-
سلام.میخوام برم دوازدهم تجربی بچه های نظام جدید لطفاراهنمایی کنید چیکارکنم چی کتابی بخرم براشون ونحوه مطالعه بهم بگین معلمام درسطح کتاب تدریس کردن حتی بعضی درساازکتاب هم سطح پایین تر
نمیدونم چطوری برای کنکورامادشم براشون
پیشنهادتون برای ریاضی وفیزیک کسی که درحد مدرسه بلده ولی میخواد ارتقاش بده چیه -
سلام.میخوام برم دوازدهم تجربی بچه های نظام جدید لطفاراهنمایی کنید چیکارکنم چی کتابی بخرم براشون ونحوه مطالعه بهم بگین معلمام درسطح کتاب تدریس کردن حتی بعضی درساازکتاب هم سطح پایین تر
پیشنهادتون برای ریاضی وفیزیک کسی که درحد مدرسه بلده ولی میخواد ارتقاش بده چیه -
@ماندانا80 من خیلی سبز و مهرماه رو برای ریاضی فیزیک بهت پیشنهاد میکنم.. باید اول ازهمه به این دوتا درس علاقه هم داشته باشی
-
@ماندانا80 آره درکت میکنم..منم سال نهم معلم فیزیکم افتضاح زد تو علاقه م ولی شانس اوردم دهم و یازدهم معلممون عشقه.. اول به نظرم کتاب درسیو شروع کن به خوندن همون فرمولا رو کار کن باساده و تمرین ها و آزمایشات مفهومی خود کتاب شروع کن بعد این دوتا کتاب تست که بهت گفتم بزن
-
@ماندانا80 آره درکت میکنم..منم سال نهم معلم فیزیکم افتضاح زد تو علاقه م ولی شانس اوردم دهم و یازدهم معلممون عشقه.. اول به نظرم کتاب درسیو شروع کن به خوندن همون فرمولا رو کار کن باساده و تمرین ها و آزمایشات مفهومی خود کتاب شروع کن بعد این دوتا کتاب تست که بهت گفتم بزن
-
@melika-s مرسی عزیز.تو کلاس رنج نمره هام خوبه ولی برای تست زنی به دردنمیخوره.شمافیلمای الارودیدی؟
-
@Fre-que-nce ت درست خوبه توی این موارد راهنمایشش کن عزیزم
@ماندانا80 میتونی از @FRE.QUE.NCE ازش کمک بخایی اونم داره میره دوزادهم -
.... ویرایش
-
گفتی ریاضی و فیزیکت در حد مدرسه هستش.. شاید سطح پایین... اگه تو ریاضی پایه مثل رادیکال و توان و مجموعه ها و ضرب اعشاری و تقسیم عبارت های x و y دار و .... مشکل داری بهتره تابستون روی اینا کار کنی در کنار مطالعه و تست برای یازدهم و دهم.
اولین کار همینه قوی کردن ریاضیات خیلی پایه
یعنی برو سوالای قلمچی ببین از بحث توان و رادیکال و اینایی که بالا گفتم و اگه توش مشکل داری پس باید کلا از پایه ی پایه ریاضی رو شروع کنی برای خوندن. من ریاضی مشکل داشتم هر چقدر میخوندم یاد نمیگرفتم رفتم کلا هر چی ریاضی پایه هست از راهنمایی تا کنکور وقت گذاشتم خوندم بعدا خیلی تاثیر گذاشت تو یادگیری ریاضی و همچنین فیزیک. اینارو تابستون وقت هست اول برو پایه هفتم تا نهم رو کامل بشین "مرور " کن و در کنارش دهم و یازدهم بخون برای تابستون. همونطور که میبینی گفتم مرور نه تست زدن چون وقت برای تست زدن پایه ی پایه نیست و لازم نیست. فقط کامل قوانین مباحث پایه ای ریاضی رو بدون و کامل مشکلات پایه ای رو برطرف کن و بعد در کنارش دهم و یازدهم رو از الا ببین و در کنارش کلی تست بزن. اموزش با همین تست کامل میشه برای یه کنکوری. کتابای گاج یا قلمچی یا انتشارات دیگه خوبن زیاد درگیر انتخاب کتاب نباش یه کتاب بگیر و شروع کن هر چه زودتر. اصل کارت همین مباحث پایه ای ریاضی هست که توی هفتم تا نهم گفته شده و شک نکن اگه یه جزیی مشکل داشته باشی ریاضی برات غول میشه.
فیزیک هم همینطوره. بعضی قسمتا شاید پیش نیاز باشن از سالای هفتم تا نهم. اگه احساس میکنی از اون دوران چیزی هست که توش مشکل داری و یادگیری فیزیک رو برات سخت کرده دوباره هفتم تا نهم رو یه مرور کن توی تابستون در کنار خوندن دهم و یازدهم. کتاب هم هر چی درگیر انتخاب نباش زیاد.هر دوی دهم و یازدهم رو از فیلمای الا ببین و بعد "کلی " تست بزن. هر چقدر تست بیشتر تراز و رتبه بهتر. حتما هم در کنارش کتاب درسی رو برای همه درسا بخون و تمام تمرینا رو حل کن و پاورقی ها رو هم بخون همه چی رو به جز بیشتر بدانید و این چیزا...
-
گفتی ریاضی و فیزیکت در حد مدرسه هستش.. شاید سطح پایین... اگه تو ریاضی پایه مثل رادیکال و توان و مجموعه ها و ضرب اعشاری و تقسیم عبارت های x و y دار و .... مشکل داری بهتره تابستون روی اینا کار کنی در کنار مطالعه و تست برای یازدهم و دهم.
اولین کار همینه قوی کردن ریاضیات خیلی پایه
یعنی برو سوالای قلمچی ببین از بحث توان و رادیکال و اینایی که بالا گفتم و اگه توش مشکل داری پس باید کلا از پایه ی پایه ریاضی رو شروع کنی برای خوندن. من ریاضی مشکل داشتم هر چقدر میخوندم یاد نمیگرفتم رفتم کلا هر چی ریاضی پایه هست از راهنمایی تا کنکور وقت گذاشتم خوندم بعدا خیلی تاثیر گذاشت تو یادگیری ریاضی و همچنین فیزیک. اینارو تابستون وقت هست اول برو پایه هفتم تا نهم رو کامل بشین "مرور " کن و در کنارش دهم و یازدهم بخون برای تابستون. همونطور که میبینی گفتم مرور نه تست زدن چون وقت برای تست زدن پایه ی پایه نیست و لازم نیست. فقط کامل قوانین مباحث پایه ای ریاضی رو بدون و کامل مشکلات پایه ای رو برطرف کن و بعد در کنارش دهم و یازدهم رو از الا ببین و در کنارش کلی تست بزن. اموزش با همین تست کامل میشه برای یه کنکوری. کتابای گاج یا قلمچی یا انتشارات دیگه خوبن زیاد درگیر انتخاب کتاب نباش یه کتاب بگیر و شروع کن هر چه زودتر. اصل کارت همین مباحث پایه ای ریاضی هست که توی هفتم تا نهم گفته شده و شک نکن اگه یه جزیی مشکل داشته باشی ریاضی برات غول میشه.
فیزیک هم همینطوره. بعضی قسمتا شاید پیش نیاز باشن از سالای هفتم تا نهم. اگه احساس میکنی از اون دوران چیزی هست که توش مشکل داری و یادگیری فیزیک رو برات سخت کرده دوباره هفتم تا نهم رو یه مرور کن توی تابستون در کنار خوندن دهم و یازدهم. کتاب هم هر چی درگیر انتخاب نباش زیاد.هر دوی دهم و یازدهم رو از فیلمای الا ببین و بعد "کلی " تست بزن. هر چقدر تست بیشتر تراز و رتبه بهتر. حتما هم در کنارش کتاب درسی رو برای همه درسا بخون و تمام تمرینا رو حل کن و پاورقی ها رو هم بخون همه چی رو به جز بیشتر بدانید و این چیزا...
amir bahrami خیییلی ممنونم
-
@ماندانا80 در پیشنهادتون برای ریاضی وفیزیک کسی که درحد مدرسه بلده ولی میخواد ارتقاش بده چیه گفته است:
خواهش میکنم موفق باشین
-
@ماندانا80 در پیشنهادتون برای ریاضی وفیزیک کسی که درحد مدرسه بلده ولی میخواد ارتقاش بده چیه گفته است:
خواهش میکنم موفق باشین
amir bahrami ممنون همچنین شما
-
@Fre-que-nce ت درست خوبه توی این موارد راهنمایشش کن عزیزم
@ماندانا80 میتونی از @FRE.QUE.NCE ازش کمک بخایی اونم داره میره دوزادهم -
پیشنهادتون برای ریاضی وفیزیک کسی که درحد مدرسه بلده ولی میخواد ارتقاش بده چیه@ماندانا80 کتاب میکرو گاج بدردت میخوره نم نم شرو کرده و ب سطح بالا رسیده .فقط باید زبون کتابو بفهمی.خلاصه هاشو بخون .تست هاروهم بادقت بخون بهمراه جواب بعد عصری یا ی چن ساعت بعد تستارو بزنو روش حلتو با کتاب چک کن.ینی از نگاه کتاب چک کن.هرکدومو بلد نبودی دوباره جوابشو بخونو سعی کن بفهمی جوابا چی میگن و از کجا ب کجا میرسن.بعد ی مدت عااااشق فیزیک میشی .رو ریاضیم ب شدت جواب میده این روش .ولی کتابش مال من ریاضیم خیلی سبزه .هردوشونم پایس. ینی 10 و11اس
-
@ماندانا80 کتاب میکرو گاج بدردت میخوره نم نم شرو کرده و ب سطح بالا رسیده .فقط باید زبون کتابو بفهمی.خلاصه هاشو بخون .تست هاروهم بادقت بخون بهمراه جواب بعد عصری یا ی چن ساعت بعد تستارو بزنو روش حلتو با کتاب چک کن.ینی از نگاه کتاب چک کن.هرکدومو بلد نبودی دوباره جوابشو بخونو سعی کن بفهمی جوابا چی میگن و از کجا ب کجا میرسن.بعد ی مدت عااااشق فیزیک میشی .رو ریاضیم ب شدت جواب میده این روش .ولی کتابش مال من ریاضیم خیلی سبزه .هردوشونم پایس. ینی 10 و11اس
-
گاج سبز و تمااااام
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.