سوال زبان
-
dan-l
fancy to رو هم اضافه کنین ... همشون شدن گرایش به یه چیزی:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: الان کدوم رو کجا باید استفاده کرد؟
یه سایت خوب میشناسین که بشه سوالای زبان رو اونجا پرسید؟ من فقط quora میشناسم که اونم یه چیز دیگه هست کلا
سوال مهم تری که تو ذهن ایجاد شده این هست که چرا شما گمان می کنید این سه کلمه کاربردهای مختلفی در جاهای مختلف میتونن داشته باشن؟ جایی مطلبی خوندید؟
Amin-Mehraji مهندس راستش اینو متوجه شدم که انگلیسی زبان ها خیلی از کلماتی که معنی مشابه رو دارن توی شرایط متفاوت از کلمات خاصی استفاده میکنن با اینکه معنی یکسان دارن یه دلیل دیگه هم داشت برای همین خواستم بپرسم.
جای خاصی اینارو ندیدم همه جا میشه اینارو پیدا کرد ولی چیزی که هست این کاربرد متفاوت کلماتی که معنی یکسان دارن یکم گیج کننده شده برام مخصوصا وقتی بحث نوشتن رسمی یا غیر رسمی میشه این مهم میشه که کدوم رو باید استفاده کرد. توی ازمون ها هم اینو در نظر میگیرن.
-
سلام من تازه با این سایت آشنا شدم شاید کمکتون کرد. چی میگن
البته من صاحب نظر نیستم اما بهترین روش یادگرفتن معنی لغت ها و اینکه کجا استفاده میشن فقط تو جمله است. اونم جمله هایی که خود دیکشنری های انگلیسی مینویسن.
-
@zivar والا دیکشنریش همین الان پیشمه
اون سوالا که پرسیدم راستش توی مثال ها که دیدم مثلا معنی یکسان دارن ولی کاربرد متفاوت دارن . من این سایت میرفتم ولی اولش اون "en" توی ادرس نمینوشتم و انگار فرق دارن سایتاش. این یکی خوبه
کلا فکر کنم باید کتاب لغات بخرم تمرین کنم این که چه جاهایی کدوم رو باید بیارم بازم ممنون -
@zivar والا دیکشنریش همین الان پیشمه
اون سوالا که پرسیدم راستش توی مثال ها که دیدم مثلا معنی یکسان دارن ولی کاربرد متفاوت دارن . من این سایت میرفتم ولی اولش اون "en" توی ادرس نمینوشتم و انگار فرق دارن سایتاش. این یکی خوبه
کلا فکر کنم باید کتاب لغات بخرم تمرین کنم این که چه جاهایی کدوم رو باید بیارم بازم ممنون -
dan-l راستش نمی دونم من نرم افزار شو گرفتم تو یه جعبه بود اما کتاب نداشت. سی دی رو که نصب کردم انواع Oxford dictionary ها رو داشت . فکر کنم 8 تا ...
-
@zivar
مال من اینه که روی سی دی بود -ها پس شما نرم افزاره رو خریدین کتاب رو نه. احتمالا اون مجموعه دیکشنری های اکسفورد بود بله :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: