سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
شیمی یازدهم تجربی...ی کمکِ کوچیکــــــــــ
-
سلام دوستان...
من شیمی نسبت ب درس های دیگه برام سخت تره ب خاطره همین میخوام از الان واسه امتحان خردادم برنامه ریزی کنم تا بتونم شیمی مو مثل درس های دیگه 20 بگیرم ...من نوبت اول از نمره ی شمیم اصلا راضی نبودم و حس میکنم کم کاری کردم اما حالا واسه نوبت دوم میخوام از الان شروع کنم ب شیمی خوندن ...شاید الانم خیلی زود نباشع ولی خب خیلی از شبع امتحان بهترع...
خواستم ازتون بخوام کمکم کنید و اگه پیشنهادی دارید که بتونه کمکم کنه و مطالب رو بهتر بفهمم بهم بگید یا اگه برنامه ریزی هس کع قبلا خودتون نتیجه گرفتید بهم بگید...معدلم خیلی برام مهمه حتی یکی دو نمره هم کم اوردن مشکل میشه برام...
مچکرم ازتون نظراتونو بم بگید؟... -
-
شیمی درسیه که باید مفهومشو بفهمین. مخصوصا ما نظام جدیدیا. من یه نگا به کتاب قدیم انداختم مطالبشون توضیح کامل داره. ولی برای ما اینجوری نیست. باید بتونین مطالب مرتبط رو با هم بخونین.
یه راه دیگه هم که من امتحان کردم نوشتنه. یعنی تکرار میکنم یه متنو مینویسم -
سلام
من برعکس شما شیمی نمره جز20،نداشتم
برعکس درس عربی ک یادندارم20گرفتع باشم
سال دوم دبیرستان معلممون بی نهایت سخت گیر بودن
اما شیوه من واسه شیمی
اول کلمه ب کلمه کتاب رو میخوندماینقدر خوب خونده بودم ک واسه کنکور40درصدمطالب یا بیشتر بعد سه سال یادم بود
البته مفهمومی
اعلب دانش آموزا فک میکنن مفهمومی خوندن یعنی فقط مطلب رو برسونیم ب دبیر بدون هیچ فعلی درحالی ک از نظر من کلمه ب کلمه باید درک کرد وخوند
بعداینکه ب این صورت خوندم مرور میکردم
ودرنهایت کل مسائل وفکر کنیدو.... همه رو میخوندم
شکل ها هم خیلی مهم بودن برام
حالا ک کاملا مسلط شده بودم میرفتم سراغ تست های مبتکران
پ.ن1:ببینید بعضی کتاب تست ها برای سوالات تکنیک تستس استفاده کردن ک امتحانات دبیر قبول نمی کنه مثل ای کیو گاج
درحالی ک کتابی مثل مبتکران اغلب با فرمول مادر میرع جلو
دبیر ماهم مبتکران بهمون پیشنهاد کرد ونقره ای گاج رو
حتما حتما فرمول مادراستفاده کنید من خودم گاهی تو کتاب تست ک فرمول میدیدم از دبیرم میپرسیدم این فرمول میشه استفاده کرد یا ن
این همه تلاش میکنید مراقب باشید از چ روش وفرمولی استفاده میکنه ک خدایی نکرده تو امتحانات بابتش ضرر نکنید
پ.ن2:گفته هام کاملا شخصی هس وراهکار گذشته خودمه
موفق باشید -
MaryaM._.sh ی چیزی یادم رفت
جزوه معلمت مهم ترین منبع توهس بعد کتاب
گام ب گام با کتاب باید بخونی