روش مطالعه دروس تجربی
-
بچه ها ی سوال مهمممممم
من فارق التحصیل انسانی هستم خب
کتابای زیست رو دارم برای مطالعه هم از اونا و هم از کتاب تست و فاگو استفاده میکنم...
میخام بدونم برای کتابای دیگه حالا تخصصی یا عمومی باید حتما از کتابای درسی استفاده کنم یا درسنامه های کتابای کمک درسی کفایت میکنه -
سلام
مثلا برای یه درسی مثل شیمی اره کتاب درسی لازمه به نظرم
ولی برای ریاضی و فیزیک خب نه!
-
بچه ها ی سوال مهمممممم
کتابای زیست رو دارم برای مطالعه هم از اونا و هم از کتاب تست و فاگو استفاده میکنم...
میخام بدونم برای کتابای دیگه حالا تخصصی یا عمومی باید حتما از کتابای درسی استفاده کنم یا درسنامه های کتابای کمک درسی کفایت میکنهارش بهداروند اگه بشه چتتون باز کنین واس معرفی منبع یه توضیحی بهتون بدم ممکنه خلاف قوانین فروم باشه علنی بگم
از فاگو هم اصلا و ابدا استفاده نکنین -
ارش بهداروند اگه بشه چتتون باز کنین واس معرفی منبع یه توضیحی بهتون بدم ممکنه خلاف قوانین فروم باشه علنی بگم
از فاگو هم اصلا و ابدا استفاده نکنینElimoon فک کنم باز شد ی گزینه بود تیکشو برداشتم..
-
سلام
مثلا برای یه درسی مثل شیمی اره کتاب درسی لازمه به نظرم
ولی برای ریاضی و فیزیک خب نه!
dlrm واسه شیمی ی لقمه گرفتم همه حفظیات توشه کتاب کمک درسیم درسنامه داره کافی نیست!؟
-
dlrm واسه شیمی ی لقمه گرفتم همه حفظیات توشه کتاب کمک درسیم درسنامه داره کافی نیست!؟
-
سلام وقتتون بخیر.
فاگو رو خیلی برای زیست بهتون پیشنهاد نمیکنم
چون گفتید فارغ التحصیل انسانی هستید فاگو حجم سنگین و خیلی ترکیبی و چ بسا در مواردی اشتباه از زیست رو داره ک مطمعنن شما رو گیج میکنهکتاب و فیلم های استاد پوریا رحیمی و استاد امینی راد رو برای نظام قدیم زیست ببینید من خودم نتیجه گرفتم
کتاب تست هم خیلی اطلاعات دقیق ندارم اما من خیلی سبز و قلم چی داشتم..برای شیمی خیلی سبز درس نامه خوبی داره من راضی بودم
اگر دنبال منبع مناسبید استاد اقاجانی خیلی خوب تدریس میگنن اینجوری تو مطالب کتاب سردرگم نمیشیدبرای فیزیک قطعا کتاب کافی نیس من تعریف گاج رو برای فیزیک زیاد شنیدم
استاد کازرانیان و استاد طلوعی هم خیلی عالی تدریس میکننموفق باشید
-
بچه ها ی سوال مهمممممم
میخام بدونم برای کتابای دیگه حالا تخصصی یا عمومی باید حتما از کتابای درسی استفاده کنم یا درسنامه های کتابای کمک درسی کفایت میکنهارش بهداروند
سلام
برا زیست حتما فیلم های اقای رحیمی یا اقای امینی راد رو استفاده کنین
برا شیمی هم فیلم های اقای اقاجانی میتونه خیلی خیلی کمکتون کنه. -
به شخصه حفظیای شیمی رو وقتی حفظ میشم که کتاب درسی رو بخونم
تو متن درس بهتر یاد میگیرمشون ( :
برای بقیه مطالبم که مطمعنا اقای اقاجانی
ارش بهداروند -
بچه ها ی سوال مهمممممم
میخام بدونم برای کتابای دیگه حالا تخصصی یا عمومی باید حتما از کتابای درسی استفاده کنم یا درسنامه های کتابای کمک درسی کفایت میکنهارش بهداروند بستگی به این داره چی بخوای قبول شی