استفاده کنه
با تعداد تست متناسب خب حتما موفق میشه
به خود ادم بستگی داره -
@Amir-Bernousi
سلام
اره برنامه ها متفاوته
مشاور منم میگفت فصل ۱تا ۳ قبل گیاهیو فقط تست بزن و از فصل ۴ شروع کن
البته این برنامه ۳ماهس بخوای تغییراتم ایجاد بدی فوقش بشه ۴ماه وتا قبل کنکور بسته میشه
@mojtaba230478
نه خودم که ننوشتم دوا برنامه اماده است
و اجرا هم نکردم ولی خب اگه یه نفر استفاده کنه
با تعداد تست متناسب خب حتما موفق میشه
به خود ادم بستگی دارهفاطمه بوشهر اخه من یه چیزتضمین شده میخوام دیگه وقت ریسک کردن نیست یه چیزی باشه که ثابت شده باشه
-
@Amir-Bernousi من برنامه ریزیم خوبه ازهمه چیخودمم اطلاع دارم فقط یه کم تومروروسواس دارم میترسم اگه دیرمرورکنم دوباره برسم به خونه ی اول وهیچی یادم نیاد
خب باید با توجه به مباحث، اختصاصی باشن یا عمومی، مفهومی باشن یا محاسباتی و....، شما باید دوره هایی بذارین. مثلا برای عمومیا معمولا زود به زود مرور گذاشته میشه که تو ذهن بشینه و برای محاسباتیا هم بیشتر با تست مرور انجام میشه.
اینکه کجا و کی باید مرور بشه، بازم به تواناییای شما بستگی داره ولی قطعا باید برنامه مرور داشته باشه وگرنه یه رکن اساسی برنامه ریزی درسی نادیده گرفته میشه
-
فاطمه بوشهر اخه من یه چیزتضمین شده میخوام دیگه وقت ریسک کردن نیست یه چیزی باشه که ثابت شده باشه
فاطمه بوشهر اخه من یه چیزتضمین شده میخوام دیگه وقت ریسک کردن نیست یه چیزی باشه که ثابت شده باشه
هیچ برنامه ای کامل نیست! شما یه برنامه باید بنویسین و شروع کنین باهاش پیش برین و نواقص رو طی زمان باید برطرف کنین! من تا الان دو سه بار برناممو تغییر دادم و بازم احتمالا تغییرش بدم. چون ادم بیشتر میره جلو تواناییاشو بیشتر میفهمه، جنبه های مباحث بیشتر براش باز میشه و احساس فراموشی هم میکنه و همه اینا باعث میشه که شما برنامتونو به یه برنامه قابل قبول تر و بهتر تبدیل کنید
-
هیچ برنامه ای کامل نیست! شما یه برنامه باید بنویسین و شروع کنین باهاش پیش برین و نواقص رو طی زمان باید برطرف کنین! من تا الان دو سه بار برناممو تغییر دادم و بازم احتمالا تغییرش بدم. چون ادم بیشتر میره جلو تواناییاشو بیشتر میفهمه، جنبه های مباحث بیشتر براش باز میشه و احساس فراموشی هم میکنه و همه اینا باعث میشه که شما برنامتونو به یه برنامه قابل قبول تر و بهتر تبدیل کنید
@Amir-Bernousi ممنون ازراهنماییتون
-
برای مرور میتونم بگم
روزانه: اخر شب درسای همون روز رو یه مرور کنید
قبل از خوندن مبحث جدید چنتا تست از مبحث قبل بزنید و مرور کنید و بعد مبحث جدیدو بخونید
هفتگی:جمعه ها رو هم خالی بزارید برا مرور و جبران عقب افتادگیتون
ماهانه:میتونید بعد از پایان هر ۳ هفته کل مطالب ۳هفته ی پیشو یه مرور کلی بزارید ورفع اشکال کنید و ازمون بگیرید از خودتون
چندین و چند بار میتونید مرور کنید -
برای مرور میتونم بگم
روزانه: اخر شب درسای همون روز رو یه مرور کنید
قبل از خوندن مبحث جدید چنتا تست از مبحث قبل بزنید و مرور کنید و بعد مبحث جدیدو بخونید
هفتگی:جمعه ها رو هم خالی بزارید برا مرور و جبران عقب افتادگیتون
ماهانه:میتونید بعد از پایان هر ۳ هفته کل مطالب ۳هفته ی پیشو یه مرور کلی بزارید ورفع اشکال کنید و ازمون بگیرید از خودتون
چندین و چند بار میتونید مرور کنیدفاطمه بوشهر باشه ممنون گیج شدم به طورعجیبی
-
@Amir-Bernousi راستی یه سوال دیگه داشتم اگه لطف کنین اینم راهنمایی کنین دیگه بدجوری ممنون میشم اونم اینکه زیستوبه ترتیب خوندبازم نتیجه میگیری یابایدپایه وپیش همزمان کاربشن یابه صورت مبحثی
-
@Amir-Bernousi راستی یه سوال دیگه داشتم اگه لطف کنین اینم راهنمایی کنین دیگه بدجوری ممنون میشم اونم اینکه زیستوبه ترتیب خوندبازم نتیجه میگیری یابایدپایه وپیش همزمان کاربشن یابه صورت مبحثی
فرقی نداره اونچنان ولی خب مبحثی خونده بشه ذهن منسجم تر هست