سئوال از ضرایب
-
سلام بچه ها.یک سوال داشتم
ضریب دین و زندگی چقدر توی کنکور اثر داره مثلا اگه دینی را در حد ۹۰بزنی ولی عربیت مثلا در ۴۰.۵۰میتونه جبران کنه؟یعنی اونقدری هست که بتونه رتبه را جابه جاکنه؟؟ -
@shiima
وای نه.
اگه عربی نزنی که دیگه هیچی.
عربی برا تجربیا خیلی رتبه سازه حذفش نکنیااااا
شده ۳۰.۴۰درصدم بزنی بزن -
ابتهاج در سئوال از ضرایب گفته است:
ضریب دین و زندگی چقدر توی کنکور اثر داره مثلا اگه دینی را در حد ۹۰بزنی ولی عربیت مثلا در ۴۰.۵۰میتونه جبران کنه؟یعنی اونقدری هست که بتونه رتبه را جابه جاکنه؟؟
اونطور ک من میدونم به طور تقریبی
ادبیات ۴
دینی۳
عربی و زبان ۲ یا ۱ -
@shiima
من هرکدوم از درسامو تلاش کردم اومدم بالا ولی عربی انگار نحسی افتاده بهش نمیدونم چرااینطوریه -
ابتهاج در سئوال از ضرایب گفته است:
ضریب دین و زندگی چقدر توی کنکور اثر داره مثلا اگه دینی را در حد ۹۰بزنی ولی عربیت مثلا در ۴۰.۵۰میتونه جبران کنه؟یعنی اونقدری هست که بتونه رتبه را جابه جاکنه؟؟
اونطور ک من میدونم به طور تقریبی
ادبیات ۴
دینی۳
عربی و زبان ۲ یا ۱فاطمه بوشهر اخ جووون
وقت نزار پس واسش@ابتهاج -
فاطمه بوشهر اخ جووون
وقت نزار پس واسش@ابتهاج -
فاطمه بوشهر اخ جووون
وقت نزار پس واسش@ابتهاج@shiima در سئوال از ضرایب گفته است:
فاطمه بوشهر اخ جووون
وقت نزار پس واسش@ابتهاجراهکار درستی نیست ک وقت نذاره
اول که عربی برا قواعدش درسیه که باید از پایه بیاری بالا شده حتی قواعد راهنمایی رو باید بخونی گاهیی
اما مسلط شدی دیگه سخت فراموش میشه
بیا برو رو ترجمه کار کن قسمت هایی که خوب میتونی ازش درصد بگیری و ساده هستنو کار کن و تثبیت کن بعد کم کم به درصدات افزوده کن -
@shiima در سئوال از ضرایب گفته است:
فاطمه بوشهر اخ جووون
اول که عربی برا قواعدش درسیه که باید از پایه بیاری بالا شده حتی قواعد راهنمایی رو باید بخونی گاهیی
بیا برو رو ترجمه کار کن قسمت هایی که خوب میتونی ازش درصد بگیری و ساده هستنو کار کن و تثبیت کن بعد کم کم به درصدات افزوده کنفاطمه بوشهر
اره این را بهتریه -
@shiima در سئوال از ضرایب گفته است:
فاطمه بوشهر اخ جووون
بیا برو رو ترجمه کار کن قسمت هایی که خوب میتونی ازش درصد بگیری و ساده هستنو کار کن و تثبیت کن بعد کم کم به درصدات افزوده کنفاطمه بوشهر
شما نمیدونی مبحث زبان فارسی کدوم بحثش راحت تره؟؟ی بحثی که خیلی پیچیده نباشه ضریب خطاشم کم باشه. -
فاطمه بوشهر
شما نمیدونی مبحث زبان فارسی کدوم بحثش راحت تره؟؟ی بحثی که خیلی پیچیده نباشه ضریب خطاشم کم باشه.ابتهاج به جز تکواژ و واژه فک نکنم بقیش سخت تر از فرمولای فیزیک و ریاضی باشن
ساختمان واژه خوبه
ساختمان جمله
سخت نیستنااا بخون
البته سوال تکواژ واژه ی ۹۷ سوال چندان سختی نبود بنظرم سوالات این مبحثم نسبت به سالای خیلی قبل اسونتر شده -
فاطمه بوشهر
شما نمیدونی مبحث زبان فارسی کدوم بحثش راحت تره؟؟ی بحثی که خیلی پیچیده نباشه ضریب خطاشم کم باشه. -
ابتهاج به جز تکواژ و واژه فک نکنم بقیش سخت تر از فرمولای فیزیک و ریاضی باشن
ساختمان واژه خوبه
ساختمان جمله
سخت نیستنااا بخون
البته سوال تکواژ واژه ی ۹۷ سوال چندان سختی نبود بنظرم سوالات این مبحثم نسبت به سالای خیلی قبل اسونتر شدهفاطمه بوشهر چقدر اختلاف نظر
-
ابتهاج من کلا زبان فارسی همه چیش برام آسونه ولی سراغ تعداد حرف و واج و اینا واسه شروع نرو
یا مثلا کلمات ساده و مرکب
از قواعد های ساده اش شروع کن -
ابتهاج من کلا زبان فارسی همه چیش برام آسونه ولی سراغ تعداد حرف و واج و اینا واسه شروع نرو
یا مثلا کلمات ساده و مرکب
از قواعد های ساده اش شروع کن