انگيزه
-
من پارسال یه سری مشکلات برام پیش اومد،که چون نتونستم حل کنم انصراف دادم،امسال وقتی میخواستم شروع کنم به خودم گفتم خب،وقت که دارم،درسم که خوندم،برای رتبه هشتاد! برنامه ریزی کرده بودم. همه چی تقریبا خوب پیش میرفت،ولی خب به هر حال این مدت نوساناتی هم داره.الان نمی دونم چیشدم که ساعت ِ مطالعه ـم کمه،راندمانم پایینه و دائم بی حال ـم.منی که یازده ساعت مداوم میخوندم الان نهایتا شش ساعت می خونم،میدونم که پشیمون میشم اما نمی دونم چیکار کنم که درست بشه این وضع...هر بار که میخوام از نو شروع کنم همون روز به بدترین شکل به سرانجام میرسه و خب راستش فقط ادامه میدم،بی هدف و بدون دقت به اینکه چی درسته... نمی دونم چیکار کنم
-
این پست پاک شده!
-
فهمیدم که مغز ِ آدم فریبکار بزرگی میتونه باشه.
وقتی خوب دقت کردم من چرا چنین وضعیتی دارم،دیدم حقیقتا ناامید شدم و قید هر چی دوست داشتم رو زدم،حالا که دیدم نمی رسم،شیب ـش رو کم کردم و وانمود میکنم مهم نیست برام. در حالیکه خیلی مهمه! باعث شد من یکسال خودم رو تو حسرت نگه دارم که همکلاسیام دانشگاهن و من نیستم،چیز ِ باارزشی میخواستم که انتخاب کردم بمونم،پس این "مهم نیست" واقعیت نداره...
نمی دونم این اراده ـم برای تغییر اوضاع چه قدر نتیجه رو تغییر میده ولی خب در کل نتیجه مطلوب هم که نباشه آدم حداقل به خودش نمیگه کاشکی میخوندم،یکمی بیشتر تلاش میکردم شاید میشد.
ضرر که نداره،تلاش می کنیم ^^ -
-

فااطمه @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء اکالیپتوس @moosavi21 marylb @Amir-Bernousi sonic @رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ASMA-MORADI @sh-kh متن ایتالیک ( کج )
-
-
@M-an @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فااطمه pariaaa @ASMA-MORADI
-
اگه شروع کنی حداقل چند درصد شانس برنده شدن داری،
ولی اگه شروع نکنی از همین الان صددرصد باختیپس بروجلو وشروع کن.. میتونی
@M-an @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا