سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
بچها کدوم فیلم
-
سلام بچها
من میخوام واسه کنکور بخونم و بنظرتون کدوم استاد واسه شیمی و فیزیک دهم بهتره فقط بگید کدومش خیلی خوبه -
سلام خوبی
اگه پایت قویه شیمیو با اقای صنیعی پیش برو و همایش طلاییرو بگیر ک واقعا خیلی موثره اگه ضعیفه پایت اول با اقای پویان نظر کامل یاد بگیر مفاهیمو بعد اقای صنیعی
فیزیکم من اقای طلوعی رو پیشنهاد میکنم ولی متاسفانه نیستن دیگه
من ک خودم خیلی از مبحثای مشترک با نظام قدیمو با ایشون پیش رفتم و عالی بود واقعا البته اقای داداشیو کازرانیانم خوبن -
این پست پاک شده!
-
علی توحیدی اتفاقا آقای پویان نظر توی تدریس کلاس یازدهم بیشتر تست کار میکنن، خودشون هم طراح آزمون های آزمایشی بودن(البته چند وقته اسمشونو ندیدم تو دفترچه...)
فیلم هایدهمروندیدماز آقای پویان نظر
ولی حیف نمیدونم چرا دیگه ضبط نمیکنن -
سلام منم مشکل شمارو دارم توروخدا کمکم کنین خیلی استرس دارم کدوم پکیج ها برای نظام قدیم خوبه خصوصا فیزیک .توروخدا بگین آقای طلوعی خوبن یا کارزایان؟؟اقایه کارایان مگه صفرتاصد نظام قدیم تدریس کردن؟؟لطفا کمکم کنین ممنون
-
@مائده-اسمانی فیزیک طلوعی برای سال سوم و چهارم فیزیک کازرانیان برای دوم و اول
-
@Sa-adat-shojaei همایش طلایی فیزیک طلوعی خیلی خوبه
-
@Sa-adat-shojaei آخه تو منابع نظام قدیم فیزیک کارازنیان نیست ممنون بابت جوابت دوست عزیز
-
@مائده-اسمانی عه دختر خوب توی همایش های رایگان در اپ الا فیزیک سال اول بطور رایگان هست
-
@مائده-اسمانی قابلی نداشت جواب بقیه که هیچی ولی سوال شما نباید روی زمین بمونه اصلا اینجا برای پاسخ دادن و سوال کردنه مگه غیر از اینه
-
@Sa-adat-shojaei ممنون من چون صفرم و پشت کنکور و چیز زیادی یادم نیست میخوام فیلم آموزشی نگا کنم توخودت این فیلما رو نگا کردی
-
@Sa-adat-shojaei بزرگوارید
-
@مائده-اسمانی من خودم نظام جدیدم ولی بعضی از کلیپ های نظام قدیم طلوعی رو دیدم . من خودم همایش طلایی طلوعی رو خریدم و دیدم
-
@مائده-اسمانی زنده باشید
-
@مائده-اسمانی ولی یه چیزی رو هم بگم شما هر چه قدر هم فیلما رو نگاه کنی اما خودت سوال حل نکنی فایده ای نخواهد داشت چون تست های همایش ها محدودن و گلچین در صورتی که باید تمام تیپ تست ها و سبک ها رو حداقل نگاه کرده باشید تا در کنکور هر سوالی جلوت بذارن بفهمی که عه این همون سبک سوالیه که تو سراسری ۹۳ دیدم
-
@Sa-adat-shojaei برا بقیه دروس بنظرت کدوما خوبه توروخدا بهترین بگو من تا الان کم و بیش عمومی خوندم اما الان میگن حق پشت کنکور موندن ندارم و دنبال فیلم آموزشی عالی هستم هم عمومی هم اختصاصی
-
@مائده-اسمانی الان من توی (تست های جالب توجه فیزیک) یه تست از سراسری ۹۱ گذاشتم عینش(فقط اعداد فرق میکرد) در سراسری ۹۷ اومده خب این یعنی تکرار تیپ تست های کنکور در سال های متمادی
-
@مائده-اسمانی اگه صفری برای شیمی برو سراغ اقاجانی(همایش های رایگانو فراموش نکن سوالای خیلی خوبی حل میکنه*) برای ریاضی ثابتی و یا محمد امین نباخته، برای ادبیات سبطی یا صادقی