زیست نظام قدیم
-
Mahhh دانش آموزان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi بله درست میگین. ببخشید. شرمنده @moosavi21 من اشتباه کردم. بلکه مونوسیت داره. نه ماکروفاژ. بلکه مونوسیتی که ازبافت خارج میشه تبدیل میشه به ماکروفاژ ودیگه برنمی گردد.بازببخشید
-
Mahhh دانش آموزان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi یه لحظه من یک جایی شنیدم داره
-
ماکروفاژ دیاپدز نداره
-
@moosavi21 در زیست نظام قدیم گفته است:
@Mahed البته ماکروفاژها دیاپدز ندارن چون تو بافت هستن
@Amir-Bernousi
-
@moosavi21 میشه بگین جوابش چی شد؟؟
-
@moosavi21 فک کنم دارند. نه؟میحوایین ازآقای برنوسی هم بپرسیم؟
-
@moosavi21 خواهش میکنم. متوحه شدین؟ فقط من سوال دومتون درباره التهاب نمیدونم جوابشو
-
@moosavi21 فاگوسیت ها شامل:نوتروفیل ها- ماکروفاژها-مونوسیت درخون- به میزان بسبارکمی ائوزینوفیل.
**متن پررنگ****سلول هایی که دیاپدزدارند:**مونوسیت ها. ماکروفاژها- نوتروفیل ها:به مقداربسیارزیادی. ** -
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi در زیست نظام قدیم گفته است:
@fatemeh_banoo
دودمانه و کلا ژنتیک یه چنتا فرمول ساده دارن بقیش میشه حل تمرینمثلا توی دودمانه، والدین بیمار بچه ی سالم داشتن، بیماری غالبه
یا والدین سالم بچه ی بیمار داشتن، بیماری مغلوبهیا توی وابسته به جنس مغلوب، مادر بیمار پسر سالم نداره و پدر سالم دختر بیمار نداره
یا توی وابسته به جنس غالب، مادر سالم پسر بیمار نداره و پدر بیمار دختر سالم ندارهاگه هم یکی از والدین بیمار و یکی دیگه سالم بود، بیماری میتونه هم مغلوب باشه هم غالب
من خودم با همینا حل میکنم همیشه
مممنونم مرسی که وقت گذاستید
-
@Amir-Bernousi ممنون
-
@moosavi21 مونوسیت هم هس
-
@fatemeh_banoo
دودمانه و کلا ژنتیک یه چنتا فرمول ساده دارن بقیش میشه حل تمرینمثلا توی دودمانه، والدین بیمار بچه ی سالم داشتن، بیماری غالبه
یا والدین سالم بچه ی بیمار داشتن، بیماری مغلوبهیا توی وابسته به جنس مغلوب، مادر بیمار پسر سالم نداره و پدر سالم دختر بیمار نداره
یا توی وابسته به جنس غالب، مادر سالم پسر بیمار نداره و پدر بیمار دختر سالم ندارهاگه هم یکی از والدین بیمار و یکی دیگه سالم بود، بیماری میتونه هم مغلوب باشه هم غالب
من خودم با همینا حل میکنم همیشه
-
@Amir-Bernousi خیلی ممنونم
-
@Amir-Bernousi مثل ماکروفاژ،نوتروفیل،ائوزینوفیل؟یا فقط اینا فاگوسیت هستن؟
-
@moosavi21
هرچی که فاگوسیتوز داشته باشه فاگوسیته مثل ماکروفاژ،نوتروفیل،ائوزینوفیلهر گلبول سفیدی که اولا فاگوسیته و ثانیا دیاپدز داره
تقریبا همشون تواناییشو دارن ولی توی کتاب مونوسیت و نوتروفیل و ائوزینوفیل گفته شده که دارن
پست 461 از 510