بگین برای ریاضی چی کار کنمT_T
-
@saraa-66 مرسی ازنطرت سعی میکنم از دوستام تهیش کنم(اگه داشته باشن) چون واقعن روم نمیشه به خانوادم چیزی بگم
-
@saraa-66 مرسی ازنطرت سعی میکنم از دوستام تهیش کنم(اگه داشته باشن) چون واقعن روم نمیشه به خانوادم چیزی بگم
-
ساقی من خودم شروع کردم از اول مباحث ریاضی تجربی استاد امینی رادو دیدن از همون پایه هنوز ب حد نرسیدم ولی خب تو بعضی تستا ک ترکیبیه مثلا با قدر مطلق کاسه چه کنم دستم نمیگیرم
negnw در بگین برای ریاضی چی کار کنمT_T گفته است:
ساقی من خودم شروع کردم از اول مباحث ریاضی تجربی استاد امینی رادو دیدن از همون پایه هنوز ب حد نرسیدم ولی خب تو بعضی تستا ک ترکیبیه مثلا با قدر مطلق کاسه چه کنم دستم نمیگیرم
بنظرم از پایه شروع کن با حوصله بیا جلو
-
-
negnw در بگین برای ریاضی چی کار کنمT_T گفته است:
بنظرم از پایه شروع کن با حوصله بیا جلو
-
ساقی در بگین برای ریاضی چی کار کنمT_T گفته است:
بود باز نفهمیدم دبیر ریاضی یازدهمم (باعرض معذرت)زیاد جالب نیس و سر کلیپاشون خوابم میبره عین هو(دوباره با عرض معذرت)خر تو گل گیر کردم دوس دارم ریاضیم قوی شه ودرصد بالایی تو کنکور بزنم نمیدونم اگه روشی دارین بهم بگی
منم موافقم دبیر ریاضی یازدهم الا با عرض معذرت امیدوارم از دست من ناراحت نشید بر خلاف دبیرا دیگه الا که اکثرا فوق العاده هستن ، اصلا جالب نیست انگار لالایی میخونه تو فیلما ادم خابش میبره خیلی هم مسائل ساده درس میده در حد فعالیت های کتاب .