زیست نظام قدیم
-
رفع اشکال زیست نظام قدیم
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
amir bahramireplied to amir bahrami on ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط amir bahrami انجام شده
amir bahrami در زیست نظام قدیم گفته است:
@marziyeh-bano در زیست نظام قدیم گفته است:
Elimoon پس چرا فقط در روز استیل کوانزیم ا تولید میشه؟
این رو کجای کتاب گفته؟
احتمال داره به این خاطر باشه که در طی روز منافذ بازن و کربن دی اکسید وارد میشه که باعث تولید شدن بیشتر استیل کوانزیم آ میشه همونطور که میدونی برای تولید استیل کوانزیم آ وجود کربن دی اکسید ضروریه در کنار تولید nadh
-
این رو کجای کتاب گفته؟
-
چند مورد درسته؟
تار های عصبی میلین دار برخلاف تارهای عصبی بدون میلین میتوانند.....
1-میزان کمتری از یونهارا در دو سوی غشا جابه جا کنند
2-ژنهای سازنده غلاف میلین را به صورت فعال در می اورنداینو میگم سوال سنجشه
سلام 1. درسته چون میلین باعث نوعی نفوذ ناپذیری میشه در بین دو سوی غشای عصبی
2.تار های عصبی میلین دار برخلاف تارهای عصبی بدون میلین میتوانند..... ژنهای سازنده غلاف میلین را به صورت فعال در می اورند : تا جایی که من یادمه بیان شدن ژن ها در مورد لیپید و مواد با جنس مشابه رو نداشتیم. -
-
چند مورد درسته؟
تار های عصبی میلین دار برخلاف تارهای عصبی بدون میلین میتوانند.....
1-میزان کمتری از یونهارا در دو سوی غشا جابه جا کنند
2-ژنهای سازنده غلاف میلین را به صورت فعال در می اورنداینو میگم سوال سنجشه
-
-
-
ADH باعث افزایش فشار خون میشه یا کاهش فشار خون؟
-
amir bahrami اره..
-
@alihoseini در زیست نظام قدیم گفته است:
amir bahrami داداش خودش گزینه یک خودشو نقض کرده اصن
پس با این حساب طراح این گزینه رو اشتباها میخواسته بگه "برخلاف" با این ایده این گزینه 1 رو درست فرض کرده ولی توی صورت سوال گفته همانند که باهاش جور در نمیاد... ولی تست خوبی بود من همین جا مشکل داشتم یعنی گزینه 1 که رفع شد ممنون
-
amir bahrami کرونر..مویرگای لنفی به سیاهرگ زبرین میریزن..خودشون مستقیم وارد نمیشن
درسته یادم اومد ممنون
-
amir bahrami داداش خودش گزینه یک خودشو نقض کرده اصن
-
amir bahrami کرونر..مویرگای لنفی به سیاهرگ زبرین میریزن..خودشون مستقیم وارد نمیشن
-
@ROYA78 در زیست نظام قدیم گفته است:
بچه ها به دهلیز راست
۳تا سیاهرگ وارد میشه؟
میشه نام ببرین@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
زیرین و زبرین و البته سیاهرگی که دنباله جریان لنفی هم باشه هم هست که میشه 3 -
amir bahrami خب تو اهستگی و نمایی اهنگ رشد مثبته..چجوری کاهش یافته؟؟؟؟سوال کنکوره؟
در مرحله نمایی در حین پایان ان رشد جمعیت کاهش یافته و رو به صفر است در صورتی که در مرحله اهستگی ما با افزایش زمان شاهد افزایش رشد هستیم (درستی گزینه 1)
در مرحله ایستایی جمعیت با نزدیک شدن اندازه جمعیت به گنجایش محیط ,عوامل وابسته به تراکم سبب افززایش رقابت بین افراد جامعه میشود به نحوی که رشد جمعیت تقریبا به صفر برسد. در مرجله اهستگی عوامل وابسته به تراکم نقش چندانی ندارند.....
من متوجه نشدم...
-
بچه ها به دهلیز راست
۳تا سیاهرگ وارد میشه؟
میشه نام ببرین@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
amir bahrami حله حاجی
-
amir bahramireplied to A_mir on ۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط amir bahrami انجام شده
amir bahrami داداش الان وقت تست تالیفی نیستش بخدا..واسه همین چیزاس میگن تالیفی کم بزنین..یارو با عقیده خودش سوال و کتاب و همه چیو زیر سوال میبره..ولش کن.
درسته ولی این کتاب خودش شبیه ساز کنکوره بهترین کتاب زیستیه که دیدم عالییییه ... ولی این سوالش موندم اصلا... 20 دقیقه بعد تحلیلش رو میذارم خودت ببین ولی من چون این قسمت از درس مشکل دارم متوجه نمیشم خوب
-
amir bahrami داداش الان وقت تست تالیفی نیستش بخدا..واسه همین چیزاس میگن تالیفی کم بزنین..یارو با عقیده خودش سوال و کتاب و همه چیو زیر سوال میبره..ولش کن.
پست 1 از 510