آزمون های جامع سنجش
-
-
سلام بچه ها
من نظام قدیمم...
الان اومدم واسه آزمون های جامع بعد از عید سنجش ثبت نام کنم دیدم همش واسه بچه های نظام جدیده...
الان چه آزمون جامعی رو پیشنهاد می کنین واسه منه نظام قدیمیه بدبخت:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
با تشکر -
سلام بچه ها
من نظام قدیمم...
الان اومدم واسه آزمون های جامع بعد از عید سنجش ثبت نام کنم دیدم همش واسه بچه های نظام جدیده...
الان چه آزمون جامعی رو پیشنهاد می کنین واسه منه نظام قدیمیه بدبخت:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
با تشکر@shiima نه.. اشتباه می کنین واسه نظام قدیم هم هستش.. من ثبت نام کردم
-
سلام بچه ها
من نظام قدیمم...
با تشکر -
@Dr-Mahbube در آزمون های جامع سنجش گفته است:
@shiima
من کلا از اول مهر سنجش میرفتم ولی تو شهرمن که ثبت نام تو اداره آموزش پرورش بود.نطام قدیمین دیگه؟
-
@shiima
من کلا از اول مهر سنجش میرفتم ولی تو شهرمن که ثبت نام تو اداره آموزش پرورش بود.نطام قدیمین دیگه؟
-
-
-
@shiima من ازهمون اول مهر ثبت نام کردم .. خودمسوول آزمون ثبت نام روانجام داد.. میشه بگین کدوم شهر هستین یا کدوم استان تا راهنماییت کنم.. چون یه دفترچه دارم که شماره تلفن های ثبت نام توش هسته
-
@shiima اگه نمیخوایین بگین کدوم استانین . خب برین ازدبیران وآدم هایی که توآموزس وپرورش هستن بپرسین
-
@shiima من ازهمون اول مهر ثبت نام کردم .. خودمسوول آزمون ثبت نام روانجام داد.. میشه بگین کدوم شهر هستین یا کدوم استان تا راهنماییت کنم.. چون یه دفترچه دارم که شماره تلفن های ثبت نام توش هسته
@Mahed در آزمون های جامع سنجش گفته است:
شیراز
-
@Mahed در آزمون های جامع سنجش گفته است:
شیراز
@shiima شیراز.. کدوم مدرسه. دخترانه یا پسرانه .. آخه دوتاداره؛: هم دخترونه وهم پسرونه .. اسمش هفت استاد هستش .. داخل شیرازهستش دیگه درسته؟
-
@shiima
@shiima
بفرمایی
-
@shiima ثبت نام کردی؟؟ نتیجه شوبه من بگو