سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
تغییر رشته از یازدهم به دوازدهم از ریاضی به انسانی آنهم با توجه به شرایط من •☆•
-
موضوع سوال: تغییر رشته یازدهم به دوازدهم
"شاید این نوشته از ذهن درگیر من شبیه شعری یا ناله ای شده باشد
پیش از پیش بیشتر عذرش را میخواهم"با توجه به قوانین و ملزومات انجمن و دربین صدها و هزاران سوال
از عزیزان و دانشمندان آلایی و همچنین این دوراهی و باتلاق شک و شبهه برای من آنهم در این موقعی که دوستان درگیر امتحان نهایی کنکوری ها و کنکورشان هستند شاید سوال من مدت ها بی پاسخ بماند ...اما به قول عزیزی (مهدی اخوان ثالث):
بگو آیا مرا دیگر امید رستگاری نیست؟
اما سوالم : من امسال یازدهمی هستم و از قبل شروع امتحانات شدید بین دوراهی انسانی و ریاضی مانده ام .
دوراهی اینکه من که دهم درسی نخواندم و فقط بالا آمدم
یازدهم کمی تا اندکی البته پر بدک هم نبود
ولی خب کنکوری نخواندم .و اینکه فهمیدم رشته ای هست که کتابهای مورد علاقه مرا تدریس میکنند منکه در خانه کتاب فلسفه را قایمکی میخواندم (البته سال دهم میخواندم )هرچند کم میفهمیدم ولی از خواندن اشراق سهرودی لذت میبردم و بحث های بیهوده سر جامعه و سیاست و غیره یا از علوم و فنون ادبی که از سر ذوق شب و روز با شعرمانوس بودم که البته از خصوصیات همه ی ما ایرانیهاست
و حال این دوراهی که انسانی یا ریاضی¿¡؟!
آنهم در این موقع و بدتر از همه ی اینها اینکه در این غمگین خراب آباد که کار نیست بعد از انسانی خواندن چه کنم؟!؟
مادر میگوید وکیل نمیتوانی بشوی روانشناس هم بیکار در فامیل داریم و...
برو و مهندس بشو که بلکه آدمی شوی و در صنعتی کاری آدم بزرگ و غافل از این که دیگر آن برغاله ی با هوش سالهای راهنمایی دیگر خرس نری شده که آن هوش بچگانه و از سر تحسین دیگران را ندارد؛ و سر کلاس و تست و غیره محو حل معلم و راه های او میشود و فکر میکند معلم( آنهم چه معلم ما ) آلبرت انیشتین ست یا دست کم پروفسور غلامحسین مصاحب ولی غافل از اینکه معلم هم راه هارا نیافته و نفهمیده فقط حفظ کرده و قبول کرده و به خورد ماها میداد و میدهد و این علاقه و آنهم از شغل و و بدتر این دوسالی کز دست رفتند آنهم با چه زحمتهایی از پدرومادر که رفتم و بی حاصل روز به روز بدتر از دیروز و اگر بخواهم ادامه بدهم
همین طور الی ماشاء الله و دست مریزاد به بافتن های من ... .عزیزان عزیز اینجانب با رعایت تمام عزت نفس بگویم
پول مشاور رفتن را ندارم و شرح تمام ماجرا را خلاصه اینجا گفتم تا "مردی مددی اهل دلی آیا باشد " که جواب این بیچاره را بدهد آنهم در این شرایط .درودها
پارسادانا
18 خرداد 98 -
-
mahsaaaa ودر دانشگاه هم ادبیات ؟!!!
هرچند برای شما آسان خواهد بود
ولی برای یک مرد سخت سخت خواهد بود که از شعر و شاعری پول در بیاورد آنهم در مملکتی که از شاطر عباس (صبوحی شاعر معروف) تا دهقان و کشاورز آن(فردوسی بزرگ) و حتی عرق خور و ملا و عامی و همه شاعر باشند
من دیدم به وکالت مدیریت یا از این قبیل خواهد بود
گرچه اگر درست انتخاب کنم نه چون حال از سر شوق و و فضا . -
mahsaaaa در تهران در کلاس استاد #شفیعی_کدکنی نشستن هم سعادتی خواهد بود
ولی به قول خودش" به کجا چنین شتابان ...؟"
ولی این ملک دیگر جای ادبیات و اینها نخواهد ماند هرچند هزار سالست گیر کرده همانطور که اروپایی ها به دنبال فیزیک و دنبال شعر و شراب ردیف کردن خودمان اما آخر که چی
این دیار تا کی میخواهد حافظ و مولوی های جعلی( و حتی بسیار بسیار کمتر و کمتر چون من و ما) را ور بیاندازد
اینجا نیازمند داشنمدهاست خصوصا اقتصادیون و صنعتگران
و این بیکاری مرا دلسردتر هم میکند( در باب تغییر رشته و عنوان) ... -
@naviddd-danaa در تغییر رشته از یازدهم به دوازدهم از ریاضی به انسانی آنهم با توجه به شرایط من •☆• گفته است:
pariaaa لطف شماست بزرگوار به قول اخوان عزیز:
من این آواز پاکت را درین غمگین خراب آباد
چو بوی بالهای سوختهات پرواز خواهم داد.....ولی خب شرایط من هم ببین و بخوان
این دوسال عقب ماندن / خانواده / کار و ....من خودم رفتم دنبال علاقه م (معماری) دو سال خوندم اخرم پشیمون شدم چون من واقعا میخام برم سر کار نشستم فکر کردم گفتم الان فک کن مدرک لیسانستم گرفتی میخای چیکار کنی ؟؟ هیچی خلاصه اونو ول کردم گفتم باید ی رشته ای بخونم که کار داشته باشه