ماتریس😦😢
-
سلام .. آلایی ها. حاصل
حاصل این عبارتی که فرستادم چی میشه بادلیل. ممنون . دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء اکالیپتوس @Amir-Bernousi romisa @shining-way 😑😑😕 -
سلام .. آلایی ها. حاصل
حاصل این عبارتی که فرستادم چی میشه بادلیل. ممنون . دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء اکالیپتوس @Amir-Bernousi romisa @shining-way 😑😑😕@Mahed در ماتریس😦😢 گفته است:
سلام .. آلایی ها. حاصل
حاصل این عبارتی که فرستادم چی میشه بادلیل. ممنون . دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء اکالیپتوس @Amir-Bernousi romisa @shining-way 😑😑😕حاصل وارون ماتریس Aدر ماتریس ضرب A.Bمیخام .
-
صورت سوالت کامل نیوفتاده ولی اونی که میگی اینه وارون ماتریس AدرماتریسA میشه ماتریس یکه (I )که بی اثره همون ضرب وارون ماتریس Aدر Bرو به دست میاری
-
صورت سوالت کامل نیوفتاده ولی اونی که میگی اینه وارون ماتریس AدرماتریسA میشه ماتریس یکه (I )که بی اثره همون ضرب وارون ماتریس Aدر Bرو به دست میاری
اکالیپتوس
الان من اینا رومیدونم که باید وارون ماتریس Aدر خودماتریس Aمیشه تابع یکه یاهمانی. سوالم اینه که وارون ماتریس Aدرماتریس Bچی میشه😤😕😦؟؟ ممنون.. فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
-
اکالیپتوس
الان من اینا رومیدونم که باید وارون ماتریس Aدر خودماتریس Aمیشه تابع یکه یاهمانی. سوالم اینه که وارون ماتریس Aدرماتریس Bچی میشه😤😕😦؟؟ ممنون.. فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@Mahed خب صورت سوال به تو یه ماتریس Aمیده یه ماتریسBوارون ماتریس Aروپیدا میکنی ضرب در ماتریس Bمیکنی:/
-
@Mahed خب صورت سوال به تو یه ماتریس Aمیده یه ماتریسBوارون ماتریس Aروپیدا میکنی ضرب در ماتریس Bمیکنی:/
اکالیپتوس
سوال سراسری خارج 91 که دورش خط آبی کشیدم..جواب هم پاک کردم تا حودت به دست بیاری وخودتو بسنجی. ببخش . ممنون@فارغ-التحصیلان-آلاء اکالیپتوس رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء -
-
-
ببخشید دیر شد نتم یه مشکلی داره کلا قطع شدم راستش سوال فیزیکت یه چیز واضحه متوجه نشدم کجاش واست سواله
دو طرف مساوی رو تو وارون A ضرب میکنی بعد ماتریس Aدروارون ماتریسA میشه ماتریس یکه (I ) که از دو طرف حذف میشن وارون ماتریس A رو به دست میاری

-
ببخشید دیر شد نتم یه مشکلی داره کلا قطع شدم راستش سوال فیزیکت یه چیز واضحه متوجه نشدم کجاش واست سواله
دو طرف مساوی رو تو وارون A ضرب میکنی بعد ماتریس Aدروارون ماتریسA میشه ماتریس یکه (I ) که از دو طرف حذف میشن وارون ماتریس A رو به دست میاری

اکالیپتوس ببخشید. ممنون ازشما. میخاستم بگم چه طور الان این جواب روبا رنگ های مختلف نوشتی . من فقط باگوشس بلدم عکس بگیرم . میشه راهنمایی کنی. مننون . ازکمکت . موفق باشی . درموردفیزیک هم من نمیدونم باشکل چه طورمیشع یک لاندا . اینومیدونم که دوپی میشه یک لاندا. شما برین توی فیزیک موج من تگ کردم شما روکه یکی ازدوستانمون زحمت شکل کشیدن ولی من اون لاندایی که روی سکل با قرنز نشون داده زو نفهمیدم . بقیه اش متوجه شدم .. دستت دردنکنه آلایی😊
-

-
@صنم78 لطفا میشه با دلیل بگی . ممنون آلایی
-

-
اکالیپتوس
من این قسمتی که دورش خط آبی کشیدم رو مفهمیدم
عدد 2 ازکجا اومد؟؟ میشه توضیح بدی. ممنون . اصلا نفهمیدم چیکارکردی. ؟ توضیحات میدونم که وارون ماتریس درماتریس برابرتابع همانی هست.@Mahed اون عدد دو تو صورت سوال هست خب بعدش باید وارون آ رو پیدا کنی دترمینان لازم داری که دترمینان اینه حاصل ضرب قطر اصلی منهای قطر فرعی که اومد منفی دو تو وارون آ میگیم معکوس دترمینان ضرب در ماتریسی که جای قطر اصلیش عوض شده قطر فرعیشم قرینه که دو ها با هم ساده میشن میمونه یدونه منفی که ضرب میکنی توش اینجا فقط نکتش اینه که اولش هر دو طرف سوالو تو وارون آ ضرب میکنیم تا ماتریس یکه بیاد و حذف شه بقیشم توضیح دادم سوال فیزیکتم جواب دادن
با کامپیوترم تو Paint ویندوز مینویسم

به زبون خیلی ساده توضیح دادم:ا -
@Mahed اون عدد دو تو صورت سوال هست خب بعدش باید وارون آ رو پیدا کنی دترمینان لازم داری که دترمینان اینه حاصل ضرب قطر اصلی منهای قطر فرعی که اومد منفی دو تو وارون آ میگیم معکوس دترمینان ضرب در ماتریسی که جای قطر اصلیش عوض شده قطر فرعیشم قرینه که دو ها با هم ساده میشن میمونه یدونه منفی که ضرب میکنی توش اینجا فقط نکتش اینه که اولش هر دو طرف سوالو تو وارون آ ضرب میکنیم تا ماتریس یکه بیاد و حذف شه بقیشم توضیح دادم سوال فیزیکتم جواب دادن

به زبون خیلی ساده توضیح دادم:ا -
@Mahed اون عدد دو تو صورت سوال هست خب بعدش باید وارون آ رو پیدا کنی دترمینان لازم داری که دترمینان اینه حاصل ضرب قطر اصلی منهای قطر فرعی که اومد منفی دو تو وارون آ میگیم معکوس دترمینان ضرب در ماتریسی که جای قطر اصلیش عوض شده قطر فرعیشم قرینه که دو ها با هم ساده میشن میمونه یدونه منفی که ضرب میکنی توش اینجا فقط نکتش اینه که اولش هر دو طرف سوالو تو وارون آ ضرب میکنیم تا ماتریس یکه بیاد و حذف شه بقیشم توضیح دادم سوال فیزیکتم جواب دادن

به زبون خیلی ساده توضیح دادم:ا