نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید)
-
سلام دوستان، تو این تاپیک میتونید سوالاتتون رو درباره این مصاحبه بپرسید و حرف هاتون رو بزنید
-
تبریک میگم
فقط ای کاش رو عمومیات بیشتر سرمایه گذاری میکردی
امیدوارم به هدفی که میخوای برسی -
خیییییلی ممنونم،متاسفانه خیلی دیر شروع کردم برای همین اینجوری شد و تو جلسه آزمونم یکم آشفتگی پیش اومد
-
سلام تبریک میگم امیدوارم به رشته مورد علاقه تون برسید
-
@MM-zahed سلام ،خیلی خیلی ممنونم از لطفتون
-
anita_ygh در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
مبارک باشه.... شیرینیش کو پس؟؟
-
anita_ygh در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
مبارک باشه.... شیرینیش کو پس؟؟
به سان خورشید خیلی ممنونم ُدیگه به شیرینیه حضورتون بپذیرید
بفرمایید
-
بفرمایید
بفرمایید
دست شما درد نکنه
-
سلام دوستان، تو این تاپیک میتونید سوالاتتون رو درباره این مصاحبه بپرسید و حرف هاتون رو بزنید
@DedSec در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
سلام میشه با رتبه برتر های تجربی الا هم مصاحبه کنید ؟
@ادمین
sohrab
M.an -
@DedSec در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
سلام میشه با رتبه برتر های تجربی الا هم مصاحبه کنید ؟
@ادمین
sohrab
M.an -
@M-an سلام ممکنه با یکی از رتبه برتر های کنکور سال قبل هماهنگ کنید تو انجمن یه گپ دوستانه داشته باشیم
ممنونم از زحماتتون
بچه ها اگه موافقید اعلام کنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
من منبع مناسب برای فیزیک پیدا نکردم البته برای دهم از سیرتاپیاز استفاده کردم و واقعاااا عالی بود ولی خب خیلیا گفتن سطحش پایینه و به دردت نمیخوره منم ناچارا برای یازدهم میکرو گرفتم که زیاد از نحوه بیانش خوشم نیومد
حالا بنظرتون اگه بازم سیرتاپیاز بگیرم خوبه؟؟ -
@M-an سلام ممکنه با یکی از رتبه برتر های کنکور سال قبل هماهنگ کنید تو انجمن یه گپ دوستانه داشته باشیم
ممنونم از زحماتتون
@دانش-آموزان-آلاء@خدایا-مرا-دریاب در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
ممنونم از زحماتتون
@دانش-آموزان-آلاءخبری نشد؟
@M-an -
@خدایا-مرا-دریاب در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
ممنونم از زحماتتون
@M-an@خدایا-مرا-دریاب
خب ببینم چی میشه
چون داداش یکی ا دوستام رتبه ۱۰۰ منطقه سه شد باید باهاش صحبت کنم اگه جواب داد خبرت میکنم -
@خدایا-مرا-دریاب در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید) گفته است:
ممنونم از زحماتتون
@M-an@خدایا-مرا-دریاب تجربی بود البته
-
ممنون
-
بفرمایید
دست شما درد نکنه
به سان خورشید سلام من برنامه ی الا رو به تازگی نصب کردم حالا نمیدونم که چطوری و دقیقا کجا!
*()*میتونم اشکالات و سوالات درسیم رو بپرسم حتی نمیدونم چطوری اصلا باهاش کار کنم