فارغ التحصیل فرهنگیان هدفم دندانپزشکی کرمانه بخاطر حضرت زهرا کمکم کنید
-
آلایی ها شماره تماس با مشاوره بدهید برای مشاوره گام ب گام هرچی بگید عمل میکنم مشکل مالی هم ندارم هدف و انگیزه دارم کمکم کنید مشکل راهنما دارم نمیدونم چکار کنم کتابای نظام جدید را گرفتم نمیدونم تست و سی دی چی بخرم اساتید زیادن خاهشا تضمینی و عالی ترین راه و استاد رو معرفی کنید میخام شروع کنم امکان آمدن به تهران ندارم .هوای شهرستانیا هم داشته باشید به خدا هر کار ازم بربیاد برای موسسه انجام میدم چی بخونم از کجا بخونم همه چیز زود یادم میاد.شاگرد تنبلی نبودم
-
سـلام ..
خوبین .. ؟ :))
.
قسم چـرا ؟ برای آرزوهاتون قسم نخورین لطفـآ ..!
.
هدفم با هدفِ شما یکیِ .. درکتون میکنم ..! اراده و عشق به این رشته که چه شبایی رو از شما گرفته :))
.
با تجربه ای که کسب کردم ، به نظرم یکی از مشاورهایِ عالیمون ، آقای دکتر افشارِ ..!
تو اینترنت اسمشون رو بزنین ..
کانالشون براتون میاد ..
وارد کانالشون بشین ، قسمتِ بیو تلگرامشون ، راهِ ارتباطی رو قرار دادن ..!
.
حتما حتما اول باهاشون یک بار تماس تلفنی مشاوره بگیرین .. اگر خوشتون اومد ، بعدا باهاشون خصوصی بگیرین ..
یه وقت همون اول کار نگین خصوصی میخواین هااا ..! اول مشاوره تلفنی بگیرین ، حرف بزنین و .. اینا ،
بعدا اگه مایل بودین ، باهاشون ماهانه به صورت خصوصی ادامه بدین ..!
..
ایشون مشاورِ برجسته ای هستن ولی سَرِشون خیلی شلوغه .. شاید نتونن همه ی نیازهای شما رو بر آورده کنن .. به خاطر همینِ میگم حتما اول باهاشون مشاوره تلفنی یک ساعت تا نیم ساعته داشته باشین ، شاید مشاور هایِ بهتری رو خودتون بتونین پیدا کنین که سرشون خلوت تر باشه و راحت تر با نیاز شما جور باشه ..!
.
امیـدوارم به خواسته هـاتون برسین ..!
.
برای منم دعـا کنین :)) -
-
آلایی ها شماره تماس با مشاوره بدهید برای مشاوره گام ب گام هرچی بگید عمل میکنم مشکل مالی هم ندارم هدف و انگیزه دارم کمکم کنید مشکل راهنما دارم نمیدونم چکار کنم کتابای نظام جدید را گرفتم نمیدونم تست و سی دی چی بخرم اساتید زیادن خاهشا تضمینی و عالی ترین راه و استاد رو معرفی کنید میخام شروع کنم امکان آمدن به تهران ندارم .هوای شهرستانیا هم داشته باشید به خدا هر کار ازم بربیاد برای موسسه انجام میدم چی بخونم از کجا بخونم همه چیز زود یادم میاد.شاگرد تنبلی نبودم