برنامه ریزی
-

به نظرتون این نمونه برنامه خوبه؟من یه مدت با این مدل برنامه که از فردی میگرفتم پیش رفتم و یه مدت قطعش کردم که پسرفت کردم ولی نمیدونم که به خاطر قطع این برنامه هست یا نه که دوباره برم ازشون برنامه بگیرم
نظرتون چیه به نظرتون چیکار کنم -

-

-
لطفا راهنماییم کنین
-

به نظرتون این نمونه برنامه خوبه؟من یه مدت با این مدل برنامه که از فردی میگرفتم پیش رفتم و یه مدت قطعش کردم که پسرفت کردم ولی نمیدونم که به خاطر قطع این برنامه هست یا نه که دوباره برم ازشون برنامه بگیرم
نظرتون چیه به نظرتون چیکار کنم -
@UNIQUE7 حالا من نمیدونم دوباره برنامه بگیرم یا نه ساعت مطالعم هم اومده پایین
شما کجا ازمون میدین؟ نظام قدیمی یا جدید؟ -
@UNIQUE7 حالا من نمیدونم دوباره برنامه بگیرم یا نه ساعت مطالعم هم اومده پایین
شما کجا ازمون میدین؟ نظام قدیمی یا جدید؟ -
@UNIQUE7 برنامه ای که به شما میدادن چه جوری بود هزینش چقدر بود
-
من از اینترنت برنامه زدم فک کنم خیلی خوبه...برنامه هاشم قسمت قسمته...در سطح متوسط خوب عالی...
عالیش واقعا عالیع کسی بخونع:thumbs_up_light_skin_tone: -
mtnbm در برنامه ریزی گفته است:
zahraanvr میشه یه نمونه بذاری یا لینک بدی
شما کجا ازمون میدینمن پارسال رفتم قلم چی..مزخرف بود...ب نظرم بهترین مشاور خود آدمع
-
شما کجا ازمون میدینتو گوگل زدم برنامه 4 ماهه برای کنکور...یکی بود خوب بود پرینت گرفتم سایتش یادم نیس
-
شما کجا ازمون میدینتو گوگل زدم برنامه 4 ماهه برای کنکور...یکی بود خوب بود پرینت گرفتم سایتش یادم نیس
-
zahraanvr خب من با این برنامه ها نمیتونم چون ازمون میدم
سنجش قلمچی یا گاج؟؟؟چی میخونی ؟چندمی؟
-
برنامه رایگان نمیده باید پول بدی بدن>>بخش هاشم متفاوتع..من بخش فارغ التحصیلارو زدم...ک ساعات مطالعه رو میده خودت باید درساتو ردیف کنی تو کدوم ساعت چیو بخونی
-
برنامه رایگان نمیده باید پول بدی بدن>>بخش هاشم متفاوتع..من بخش فارغ التحصیلارو زدم...ک ساعات مطالعه رو میده خودت باید درساتو ردیف کنی تو کدوم ساعت چیو بخونی