یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
جمعه
ریاضی ۲h
شیمی۱h
زیست ۲h
علوم آزمایشگاه۱.۳۰min(مسابقات شرکت کردم مجبورم بشینم دونه دونه جواب سوالاشو از رو گام ب گام بنویسم و حفظ کنم)
زبان۲
تفکر و سبک زندگی۳۰min
فارسی۱.۳۰min
مجموع ده ساعت و نیم.
خوب بود راضی بودم
خدایا شکرتانشاا... ک بیشتر شه
-
جمعه 12): بهمن
4:40 شیمی(: -
سلام و صبح بخیر حالتون چطوره ؟؟؟
ممکنه بخوایید منو بکشید:face_with_open_mouth_cold_sweat: که چرا نبودم ولی خب واقعا درگیر بودم با ی سری مشکلات و حالا اینجام و خوشحالم که هنوز گزارش مینویسید و چالش رو ادامه میدید :face_savouring_delicious_food:ساعت هاتون هم خیلی خوب شده یعنی خیلیی بهتر !!!
و خوشحال تر میشم اگرر ادامش بدید ..موفق باشید دوستان
-
پاشو ویبار دیگه شروع کن حتی اگر 100 بار شکست خوردی(:
-
شنبه نیمدونم چندبهمن(:
4:50 دقیقه شیمی -
شنبه نیمدونم چندبهمن(:
4:50 دقیقه شیمی@m__sadra__b در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
شنبه نیمدونم چندبهمن(:
4:50 دقیقه شیمی13 بهمن:)
-
یکشنبه که طبق کفته دوستان 14 بهمنه(:
5:10 دقیقه شیمی -
دوشنبه
5:45 شیمی(: -
دوشنبه
5:45 شیمی(:@m__sadra__b
میدونم تاپیک ساعت مطالعه زدن نیست ولی بقیه تاپیکا برا کنکوریا هه من اینجا ساعت مینویسم(: -
@m__sadra__b
میدونم تاپیک ساعت مطالعه زدن نیست ولی بقیه تاپیکا برا کنکوریا هه من اینجا ساعت مینویسم(:@m__sadra__b در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@m__sadra__b
میدونم تاپیک ساعت مطالعه زدن نیست ولی بقیه تاپیکا برا کنکوریا هه من اینجا ساعت مینویسم(:توی تاپیک ساعت مطالعه شایدکسایی باشن که کنکوری نیستن ها:)
شمام بذارید
چه عیبی داره؟ -
@m__sadra__b در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@m__sadra__b
میدونم تاپیک ساعت مطالعه زدن نیست ولی بقیه تاپیکا برا کنکوریا هه من اینجا ساعت مینویسم(:توی تاپیک ساعت مطالعه شایدکسایی باشن که کنکوری نیستن ها:)
شمام بذارید
چه عیبی داره؟dlrm
اینجا راحت ترم انجا جو سنگینه(: -
dlrm
اینجا راحت ترم انجا جو سنگینه(: -
@m__sadra__b
میدونم تاپیک ساعت مطالعه زدن نیست ولی بقیه تاپیکا برا کنکوریا هه من اینجا ساعت مینویسم(:@m__sadra__b در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@m__sadra__b
میدونم تاپیک ساعت مطالعه زدن نیست ولی بقیه تاپیکا برا کنکوریا هه من اینجا ساعت مینویسم(:خیلی خوبه که گزارشتون رو مینویسید
-
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: -
سلام
سه شنبه :
270 دقیقه شیمی):
-
سلام
سه شنبه :
270 دقیقه شیمی):
-
4:25h شیمی ( :
(نسبت به اینکه فوتبال داشت خوب بوده ) ( :