سوال مهم زیست شناسی دهم نظام جدید
-
1-مهم ترین عامل در تخلیه ی معده چیست؟
1)ترکیب شیمیایی و حجم کیموس معده
2)کشیدگی دیواره معده
3)ترکیب شیمیایی و حجم کیموس دوازدهه
4)حرکات کرمی معده در پایان گوارش معدی
دوستانی که لطف میکنن جواب میدن با دلیل جوابشون را بدن چون من خودم را توی این تست یه کم گیج شدم.ممنون از توجه شما -
فک میکنم دو باشه .
کشیدگی دیواره معده باعث انقباض سلول ها ی ماهیچه ای دیواره میشه و این انقباضات باعث میشن محتویات معده تخلیه شن .
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام به نظرمن گزینه 2با4 یجورایی درسته اما ازاونجایی که من دقیقا همچین نکته ای ننوشتم نمیتونم قطعی بگم اما به نظرم 1 و3 ترکیب شیمیایی ربطی نداره
بعد گزینه4 هم از2 انگار درستتره.از استادموقاری جان بپرسیم به نظرم به ادمین بگیم این سوالو به گوششون برسونه -
2)کشیدگی دیواره معده
دوستانی که لطف میکنن جواب میدن با دلیل جوابشون را بدن چون من خودم را توی این تست یه کم گیج شدم.ممنون از توجه شماMahdi Jamshidi در سوال مهم زیست شناسی دهم نظام جدید گفته است:
2)کشیدگی دیواره معده
دوستانی که لطف میکنن جواب میدن با دلیل جوابشون را بدن چون من خودم را توی این تست یه کم گیج شدم.ممنون از توجه شمابه نظر بنده گزینه ۳ درسته چون هرچه قدر حجم کیموس بیشتر بشه (مایع تر باشه) امکان عبور بیشتره
-
Mahdi Jamshidi در سوال مهم زیست شناسی دهم نظام جدید گفته است:
2)کشیدگی دیواره معده
دوستانی که لطف میکنن جواب میدن با دلیل جوابشون را بدن چون من خودم را توی این تست یه کم گیج شدم.ممنون از توجه شمابه نظر بنده گزینه ۳ درسته چون هرچه قدر حجم کیموس بیشتر بشه (مایع تر باشه) امکان عبور بیشتره
به سان خورشید مهم ترین عوامل موثر ترکیب شیمیایی کیموس در دوازدهه و ححجم کیموس در دوازدهه است این گزینه جوابه چربی و پروتیین کیموس هر چی بیشتر باشه زمان بیشتری واسع گوارش و جذب لازمه و هر چی کیموس تو دوازدهه بیشتر باشه زمان بیشتری لازمه واسه گوارش و جذبش پس عوامل عصبی و هورمونی به بنداره پیلور که یه ماهیچه صافه و تحت اعصاب خودمختاره اجازه باز شدن و نمیده و کیموس وارد دوازده نمیشه .....حرکات کرمی معده در پایان گوارش در معده شدتشون بیشتر میشه و باعث تخلیه کیموس به دوازدهه میشن و حجم کیموس معده هر چی بیشتر باشه چین خوردگی های معده کمتر میشن و کشیدگی دیواره معده بیشتر میشه
-
به سان خورشید مهم ترین عوامل موثر ترکیب شیمیایی کیموس در دوازدهه و ححجم کیموس در دوازدهه است این گزینه جوابه چربی و پروتیین کیموس هر چی بیشتر باشه زمان بیشتری واسع گوارش و جذب لازمه و هر چی کیموس تو دوازدهه بیشتر باشه زمان بیشتری لازمه واسه گوارش و جذبش پس عوامل عصبی و هورمونی به بنداره پیلور که یه ماهیچه صافه و تحت اعصاب خودمختاره اجازه باز شدن و نمیده و کیموس وارد دوازده نمیشه .....حرکات کرمی معده در پایان گوارش در معده شدتشون بیشتر میشه و باعث تخلیه کیموس به دوازدهه میشن و حجم کیموس معده هر چی بیشتر باشه چین خوردگی های معده کمتر میشن و کشیدگی دیواره معده بیشتر میشه
Asal Azady سلام
حرفتون درست اما این سوال و پاسخهاش برای ۵ سال پیشه...