بچها کدوم فیلم
-
@Sa-adat-shojaei برا بقیه دروس بنظرت کدوما خوبه توروخدا بهترین بگو من تا الان کم و بیش عمومی خوندم اما الان میگن حق پشت کنکور موندن ندارم
و دنبال فیلم آموزشی عالی هستم هم عمومی هم اختصاصی
@مائده-اسمانی یه چیزی رو در گوشی بهت بگم سوالای ادبیات کنکور هر ده سال یک بار تعویض کلی داره
-
@مائده-اسمانی یه چیزی رو در گوشی بهت بگم سوالای ادبیات کنکور هر ده سال یک بار تعویض کلی داره
@Sa-adat-shojaei همین حرفو یه کنکوری امسال بهم زد
-
@Sa-adat-shojaei یعنی چی
-
@Sa-adat-shojaei یعنی چی
@مائده-اسمانی یعنی تست های ده سال اخیر داره دائما تکرار میشه مثلا یکی از گزینه های قرابت معنایی سال ۹۴ در کنار چند گزینه دیگه از سال های دیگه قرار میگیره میشه تست قرابت معنایی ۹۸ مثلا
-
@مائده-اسمانی یعنی تست های ده سال اخیر داره دائما تکرار میشه مثلا یکی از گزینه های قرابت معنایی سال ۹۴ در کنار چند گزینه دیگه از سال های دیگه قرار میگیره میشه تست قرابت معنایی ۹۸ مثلا
@Sa-adat-shojaei آهان ممنون برا بقیه دروس چی بخونم
-
@Sa-adat-shojaei آهان ممنون برا بقیه دروس چی بخونم
@مائده-اسمانی اینا تو ذهنم بود بقیه شو حقیقتش ندیدم از بقیه بپرس شاید بدونن
-
@Sa-adat-shojaei راستی از کجا همایش های رایگان دانلود کنم؟من میخوام درصدهای عمومی بالای شصت باشه عمومی هم پنجاه حالا چیکارکنم
-
@Sa-adat-shojaei برا بقیه دروس بنظرت کدوما خوبه توروخدا بهترین بگو من تا الان کم و بیش عمومی خوندم اما الان میگن حق پشت کنکور موندن ندارم
و دنبال فیلم آموزشی عالی هستم هم عمومی هم اختصاصی
@مائده-اسمانی برات ارزوی موفقیت میکنم انشاءالله که نتیجه تلاشت رو کسب کنی و خلاصه همین! موفق باشی
-
@Sa-adat-shojaei راستی از کجا همایش های رایگان دانلود کنم؟من میخوام درصدهای عمومی بالای شصت باشه عمومی هم پنجاه حالا چیکارکنم
@مائده-اسمانی توی اپ الا داره یه بخشی
-
@مائده-اسمانی توی اپ الا توی (کنکور نظام قدیم) اموزش صفر تا صد هست
-
@مائده-اسمانی توی اپ الا توی (کنکور نظام قدیم) اموزش صفر تا صد هست
@Sa-adat-shojaei همون پایین یه جایی نوشته همایش های الا
-
@Sa-adat-shojaei همون پایین یه جایی نوشته همایش های الا
@Sa-adat-shojaei ممنون شرمنده آشنایی نداشتم به او برا همین پرسیدم تو هم موفق باشی یه دنیا ممنون
-
@Sa-adat-shojaei ممنون شرمنده آشنایی نداشتم به او برا همین پرسیدم تو هم موفق باشی یه دنیا ممنون
@مائده-اسمانی
-
سما اسمانی دوستان کسی از منابع استفاده کرده میشه شما هم همگی نظر بدین خواهش میکنم بزرگواری کنید در حقم ممنون
-
سلام خوبی
اگه پایت قویه شیمیو با اقای صنیعی پیش برو و همایش طلاییرو بگیر ک واقعا خیلی موثره اگه ضعیفه پایت اول با اقای پویان نظر کامل یاد بگیر مفاهیمو بعد اقای صنیعی
فیزیکم من اقای طلوعی رو پیشنهاد میکنم ولی متاسفانه نیستن دیگه
من ک خودم خیلی از مبحثای مشترک با نظام قدیمو با ایشون پیش رفتم و عالی بود واقعا البته اقای داداشیو کازرانیانم خوبنعلی توحیدی ممنونم از راهنماییت