زیست دوزادهم
-
-
سلام کلا دوازدهم برای همه همینجوره اول سعی کن تست ابی کانون بزنی تا را بیفتی منم همینجور بودم بعد از ابی رفتم نشر زدم الان 80 می زنم
-
سلام کلا دوازدهم برای همه همینجوره اول سعی کن تست ابی کانون بزنی تا را بیفتی منم همینجور بودم بعد از ابی رفتم نشر زدم الان 80 می زنم
@پارسا-79
آبی کانون خیلیم به نظرم مظخرفه. -
سلام برهمه خوبید من تست دهم یازدهمو خیلی خوب میزنم ولی میام دوازدهم بزنم مخم سوت میکشه خیلی سوالاشششششششش بی ربط ب متن کتابهع چرا این اینطوره کلاا اعتماد ب نفسمو از دست دادم افتضاحه دوازدهمش.کتابمم میکرو هستش
-
3فاطمه2 سعی کن با تستاش با دید اموزشی نگاه کنی و همین که پاسخنامه رو متوجه شی برای شروع کافیه و دفعه بعد خودت بتونی اون تستا رو حل کنی
-
3فاطمه2 سعی کن با تستاش با دید اموزشی نگاه کنی و همین که پاسخنامه رو متوجه شی برای شروع کافیه و دفعه بعد خودت بتونی اون تستا رو حل کنی
@romisa. منم میدونم ولی برای کسایی که نمیتونن زیست 10 درصد بزنن تازه کتاب گاج. خیلیم خوبه
-
@پارسا-79
کجاش خوبه؟ -
@پارسا-79
عع؟.بله خیلیم عالی .ولی متاسفانه از این کتاب به هیچ وجه استفاده نمیکنم.به درد شما بیشتر میخوره
-
@پارسا-79
عع؟.بله خیلیم عالی .ولی متاسفانه از این کتاب به هیچ وجه استفاده نمیکنم.به درد شما بیشتر میخوره
-
@پارسا-79
فک میکنم به جای اینکه برای من د عا کنین برای خودتون دعا کنین . -
@پارسا-79
-
@پارسا-79
از قلمچی متنفرم.
-
-
@پارسا-79
هه.جالبه.من خوبه نمیارم نیاوردن بهتر از اینه که بین یه عده ادمی که الکی میان برای ازمونا و تراز تراز میکنن که بین یه عده ادم ...فلان ترازو اوردن من بهترم من حداقل ادعا ندارم .خیلی مشتاقم ببینم تو کنکور چه نتیجه ای میگیرین نفر برتر. -
@پارسا-79
هه.جالبه.من خوبه نمیارم نیاوردن بهتر از اینه که بین یه عده ادمی که الکی میان برای ازمونا و تراز تراز میکنن که بین یه عده ادم ...فلان ترازو اوردن من بهترم من حداقل ادعا ندارم .خیلی مشتاقم ببینم تو کنکور چه نتیجه ای میگیرین نفر برتر. -
بچه ها اینقد الکی وقتتونو اینجا هدر ندید و بحث نکنید
کنکورررررر دارید
هر کی با هر منبعی که راحتتره ، کار کنه ولی حتما تستای کنکورو بزنید
و هر ادمی هم متفاوته یکی زیستش خوبه یکی ریاضی یکی شیمی و...