Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. آزمون یا نَ آزمون مسئله این است
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

آزمون یا نَ آزمون مسئله این است

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
60 دیدگاه‌ها 8 کاربران 315 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • dlrmD dlrm

@Amir-Bernousi در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:

dlrm در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:

romisa در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:

dlrm
    به نظرم هرچی ازمون بیشتر حل کنی بیشتر به نفعته
    پارسالیا رو توو خونه بزن
    امسال رو برو و شرکت کن
    جامع هم که از نون شب واجب تره

مشکلم اینه میگم نمیرسم...

مباحثی که خوندینو از ازمونای قبل جدا کنین تو زمانش بزنین، عمومیا هم سعی کنین کلی بگیرین

گیجِ گیج شدم....

AmirbernosiA آفلاین
    AmirbernosiA آفلاین
    Amirbernosi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Amir-Bernousi در آزمون یا نَ آزمون مسئله این است گفته است:

dlrm
    به نظرم هرچی ازمون بیشتر حل کنی بیشتر به نفعته
    پارسالیا رو توو خونه بزن
    امسال رو برو و شرکت کن
    جامع هم که از نون شب واجب تره

مشکلم اینه میگم نمیرسم...

مباحثی که خوندینو از ازمونای قبل جدا کنین تو زمانش بزنین، عمومیا هم سعی کنین کلی بگیرین

گیجِ گیج شدم....

شما مثلا تابعو خوندین، میاین ازمونای امسالو بررسی میکنین، میبینین چنتا ازمون تابع توشون بوده ، اونا رو میزنین

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • dlrmD dlrm

@shiima dlrm
      اسپم ممنوع :|

چشم

romisaR آفلاین
      romisaR آفلاین
      romisa
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده

@shiima dlrm
      اسپم ممنوع :|

چشم

@shiima dlrm
      اختیار دارین تاپیک خودتونه :| :joy:

بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند...

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • dlrmD آفلاین
        dlrmD آفلاین
        dlrm

12345.PNG

ببخشید خوش خط تر نمیتونستم بنویسم :| با موس :|
        الان مثلا واسه آزمون سوم:
        میگه مشتق بخونم و آمار | ریاضی ----> من معادله رو تازه تموم کردم خیلیم عقبم یه راست برم بشینم مشتق بزنم؟
        فیزیک سوم فصل الکتریسیته جاریه و از پیش میشه موج الکترومغناطیسی و اتمی :| ---->من با اقای کازرانیانم و تازه الکتریسیته ساکن رو تموم کردم!!!!
        زیست پیش فصل 6-8 تاابتدای میتوکندی---->من فصل دومشم هنوز
        زیست سوم 5-8----> من تازه بسم الله فصل 4

زمین خب باشه :| بااینکه امکان نداره سفید بدمش
        شیمی :| :| :| پیش فصل سوم و از سال سوم فصل دومشه---->من هنوووز تازه فصل اول دومو تموم کردم

خیلی عقبم...
        romisa
        @Amir-Bernousi

AmirbernosiA romisaR 2 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • dlrmD آفلاین
          dlrmD آفلاین
          dlrm
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط dlrm انجام شده

بعد خب من مثلا میگم با روند خودم پیش برم یهو میبینم اقا رسیدم به بودجه ازمون اول گزینه 2 یروز صب پا میشم ازمون میگیرم از خودم توی شرایط ازمون و تحلیل کامل
          چند روز بعد میرسم به بودجه ازمون دوم و یه ازمون و تحلیل دیگه....
          اخه حس میکنم اگه طبق بودجه بندیش پیش برم جدا میشم کلا از این طیف درسی خودم :(
          متوجه منظورم هستین؟
          میگم مثلا بخونم تا 30 فروردین
          بعد یجا برم ازمون جامع بدم درحالی که خودم از خودم قبلش توی خونه ازمون گرفتم یه عالمه...
          هوم؟

romisa
          @Amir-Bernousi

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • dlrmD dlrm

12345.PNG

میگه مشتق بخونم و آمار | ریاضی ----> من معادله رو تازه تموم کردم خیلیم عقبم یه راست برم بشینم مشتق بزنم؟
            فیزیک سوم فصل الکتریسیته جاریه و از پیش میشه موج الکترومغناطیسی و اتمی :| ---->من با اقای کازرانیانم و تازه الکتریسیته ساکن رو تموم کردم!!!!

شیمی :| :| :| پیش فصل سوم و از سال سوم فصل دومشه---->من هنوووز تازه فصل اول دومو تموم کردم

خیلی عقبم...
            romisa
            @Amir-Bernousi

AmirbernosiA آفلاین
            AmirbernosiA آفلاین
            Amirbernosi

12345.PNG

خیلی عقبم...
            romisa
            @Amir-Bernousi

شما میتونین الان برین ازمون ایمنی و عصب رو بزنین مثلا، تا برسین به این مباحث

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • dlrmD dlrm

12345.PNG

خیلی عقبم...
              romisa
              @Amir-Bernousi

romisaR آفلاین
              romisaR آفلاین
              romisa

dlrm
              برای ریاضی معادله نامعادله رو توو لابه لای مباحث بعدی کم کم بشین تست بزن مروری ازش
              مشتق رو بخون هر جایی ایراد داشتی برگرد عقب و درسنامشو با چن تا تست اموزشی کارکن که توو ترکیبی ها نکاتشو متوجه شی
              مثال میگم مثلا داری مشتق میخونی رسیدی به مشتق مثلثاتیا و فرمول ای مثلثات یادت رفته میری مثلثات اون بخششو میخونی تست اموزشی میزنی سریع برمیگردی ادامه مشتق رو میخونی

1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • romisaR آفلاین
                romisaR آفلاین
                romisa

dlrm
                شیمی رو میتونی جدای از ازمون پیش بری اما ترمودینامیک مبحث سختی نیست میشه خوندش . یکم شیمی رو سریعتر پیش برو هم دو دوم و هم دو سوم رو به نظرم با هم بخون
                زیست رو هم میشه مهندسی ژنتیک رو سریعتر خوند و بعد رفت سر شارش چون ۳ ،۴،۵,۶ حفظیه و 5 هم که ژنتیک جمعیته
                از,اونطرف میشه چهار رو با سرعت بیشتری خوند یه فصل از مباحث ازمونو تووش گذاشت
                میمونه فیزیک که به نظرم الکتریسیته ساکن رو که خوندی خوب تست بزن جاری رو فعلا میتونی حذف کنی اما دقت کن فقط این ازمون و برای کنکور داریش
                الکترومغناطیس و کوانتومش رو خوب بخون
                اینا نظر من
                اما در کل اون فصلایی که میخونی رو عالی تست بزن سرعت خوندنت رو بیشتر کن به حودت بگو یه دفه میخونم باید متوجه شم اگه نشدهم میرم سراغ تستا و تا جایی که میتونی نسبت تست زدنت به درسنامه خوندنت بالا باشه . بین درسای اختصاصی عمومی بذار و از وقتت هم نهایت استفاده رو ببر

dlrmD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • dlrmD dlrm

سلام:)
                  حال دلتون شاد و دلتون آرومِ آرومِ آروم
                  آقا من یه روزی یه عزیزدلی بهم گفت:
                  %(#801f1f)[تو که میدونی میخوای بمونی پشت کنکور از هفته بعد کنکورت شروع کن به خوندن پشتت باد نخوره.]
                  من به این عزیزدل بی توجه شدم و گفتم : بَ رَ بَ بَ :| خستمه
                  خلاصه بگم گذشت به چرخ زدن اندر اینستا و تلگرام و اینا شد آذر :|
                  پشتم باد نخورده اما طوفان منو برده :joy:
                  آذر طی یه عملیات انتحاری با توپ و تانک و نارنجک گوشیم جدا شد ازم "%(#cf6363)[با دادنِ تلفات] :joy: "
                  از بیست آذر جسته گریخته خوندم
                  کم کم گرم شدم
                  تا الان ....
                  حالا سوالم اینه:
                  %(#53de3e)[بـــــــــــــا توجــــــــــــــــــــــــه] به اینکه من عقبم و به بودجه بندی نمی رسم
                  به نظرتون

1. راه خودمو پیش بگیرم بخونم تا 30 فروردین بعد برم جامع پایه بدم. بعد دیگه تموم جامع های سنجش و اینا
                  2. الان مثلا من فصل2 پیشم. "زیستو مثال میزنم فقد" بعد آزمون 3 اسفند گزینه2 فقط برای زیست پیش فصلای 6-8 تا ابتدای تنفس سلولیِ .برم این مبحثو بخونم و اینا ((علنن یعنی طبق برنامش پیش برم))

به نظر خودم...اگه راه دوم رو برم استرس میگیرم که خدایااااا تموم نکردم....هنوز فلان چیز مونده...
                  یکم دارم حرص میخورم... :|
                  اززززز طررررفییییی
                  میگم توی راه اول مطمنم تموم میکنم و به همچی میرسم
                  لازم به ذکره که از ازمون های پارسال گزینه2 یکی یه نسخه سفید و تمیز دارم :| اونارو هم میتونم مثلا توی خونه حل کنم به شکل شبه آزمونی:joy: %(#74b56a)[همراه با کیک و آبمیوه]

حالا بیایین بگین :|
                  آی چه کنم وای چه کنم کجا اونو پیدا کنم :joy: همه باهم:
                  کاشکی اونو میبستم
                  کاشکی اونو میبستم :|

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
                  فارغ-التحصیلان-آلاء
                  همیار

Mahsa SsM آفلاین
                  Mahsa SsM آفلاین
                  Mahsa Ss
                  فارغ التحصیلان آلاء

dlrm میدونی یه اشتباه بزرگ میتونه این باشه که بگی خودم بخونم
                  من هم تجربه ی نَ آزمون رو داشتم بعدش که آزمون میدادم خیلی بهتر بود
                  فقط وضعیت میتونه این باشه که یکم استرس بگیری اما این میتونه کمکت کنه خودتو جمع و جور کنی و سعیتو بکنی تا برسی به درس
                  شاید یکی دوتا آزمون بدی تا آزمون های جامع بد نباشه ولی همه ی وقتت رو هم برای آزمون نگذار بیشتر سعی کن درسا رو بخونی و ازمونا محکی باشه واسه اینکه ببینی چند مرده حلاجی
                  آزمونای سنجش تایم بیشتری در اختیارت میزارن و راحت تر میتونی خودتو به بودجه بندی برسونی اما میتونی توی انجمن و اون تاپیکایی ک بچه ها پرسیدن چه آزمونی بدیم بهتره! یه پرس و جویی بکنی

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم.

dlrmD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • romisaR romisa

dlrm
                    شیمی رو میتونی جدای از ازمون پیش بری اما ترمودینامیک مبحث سختی نیست میشه خوندش . یکم شیمی رو سریعتر پیش برو هم دو دوم و هم دو سوم رو به نظرم با هم بخون
                    زیست رو هم میشه مهندسی ژنتیک رو سریعتر خوند و بعد رفت سر شارش چون ۳ ،۴،۵,۶ حفظیه و 5 هم که ژنتیک جمعیته
                    از,اونطرف میشه چهار رو با سرعت بیشتری خوند یه فصل از مباحث ازمونو تووش گذاشت
                    میمونه فیزیک که به نظرم الکتریسیته ساکن رو که خوندی خوب تست بزن جاری رو فعلا میتونی حذف کنی اما دقت کن فقط این ازمون و برای کنکور داریش
                    الکترومغناطیس و کوانتومش رو خوب بخون
                    اینا نظر من
                    اما در کل اون فصلایی که میخونی رو عالی تست بزن سرعت خوندنت رو بیشتر کن به حودت بگو یه دفه میخونم باید متوجه شم اگه نشدهم میرم سراغ تستا و تا جایی که میتونی نسبت تست زدنت به درسنامه خوندنت بالا باشه . بین درسای اختصاصی عمومی بذار و از وقتت هم نهایت استفاده رو ببر

dlrmD آفلاین
                    dlrmD آفلاین
                    dlrm

romisa
                    خیلی ممنونم ازت دکترجان
                    همین کارو می کنم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Mahsa SsM Mahsa Ss

dlrm میدونی یه اشتباه بزرگ میتونه این باشه که بگی خودم بخونم
                      من هم تجربه ی نَ آزمون رو داشتم بعدش که آزمون میدادم خیلی بهتر بود
                      فقط وضعیت میتونه این باشه که یکم استرس بگیری اما این میتونه کمکت کنه خودتو جمع و جور کنی و سعیتو بکنی تا برسی به درس
                      شاید یکی دوتا آزمون بدی تا آزمون های جامع بد نباشه ولی همه ی وقتت رو هم برای آزمون نگذار بیشتر سعی کن درسا رو بخونی و ازمونا محکی باشه واسه اینکه ببینی چند مرده حلاجی
                      آزمونای سنجش تایم بیشتری در اختیارت میزارن و راحت تر میتونی خودتو به بودجه بندی برسونی اما میتونی توی انجمن و اون تاپیکایی ک بچه ها پرسیدن چه آزمونی بدیم بهتره! یه پرس و جویی بکنی

dlrmD آفلاین
                      dlrmD آفلاین
                      dlrm

Mahsa Ss

خیلی ممنون:)
                      چشم:relieved_face:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      پاسخ
                      • پاسخ به عنوان موضوع
                      وارد شوید تا پست بفرستید