تراز پایین قلم چی
-
mary big در تراز پایین قلم چی گفته است:
بچه ها از همتون ممنونم بویژه رومیسا جون دیه برم درس بخونم:joy: :smiling_face_with_heart-eyes:
عه از منم تشکر کن من کارایی رو گفتم که خودم انجام میدادم ولی به ضررم بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@m-bahrami1378 :joy:
موفق باشی
برو درستو بخون زیادم اینجا نپلک بجز زمانایی که واقعا سوال حیاتی داری@m-bahrami1378 در تراز پایین قلم چی گفته است:
موفق باشی
برو درستو بخون زیادم اینجا نپلک بجز زمانایی که واقعا سوال حیاتی داریکاملا با حرفش موافقم
فضای مجازی اعتیادآوره و سال کنکور مخصوصا متاسفانه -
موفق باشی
برو درستو بخون زیادم اینجا نپلک بجز زمانایی که واقعا سوال حیاتی داری -
@m-bahrami1378 در تراز پایین قلم چی گفته است:
موفق باشی
برو درستو بخون زیادم اینجا نپلک بجز زمانایی که واقعا سوال حیاتی داریکاملا با حرفش موافقم
فضای مجازی اعتیادآوره و سال کنکور مخصوصا متاسفانهromisa در تراز پایین قلم چی گفته است:
@m-bahrami1378 در تراز پایین قلم چی گفته است:
موفق باشی
فضای مجازی اعتیادآوره و سال کنکور مخصوصا متاسفانهبهههله به حرفت گوش کردم هشت ماه نیومدم انجمن:face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss:
-
سلام خسته نباشید من دانش اموز ورودی یازدهمم و مدرسمم نمونه دولتیه و خیلی تست میزنم اما ترازم از 5000تا 5200 متغیره و اصلا بالا نمیاد خیلی نگرانم
-
سلام خسته نباشید من دانش اموز ورودی یازدهمم و مدرسمم نمونه دولتیه و خیلی تست میزنم اما ترازم از 5000تا 5200 متغیره و اصلا بالا نمیاد خیلی نگرانم
atena ghomorlo در تراز پایین قلم چی گفته است:
سلام تحلیل آزمونتون به چه صورت هست؟
-