داروی تهران
-
Amin-Mehraji حرف حق با حرف بی منطق خیلی فرق داره
شما دقیقا نظرتون درباره تایپک بود؟درصد های لازم رو گفتین یا کمک کردین به هدفم نزدیک بشم یا فقط یه سهمیه 5 درصد توی ذهنتون پررنگ شد و با اون منو مسخره کردین؟ (دوست عزیز سهمیه 5 درصدی!!)nsrin79 در داروی تهران گفته است:
شما دقیقا نظرتون درباره تایپک بود؟درصد های لازم رو گفتین یا کمک کردین به هدفم نزدیک بشم یا فقط یه سهمیه 5 درصد توی ذهنتون پررنگ شد و با اون منو مسخره کردین؟ (دوست عزیز سهمیه 5 درصدی!!)اتفاقا من اگه از دستم بربیاد کاری میکنم که شما با سهیه به هدف تون نرسید. اگه مرد میدون هستی در شرایط مساوی با بقیه رقابت کن. خدا شاهده یه روزی جواب این ویژه خواری هاتون رو تو همین دنیا میدید. روز قیامت هم میشینم سر پل صراط یقه تونو میگیرم که حق من و امثال من رو پایمال کردید و به ریش همه خندیدید.
-
nsrin79 در داروی تهران گفته است:
شما دقیقا نظرتون درباره تایپک بود؟درصد های لازم رو گفتین یا کمک کردین به هدفم نزدیک بشم یا فقط یه سهمیه 5 درصد توی ذهنتون پررنگ شد و با اون منو مسخره کردین؟ (دوست عزیز سهمیه 5 درصدی!!)اتفاقا من اگه از دستم بربیاد کاری میکنم که شما با سهیه به هدف تون نرسید. اگه مرد میدون هستی در شرایط مساوی با بقیه رقابت کن. خدا شاهده یه روزی جواب این ویژه خواری هاتون رو تو همین دنیا میدید. روز قیامت هم میشینم سر پل صراط یقه تونو میگیرم که حق من و امثال من رو پایمال کردید و به ریش همه خندیدید.
Amin-Mehraji در داروی تهران گفته است:
سلام.
شرمنده ولی اون موقع که توپ و تفنگ و 700 هزار اتمسفر موج انفجار رو تحمل کردن متجاوز نیاد به خواهر و مادر مردم(!!!) تجاوز نکنه، ویژه خوار نبودن؟؟؟ الان شدن ویژه خوار؟
تو همه دوران ها و همه ی موجودات افرادی که از خودشون برای یک عده ی دیگه گذشتن از همه افراد اون جمعیت برتر بودن و احترام همه رو داشتن!! حالا نمیدونم چطور این همه مشکلات مملکت ما و پول و پارتی حلال شده سهمیه شده حروم!!!
نمیگم درسته یا غلطه! ولی مطمئن باش سهمیه 100% هم بهشون بدن باز رو پل صراط اونی که میتونه یقه منو شما رو بگیره بگه دین دارم به گردنتون همونیه هر شب با کوچکترین صدایی از خواب میپره که نکنه یه عراقی تو خواب خفتشون نکنههمونیه که شب خواب میبنه پریده نارنجکو بغل زده بقیه پر پر نشن
درکش سخته. از ادراک من و شما پشت کنکور مونده خارجه....
-
Amin-Mehraji
سلام
شما تلاش خودتو بکن!
شما بشو یک
ایشون با سهمیه بشه 2
حرفیه تهش؟
من میگم اصلا 1000 نفر سهمیه داشته باشن!!!! شما تلاشتو بکن یکیشونو جا بذاری بشی 999
حرفیه؟؟؟
به گفته های اقای alireza507 خیلی فکر کنین!!!خیلی
و در کنار فکر کردن تلاشتونو هم بکنید
نمیشه که ما واسه دو ساعت بیشتر خوابیدن و دوتا تست کمتر زدن و به حساب تلاش نکردن و قبول نشدن خودمون بقیه رو مقصر بدونیم نه؟
بازم بزرگترید و احترامتون خیلی واجب.
موفق باشید -
سلام.
شرمنده ولی اون موقع که توپ و تفنگ و 700 هزار اتمسفر موج انفجار رو تحمل کردن متجاوز نیاد به خواهر و مادر مردم(!!!) تجاوز نکنه، ویژه خوار نبودن؟؟؟ الان شدن ویژه خوار؟
تو همه دوران ها و همه ی موجودات افرادی که از خودشون برای یک عده ی دیگه گذشتن از همه افراد اون جمعیت برتر بودن و احترام همه رو داشتن!! حالا نمیدونم چطور این همه مشکلات مملکت ما و پول و پارتی حلال شده سهمیه شده حروم!!!
نمیگم درسته یا غلطه! ولی مطمئن باش سهمیه 100% هم بهشون بدن باز رو پل صراط اونی که میتونه یقه منو شما رو بگیره بگه دین دارم به گردنتون همونیه هر شب با کوچکترین صدایی از خواب میپره که نکنه یه عراقی تو خواب خفتشون نکنههمونیه که شب خواب میبنه پریده نارنجکو بغل زده بقیه پر پر نشن
درکش سخته. از ادراک من و شما پشت کنکور مونده خارجه....
alireza507
من میگم خیلی ناحقه سهمیه
پدر منم جبهه بوده دلیلی میشه؟
یه سریا موقع جنگ حتی پدرشون بدنیا نیومده بوده یا شرایط سنی رو نداشته
دلیل میشه؟! -
alireza507
من میگم خیلی ناحقه سهمیه
دلیل میشه؟!@m__sadra__b
الان دیگه میشه کاریش کرد رفیق؟
منم بدم نمیاد سهمیه داشته باشم
کی بدش میاد؟
نمیگم هرچی پیش اید خوش آید.نمیگم این قانون رو نمیشه از بین برد
اما الان که داریم درس میخونیم بهتر نیست تمرکزمون روو تلاشمون باشه؟!
به نظر منم اگه توی مسائل درسی به سهمیه دار ها کمک بشه بهتره!
بهترین معلما و بهترین منابع واسشون رایگان باشه:)))
اما توی کنکور که اتفاق به این مهمیه هرکی خودش باشه و خودش...
رسوندم منظورو نمیدونم!
-
اتفاقا من برعکس شمام! فکر کنم خیلی های دیگم برعکس شمان! شما به جای اینکه به من کمک کنید که من تو شرایط مساوی باشم یا نامساوی و به هدفم برسم خودتون تو شرایط مساوی موفق بشید
دوما هرکسی تو سهمیه خودش سنجیده میشه و اگهاطلاع ندارید که مطمئنم ندارید و یه چیزی از بقیه شنیدید و شما هم چماتونو بستید و سر میگید اینه تو سهمیه 5درصد رتبه کشوریت از 500 کمتر باشه هیچی نمیشی
سهمیه ویژه خوار! جالبه! به جی تشکر و قدردانی از اون همه پدر شهید و جانباز که تو این گرونی داروی شیمیایی و اینا اصلا نیست! اینجوری رفتار میکنید؟
بهتره شما لحن صحبتتونو درست کنید که یهو اون دنیا یکی از همین فرزندای شهید و جانباز یقه خودتونو نگیره! -
alireza507
من میگم خیلی ناحقه سهمیه
دلیل میشه؟!@m__sadra__b در داروی تهران گفته است:
alireza507
من میگم خیلی ناحقه سهمیه
دلیل میشه؟!سهمیه ناحقیه اره ناحقیه
پدرشما جبهه نرفته اره
ولی چیکار میشه کرد؟دعا کنیم باز جنگ بشه؟اینقدر سهمیه های جورواجور هست که بخوام واست بشمارم یه طومار میشه که اون موقع میفهمی ناحقی چیه!
یه چیز دیگم بدون خیلیا هستن با سهمیه هم هیچ جایی نمیرسن!یا کنکور قبول نمیشن یا اگه هم زیرشاخه علوم پزشکی باشه توی ازمون عمومی از دانشگاه اخراج میشن -
alireza507
من میگم خیلی ناحقه سهمیه
دلیل میشه؟!@m__sadra__b در داروی تهران گفته است:
alireza507
من میگم خیلی ناحقه سهمیه
دلیل میشه؟!ببین این قصه سری دراز دارد. سهیمه ناحقی نیست حداقل این سهیمه 5% و 25% نا حقی نیست. بحثش مفصله. ولی این رو هم بدون کم کم افرادی که دارای سهمیه میشن هر نسل که بگذره کمتر میشه. اینجوری نیست که تا ابد همه سهمیه داشته باشن. و اینکه نا حقی یه سری چیزای دیگس!!! نا حقی اینکه فلان دکتر قلب شهر ما که اتفاقا هم پولداره هم هیئت علمیه دانشگاه شهر ماست دخترشو از دامپزشکی فلان دهک بیاره پزشکی شهر ما بخونه!!! پسرشو با رتبه ****** بیاره علوم پزشکی فلان جا بعد هم بعد یکی دو ترم اونم بیاره پزشکی شهر خودمون!!! اگه سهمیه ای نا حق باشه سهیمه ی هیئت علمیه که اصلا خلاف قانون اساسیه!!! حالا به هر حال آدمی که تلاش کردن بلد نباشه تقصیر و میندازه گردن هر کسی غیر از خودش! که متاسفانه این یه مشکل بسیار جدی تو مبحث روانشناسیه که عزیزان ایرانی اکثرا بهش مبتلا هستن. بهتره خودمون تلاش کنیم. مطمئن باش کسی که تلاش کرده به جایی رسیده موفقه. حتی اونی که با سهمیه پزشکی خونده و الان وارد کار حرفه ای شده توسط انتخاب طبیعی کنار زده میشه!!! چیزی که زیاده پزشک. دقیق یادم نیست ولی یکی از اساتید دانشگاه ما که اتفاقا خودش پزشک بود حدودا 3 سال پیش میگفت یه درصدی زیادی از پزشک های ما درآمدشون زیر 3-5 میلیون در ماهه!!! ینی ضرر برای کسی که حداقل 7 سال از عمرشو گذاشته پای یک کار حرفه ای! در کل خواستم بگم که سعی کنیم تو کارمون بیشترین تلاش رو داشته باشیم مطمئنا بهترین موقعیت رو پیدا میکنیم. سهمیه و ال و بل بهونس!!!! به اونایی هم که جونمون رو نجات دادن!! حتی میتونم بگم مستقیما جون ماهایی که اون موقع نبودیم رو هم نجات دادن احترام بزاریم. بلا نسبت بعضیا حیوون ها درکشون تو این مسائل خیلی بیشتره ! بعد ما میخوایم پزشک شیم!!!!!