تراز پایین قلم چی
-
سلام .شما کسی رو دیدین که تا سال آخر ترازش بد باشه بعد سال آخر بخونه پزشکی بیاره؟ممکنه آیا؟:disappointed_relieved:
-
mary big
سلام چرا نشه
من خودم سوم دبیرستان که بودم ترازام ۴۰۰۰ قلم چی بود
شما علت یابی کردین تا حالا؟
ریشه یابی؟ -
من خیلی بی دقتم استرس زیادیم دارم ولی از هر مشاوری یا هرکی میپرسم چه کنم میگ بی دقتی نکن یا استرس نداشته باش هیشکی یه راه حل درست و حسابی تا حالا بم نداده:disappointed:
-
mary big در تراز پایین قلم چی گفته است:
romisa بله بی دقتی و استرس بیش از حد
باید برطرفش کنید حتما تا کنکور
ازمون غیرحضوری رو حل می کنید توو خونه به صورت زماندار و با شرایط ازمون؟ -
romisa بله دقیقا فقط سر آزمون تو خونه زماندار حل میکنم تازه جالب اینه تو خونه سه سطحی و هرچی کتابه سخته تو زمان مناسب حل میکنم ولی تو آزمون زمان کمم میارم
-
mary big
شما کدوم آزمون شرکت می کنید
قلم چی؟
آزمون غیرحضوری چی؟
اونو همیشه حل می کنید با شرایط شبیه ازمون؟ -
romisa بله دقیقا فقط سر آزمون تو خونه زماندار حل میکنم تازه جالب اینه تو خونه سه سطحی و هرچی کتابه سخته تو زمان مناسب حل میکنم ولی تو آزمون زمان کمم میارم
چجوری تست می زنید؟
مثلا ۵۰ تا تست زیست میذارید و سعی می کنید توو ۳۵ دقه بهش جواب بدین؟ -
چجوری تست می زنید؟
مثلا ۵۰ تا تست زیست میذارید و سعی می کنید توو ۳۵ دقه بهش جواب بدین؟ -
romisa تو آزمون برا هرتست زیست یه دیقه وقت میزاره من 50تا رو تو 40 گاهی45 دقیقه جواب میدم
-
romisa تو آزمون برا هرتست زیست یه دیقه وقت میزاره من 50تا رو تو 40 گاهی45 دقیقه جواب میدم
خب اشتباهتون همین جاست
شما باید سریعتر کار کنید و به این قانع نباشید
تایم کنکور برای زیست یه دقه نیستromisa در تراز پایین قلم چی گفته است:
خب اشتباهتون همین جاست
شما باید سریعتر کار کنید و به این قانع نباشید
تایم کنکور برای زیست یه دقه نیستمیگم توجه کردی درصد زیست من توی کنکور از بقیه ی ازمونایی که قبلا میدادم خیلی بهتر شد؟:blush: