مشکل در کارنامه ازمون ازمایشی سنجش
-
سلام به همه
وقتی دیروز کارنامه ازمونم اومد دیدم تخمین رتبمو زده۲۷۰۰۰:face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear:
در حالی که درصدام خیلی هم بد نبودن و وقتی درصدامو تو تخمین رتبه قلم چی زدم رتبه ای که بهم داد بین۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ بود:thinking_face:
حالا سوالم از شما اینه که کسی هم مثل من این مشکلو داره یا نه؟
و اینکه اعتراضمو کجا باید بذارم و چقد احتمال داره کارنامم درست بشه؟
ممنونم ازتون:tulip: :tulip: :tulip:
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا حامیان-آلاء-آزمون-ها -
تخمین رتبه قلم چی مال سال 96 است
تو سایت گزینه دو تخمین بزنید ببینین چطور میشه. -
سلام به همه
وقتی دیروز کارنامه ازمونم اومد دیدم تخمین رتبمو زده۲۷۰۰۰:face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear:
در حالی که درصدام خیلی هم بد نبودن و وقتی درصدامو تو تخمین رتبه قلم چی زدم رتبه ای که بهم داد بین۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ بود:thinking_face:
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا حامیان-آلاء-آزمون-ها@Dr-FY در مشکل در کارنامه ازمون ازمایشی سنجش گفته است:
سلام به همه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا حامیان-آلاء-آزمون-هاسلام
من وقتی آزمون سنجش میدادم با اشکالاتی برخورد می کردم|:
مثل تو یکی از آزمون های جامع برام یه کارنامه با یه درصد های عجیب اومد خیال کردم جوابارو اشتباه وارد کردم |: ولی فرداش رفتم دوباره چک کردم دیدم یه کارنامه دیگ برام ثبت شده :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
ممکنه اشتباه شده باشه -
تخمین رتبه قلم چی مال سال 96 است
تو سایت گزینه دو تخمین بزنید ببینین چطور میشه.moein_alizadeh
نه مال ۹۷ هم داشت
به هر حال ممنون -
@Dr-FY در مشکل در کارنامه ازمون ازمایشی سنجش گفته است:
سلام به همه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا حامیان-آلاء-آزمون-هاسلام
من وقتی آزمون سنجش میدادم با اشکالاتی برخورد می کردم|:
مثل تو یکی از آزمون های جامع برام یه کارنامه با یه درصد های عجیب اومد خیال کردم جوابارو اشتباه وارد کردم |: ولی فرداش رفتم دوباره چک کردم دیدم یه کارنامه دیگ برام ثبت شده :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
ممکنه اشتباه شده باشه_Mohammad_reza_ مال دوستمم همین جوری شده.کارنامه خودم بود درصدامم درست بود
دیگه کارنامتون درست نشد؟
ممنونم -
سلام به همه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا حامیان-آلاء-آزمون-ها@Dr-FY آره واسه منم اینجوریه ... درصدام بد نیستن (البته خودم راضی نیستم ) تخمین قلم چی هم رتبه 5000 تا 6000 97 رو بهم میگفت . اما کارنامه سنجش یه چیز دیگه میگه که اونم به خاطر تقلباییه که شده . جوری که میگن دو شب قبل آزمون سوالا لو رفته و خیلیا سوالارو داشتن در نتیجه درصدا بالا رفته تراز داغون شده و رتبه ای که کارنامه داده بر اساس ترازه نه درصد و رتبه هم داغون شده :|
خلاصه رو درصد تمرکز کنین نه تراز و نه رتبه و نه هیچ چیز دیگه . همین آزمون سنجش پارسال واسه من رتبه سه رقمی میورد (براساس کنکور 96 ) ولی رتبم سه رقمی نشد :| حتی نزدیک سه رقمی هم نشد :|
پس بیخیال تراز و رتبه ... فقط درصد
به شخصه بهتون قول میدم اگه درصداتون بالا 70 باشه پزشکی بهترین دانشگاه ها منتظرتونه ( غیر اینه؟ ) -
سلام به همه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا حامیان-آلاء-آزمون-ها@Dr-FY
منم وقتی تخمین رتبمو دیدم خیلی شکه شدم،الان حرف شما رو دیدم خیلی خوشحال شدم،کلن حس کردم دیگه هیچی نمیشم،همون درصدامم تو سایت گزینه ۲ زدم ،اصن از زمین تا آسمون فرق داشت
مرسی که این تاپیکو زدین -
@Dr-FY آره واسه منم اینجوریه ... درصدام بد نیستن (البته خودم راضی نیستم ) تخمین قلم چی هم رتبه 5000 تا 6000 97 رو بهم میگفت . اما کارنامه سنجش یه چیز دیگه میگه که اونم به خاطر تقلباییه که شده . جوری که میگن دو شب قبل آزمون سوالا لو رفته و خیلیا سوالارو داشتن در نتیجه درصدا بالا رفته تراز داغون شده و رتبه ای که کارنامه داده بر اساس ترازه نه درصد و رتبه هم داغون شده :|
خلاصه رو درصد تمرکز کنین نه تراز و نه رتبه و نه هیچ چیز دیگه . همین آزمون سنجش پارسال واسه من رتبه سه رقمی میورد (براساس کنکور 96 ) ولی رتبم سه رقمی نشد :| حتی نزدیک سه رقمی هم نشد :|
به شخصه بهتون قول میدم اگه درصداتون بالا 70 باشه پزشکی بهترین دانشگاه ها منتظرتونه ( غیر اینه؟ ) -
@Dr-FY
منم وقتی تخمین رتبمو دیدم خیلی شکه شدم،الان حرف شما رو دیدم خیلی خوشحال شدم،کلن حس کردم دیگه هیچی نمیشم،همون درصدامم تو سایت گزینه ۲ زدم ،اصن از زمین تا آسمون فرق داشت
مرسی که این تاپیکو زدین -
@Dr-FY آره واسه منم اینجوریه ... درصدام بد نیستن (البته خودم راضی نیستم ) تخمین قلم چی هم رتبه 5000 تا 6000 97 رو بهم میگفت . اما کارنامه سنجش یه چیز دیگه میگه که اونم به خاطر تقلباییه که شده . جوری که میگن دو شب قبل آزمون سوالا لو رفته و خیلیا سوالارو داشتن در نتیجه درصدا بالا رفته تراز داغون شده و رتبه ای که کارنامه داده بر اساس ترازه نه درصد و رتبه هم داغون شده :|
به شخصه بهتون قول میدم اگه درصداتون بالا 70 باشه پزشکی بهترین دانشگاه ها منتظرتونه ( غیر اینه؟ )@shining-way :backhand_index_pointing_up_medium-light_skin_tone: :backhand_index_pointing_up_medium-light_skin_tone: :left-facing_fist_medium-light_skin_tone: :slightly_smiling_face:
-
@shining-way بله شما درست میگن ولی خب دوست داشتم یه رتبه قابل قبولی داشته باشم که بتونم پدر و مادرمو خوشحال کنم هر چند که زیاد برای این ازمون اماده نبودم و از درصدام ناراضی ام
ممنونم ازتون.از نگرانی دراومدم@Dr-FY سلام وقتتون بخیر...نظر خودتون در مورد کلیت ازمون چیه؟دکتر سبطی خ تاکید کرده که سطح ادبیات کنکور هم به سختی همین سنجش خواهد بود و سنجش های اینده هم سخت خواهد بود...اصلا توی کانالش داره چیزهایی میگه که برای اولین باره میشنوم..
-
@Dr-FY سلام وقتتون بخیر...نظر خودتون در مورد کلیت ازمون چیه؟دکتر سبطی خ تاکید کرده که سطح ادبیات کنکور هم به سختی همین سنجش خواهد بود و سنجش های اینده هم سخت خواهد بود...اصلا توی کانالش داره چیزهایی میگه که برای اولین باره میشنوم..
khanoome sadri64
فقط میدونم ادبیاتش ۱۰تا سوال زبان فارسی داشت:frowning_face: :face_without_mouth: -
khanoome sadri64
فقط میدونم ادبیاتش ۱۰تا سوال زبان فارسی داشت:frowning_face: :face_without_mouth: -
khanoome sadri64
فقط میدونم ادبیاتش ۱۰تا سوال زبان فارسی داشت:frowning_face: :face_without_mouth:@Dr-FY بله منم دیدم.شوکه شدم .خودم زبان فارسی رو کامل حذف کرده بودم.نخونده همیشه ادبیات رو ۵۰ میزدم.اما با صحبت های آقائی سبطی خ نگرانم.
-
سلام به همه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا حامیان-آلاء-آزمون-ها@Dr-FY
تخمین رتبه غیرگزینه 2 اصلا نزنید
من درصدای کنکور 97 رو تو تخمین 97 قلمچی زدم با اختلاف 5هزار بهتر نشون داد منطقه سه
و من موندم چرا رتبه رو تو منطقه سه از دو و یک بدتر نشون میده! -
تخمین رتبه قلمچی غیر واقعی هست
رتبتون بدتر از تخمین قلمچی میشه!
-
khanoome sadri64
فقط میدونم ادبیاتش ۱۰تا سوال زبان فارسی داشت:frowning_face: :face_without_mouth:@Dr-FY نظام جدید یا قدیم!!!!!