جمع بندی زبان سه ساعته
-
سلام دوستان
کسی همایش سه ساعته اقای کیاوش فراهانی ک تو الا هست رو دیده؟؟من زبانم صفره صفرهواسه زدن فقط چندتا تست گرامر کفایت میکنه دیدن همایش؟؟به یه درصد خیییلی حداقلم قانعم(پارسال تو کنکور زبانو سفید گذاشتم در این حد
)
ممنون میشم راهنمایی کنید
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار -
سلام دوستان
کسی همایش سه ساعته اقای کیاوش فراهانی ک تو الا هست رو دیده؟؟من زبانم صفره صفرهواسه زدن فقط چندتا تست گرامر کفایت میکنه دیدن همایش؟؟به یه درصد خیییلی حداقلم قانعم(پارسال تو کنکور زبانو سفید گذاشتم در این حد
)
ممنون میشم راهنمایی کنید
marzyeh78 سلام میتونید روی 8تست واژگان و 4تست گرامر کار کنید که این خیلی خوب میشه.واسه گرامر این همایش عالیه کم حجم مقوی فقط نسخه با کیفیتش را بگیرید.همتتان بلند.
-
marzyeh78 خواهش میکنم فقط هی برنامه را عوض نکنید و دنبال برنامه جدید نباشید با همین برنامه پیش برید لااقل30درصد میزنید
-
من زبانم رو حدود 65-70 میزنم،افت زیادی داشتم برای اینکه طولانی مدت زبان رو کنار گذاشته بودم،ولی چون با شیوه ی آموزش کتاب پیش نرفتم الان خیلی سختمه گرامر رو با کتاب کمک آموزشی و فرمولاش حفظ کنم،طور دیگه ای یاد گرفتم،وقتی فیلم جمع بندی رو هم می بینم نکته تکراری زیاد داره حوصله ـم نمی رسه،به نظرتون چیکار کنم ؟وقت بذارم ببینم فیلما رو؟
-
سلام دوستان
)
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
)
ممنون میشم راهنمایی کنید
marzyeh78 امیدوارم مثل شما زیاد باشن حداقل زبانو زدم 2 تا رتبه برم بالا حاحاحا خخخخخخخخ
شوخی میکنم امیدوارم موفق باشید کتاب شهاب اناری جامع رو پیش نهاد میکنم بگیر خیلی عالیه
رو جلدس عکس محمد علی کلی هس موفق باشید -
@پشمک2 تاسال پیش 4تای اول گرامر 8تا ووکاب5تا کلوز و 8تا ریدینگ بود امسال معلوم نیست چه خواهد شد؟